Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert nincs kedvem egy évnél tovább plazmavezeték-takarító munkásként melózni ;>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
1. csoport: Korai Enterprise (NX széria, föderáció elõtt)
2. csoport: TOS
3. csoport: TNG+DS9
4. csoport: Voyager, Delta quadráns 😊
5. csoport: Jövõben játszódó (az X típusú, idõutazásos, ahonnan a mostani enterprisera jött az az idõügynök, az "idõhidegháború" (ez odabaszna)
Persze ennek a valószínûsége=0, de azért király lenne 😄
De nemhinném hogy kapitány akarnék lenni. Inkább elsõ tiszt, vagy biztonsági fõtiszt, de még a helmet is bevállalnám 😊
Nincs is annál jobb, mint:
Kiballagni a hídra, beülni a kapitányi székbe
és a következõt hallani:
Sir! Cardassian ships are closing on on our position.
Én:
Target the nearest ship, hit it with everything we've got 😊
ÉS mindezt mondjuk a Defiant hídján 😊
Singleben BridgeCommander 4ever 😊
UI.: És ha ez megvan akkor már csak 1 dolog fog hiányozni az életembõl (persze ez nem teljesen igaz 😛 ): Andromeda Online
Mert ugye az se rossz ha az ember forcelance-szel a kezében írta a hajót megszálló magógot 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Csak lenne már 2006 és tolhatnánk a bétát! 😊
A leirásból itélve tényleg jól csinálják. Bár a grafikát illetõen mintha ugy vettem volna ki, hogy azért kompromisszumra törekszenek a high-end és a mindenkinél fut között... nemtom mi sül ki ebbõl.
De hogy a világnál teljesen canon dolgokra épitkeznek, azt nagyon jól teszik 😊
le se szarnátok, közben én vagyok a leggazdagabb 😛
csatáztok egyet, én meg a végén viszem ami csak mozdítható 😄
elsõ karakterem tuti, hogy egy vulkán lesz. Live long and prosper!
psn: TasManHUN
Hát szeretném megvenni ezt a gamet biztos jó lessz.Gondolom lesznek magyar guildok, és klánok.Ha nem lessz magyar szerver akkor általában a németen fog jáccani minden magyar mivel ott a legjobb a ping.A leírtak alapján az npc-k elleni harc lessz a legmeghatározóbb,de lessz human vs human is.Ha jól olvastam saját kabinunk is lessz? 😊 Amibe gyûjthetjük majd a kacatokat(klingon distruptor,romulan sör,dominium transzporter,latinummal bevont szemeteskuka....)
És ilyen küldetések lesznek hasonlóan a wowhoz.
A hajók irányítását nem tudom hogy oldják meg szerintem csak a fõtisztek lesznek emberek.Gondoljatok bele ha teszem azt 2000 ember egy szerveren az mondjuk 50 fõs hajóval 40 hajót jelent egyszerre,egy hatalmas univerzumra.Szerintem 300 hajó inkább felel meg az igénynek.A trekben az egyik lényeg hogy nagy legyen az univerzum.Most vagy a bolygókat kell ehez naggyá tenni ami kevésbé lenne szines,vagy a naprendszereket ami már izgalmasabb lenne.Ha dominium is lessz benne úgy tartom logikusnak hogy a dominium háború idõszakán játszódik majd vagy a másik ami jobb lenne el lehetne jutni a delta quadransba is.Ami azt jelenti hogy nagyonnagy területek lesznek.A másik amire kiváncsi vagyok hogy oldják meg a 3d-s térképet.Egy térkép feltétlen fontos egy ilyen játékhoz.
Ti melyik fajjal lesztek majd?Szerintem mindenki csillagflottás lessz 😊 Én szerintem klingon leszek.<#gonosz2>#gonosz2>
Remélem majd találkozhatok siskoval is :<#ticking>#ticking>
Addig meg kéne tanunom normálisan angolul.Az ilyenekbe létfontosságú az angol nyelvtudás.Nah megyek tanulok angolt holnap doga.<#alien2>#alien2><#wave>#wave>
psn: TasManHUN
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
"míg mindemelett egy nemrég leállított Star Trekes játék folytatását emlegette"
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
A BC2 csak tervben volt, de lefújták. Remélem azt csinálják meg mégis.
de komolyan, volt egy ilyen......
Bridge Commander már van, jóideje 😛
_
Gamestar
Phalanx azt írta 4 sorozatot látott, de az Ent-et nem láthatta, meg még most is készül ...