A közlekedés mostanában, közlekedési szokások, morálok és az ezzel kapcsolatos esetleges problémák
 • Vlala #106
  Pikk8: a sárgánál ha még biztonságosan meg tudsz állni, akkor köteles vagy fékezni. Csak akkor hajthatsz át rajta, ha a megállásod veszélyeztetné a közbiztonságot (csuklósbusz mögötted :-) )

  Garfield: olvasd el még egyszer, előbb lassítottam, mint ahogy leléptek :-)

  Z: öööö.... elkavartam, a 12 év bicajjal van. Gyalog 6 évesen már mászkálhatsz. A gyalogosokkal szembeni elsőbbségadásokat ismerem, "nekem se' a legyek hordták össze" a jogsit :-D
  A Te sztorid sem akármi. Nekem egyszer végig kellett néznem, ahogy egy hölgy lenullázza a lökhárítómat a parkolóban (én voltam a hüle, hogy "FÉÉÉK!!!-et" kiabáltam neki, azt mondta, hogy elvontam a figyelmét, és magamra vessek a lökős miatt. Aztán elhajtott, otthagyott a fakép mellett.
  A rendszám birtokában elcsíptük, persze a férje állította, hogy az autóval Pesten, üzleti úton járt, és én hazudok, mint a vízfolyás. A helyszínen talált festékdarabok igazolták az állításomat, persze pénzt azóta sem láttam... a biztosítónál ide-oda küldözgettek, aztán belekötöttek, hogy nincs kárbejelentő lap (máig sem ismerte el a felelősséget)...

  A múlt héten viszont egy "kedves" ismerősöm bejött hozzám kiabálni, hogy miért "tötymörgök" előtte ötvennel, és miért villogtatom a féklámpát, amikor csak öt méter van köztünk (éppen ezért).