• Raulblanco7
    sörözés helyett néha healelhetnétek is, akkor gyorsabban lőném le őket, amíg röpködtök körülöttem :)

tegnap mentem egyet elite stf chanelesekkel, háromszor haltam meg, az egyik mondjuk értelmes volt, az az én sebzésem felét azért hozta, de akkor kicsit mérges lettem amikor ott haldoklom a balfaszkapitány meg a 90%-os hajóra nyomja a hazardot helyettem.
    a végén 2-nek meg 5k dps-e volt, ez elitestf channel? annyi értelme van ott lenni is mintha puggal mennék

pár napja is belémkötött ott egy barom, vicious cycle elite-n beírja hogy "raul sucks"
    rákérdezek, hogy miért is, erre azt írja hogy nem vagyok csapatjátékos, nem segítek.
    megkérdeztem, hogy ugyan miben kellene segíteni, te vagy a tank, magadra vontad őket, amim volt heal azt rádnyomtam mikor nagyon lent voltál, közben kilőttük amit kellett így továbbindultam a következő planetkillerre.
    azt sérelmezte, hogy nem maradtam ott utána szétlőni a többi undine-t és továbbmentem.
    hiába mondtam neki, hogy nem feladat szétlőni őket, csak a planetkillert, ha azzal végeztünk te is csak gyere tovább, nem fognak követni, stf után még a public csatornán is sírt emiatt, mindegy, megírtam neki hogy idióta vagy és ignoráltam.

ki is fogok lépni arról a csatornáról, így hogy bárki beléphet oda, semmi értelme, korábban aki ott volt, azzal ha jött veled, számolhattál hogy jó játékos, ma már elég komoly az esély hogy csak egy idióta 5k semmi dps-el.