• Raulblanco7
    Sajnálom, de nagyon rosszul látod a helyzetet.
    Akinek 5k a dps-e, annak azért annyi, mert egyáltalán nem látja át a játékot, mi hogyan is működik hatékonyan, csak összerakott egy hajót a saját elképzelése szerint és azzal gyakorlatilag semmit nem ér... azért nehéz a pugokkal játszott isa, mert ilyenek sokan vannak.

Ide is be lett rakva, 3 tac konzolos cruiser, 8db fehér 11-es beammel és 3db fehér 11-es tac konzollal, csináltam vele 10k dps-t.
    Flottás konzolokkal némelyik flottatársunk nem csinál, csak 5k-t. Nem flottás cuccok kérdése, hanem ügyességé, vagy azé, hogy érted-e a játékot, vagy csak játszod.

2-3 millió ec-ből + bárki által elérhető repu + bárki által elérhető flottás cuccokból már simán 15-20k dps-t is össze lehet hozni egy sima flottás vagy zenes hajóval... ha ért hozzá az ember, és tudja hogy mit hogyan kell csinálni.

A szerepeket is rosszul látod. Sok küldetésben van szükség tankra, mert azok nélkül teljesíthetetlen, főleg az elite, ezért került bevezetésre dr-rel pl hogy ha mindenki meghal, akkor vége a küldetésnek, borg disconnected eliten is azért nem buktunk el a héten, mert a tank dps cruiseremmel én egyedül életben maradtam míg a 4 dps-ünk felrobbant.

De ne is akarj elite és advanced szinteket menni az 5k dps-sel, amikor 11-es fehér cuccokkal 10k-t lehet nyomni, 5k dps a normál szint, nem az advanced, annak a nyugis teljesítéséhez 10k ajánlott, elitre pedig 20+