• Raulblanco7
    Akkor nem értem, miért tartod drágának a 2 milliót, ha érted magadtól is ezeket a dolgokat. 2 millió ec pár pve küldi és megvan.

Pl van egy srác aki teljesen új a játékban, valamikor a karácsonyi event óta játszik, azóta már van egy kurva jó hajója, és kb 100 milliós fegyverzete, megkérdezte TS-en mit hogy kell, el lett neki mondva, megkapta a tanácsokat mit hogy farmoljon, és pár hét alatt összeszedte a pénzt egy kibaszott jó felszerelésre.

Másik flotta tag flottás hajót szeretett volna, kapott tanácsokat fleet chaten, mit hogyan farmoljon, 1-1,5 hét és megvette a 4db fleet modulet.

Platacnak 200 milliója volt a rengeteg stf-ezés miatt a materialok eladásából, megmondtam mibe fektesse, 1 hét alatt lett belőle 400 milliója a Shesharra.
    Ugyan ezt mondtam még 3 másik játékosnak, abból 1 nem is flotta tag, csak jó helyen volt jó időben és kérdezett, én pedig válaszoltam, nyílván őt nem követtem, hogy mennyit szedett vele össze, de tudom hogy az a 2 aki flotta társ, 50-100 milliót szedett össze az alatt a pár nap alatt, amíg csinálta amit mondtam.

Nekem ha nem ment Battle of Korfez elite, és vagy a no win scenario régen, akkor nem fórumokon kezdtem sírni, hogy ez meg az nehéz, hanem mentem a dolog után, ha másoknak megy, nekem is megy... ment is, csak idő kérdése, és kitartásé... ec-vel azt az időt lerövidíteni lehet maximum, de az ec önmagában kevés, lehet a legjobb hajódban a legjobb felszerelésed, ha nem értesz hozzá, nem tudod mit mikor miért, akkor nem leszel jobb egy átlag felszereléssel játszó jó játékosnál sem.