• Gundark 1 1
    Én értem amit mondasz. Én pl egyszer vagy kétszer farmoltam a szó hagyományos értelmében. De ha mást nem a replikátorban eladtam minden szart. Élveztem a küldetéseket, és játszottam, beszippantott az egész ST világ.
    Még csak nem is minden nap. Csak a játék kedvéért. Persze volt dili event is arra mentem. Én is azt gondoltam hogy a büdös életben nem lesznek millióim mert miből. A mostani plazmáimat olcsón 1.5 milkáért vettem. Igaz most critd2eseket vadászom de azt nem látok az exen. Visszatérve a játékosokra, okés hogy nem pro gamer. De ha tetszik neki akkor lesz felszerelése. Ha csak lődözni jön akkor megy normálon. De azzal hogy elite-re megy semmi fegyverrel azon túl hogy kicseszik magával, kicseszik a többiekkel is.

A dyson groundot nem is nevezném farmnak. Az játék :) Még csak nem is nehéz.

De vegyünk a konkrét példát: volt pár ezer dilim, mikor elkezdtem gyűjteni a zent a guardianra. Kifutattam a repukat (ami azért nem olyan nagy kihívás)
    közben bejött egy event ami adott plusz 50.000 dilit. Megvolt az ára a hajónak. De naponta 8 kib**szott ezret tudtam finomítani. :) Szerinted? Volt hogy csak annyi időre léptem be hogy finomítottam azt hello. Hogy miért? Mert tetszett hogy lesz zenes egész jó hajóm. Ja és 3000 zen a gép. Naponta 50-53 zent tudtam beváltani. De mivel úgyis játszottam, csináltam. És még mindig ne feledjük hogy számos ingyenes mmoban nem vehetsz amit akarsz. Nem azt akarom mondani hogy milyen szuper csávó vagyok és spóroltam, de ha én a lustaságommal meg tudtam csinálni akkor bárki.