Zero7th#9853
Még egy dolgot nem veszel figyelembe: persze, mindent össze lehet rakni, csak ADDIG mi a francot csinálsz ha ez nem az ötvennyolcadik karaktered instant vagyonnal és felszereléssel? Friss, 50-es szintű karakter, nulla repuval, kétmillió ECvel, meg kizárólag az epizódokból potyogott felszereléssel, repus traitek, specializációk nélkül. Mit csináljon az ilyen szerencsétlen, honnan legyen cucca? Ahhoz, hogy a repus felszerelést kivedd, kellenek hozzá a csak az eliten szerezhető modulok, injekciók, kutyafaszák. Tehát szar felszereléssel is _kötelező_ elitre járni, különben nem lesz jobb.
Továbbá pl én még sosem mértem DPSem, nem tudom, hogyan kell, pedig még engem érdekel is. Csak a lustaságomnál nem erősebb. És akkor még nem beszéltünk az "azé' játszom a játékkal, hogy élvezzem, nem azé' hogy matekozzak" típusú emberekről...
Szal mindenképpen überdurván túlreagálod ezt a kérdést, meg kicsit olyan a fíling, mintha mittudomén, Ronaldó vagy kiapicsa azon siránkozna, hogy a grundon a tízévesek közt alacsony a teljesítmény.
Na jó, nyilván az ilyen ne menjen "highDPS" szobákba viszont. Azt a részét a kirohanásnak aláírom, az jogos. A többi kicsit szerintem túlzás.