46657
-
#5680 Úgy gondoltam hogy a Galaxymmel egy kategóriájú klingon vagy romulán NPC hajót. -
#5679 ahm köszi
3 nap alatt remélem nem történt semmi extra dolog amiben utol kéne érmen magam:)
-
Plata #5678 Tévedtem bocs.
2.Második sor legvégén Mogh Battlecruiser konzolja van.Valami DDDS konzol,irtó hülye neve van,mindjárt megnézem pontosan,épp vele játszom.
Dinamic Defense Deployment System.Mondtam hogy hülye neve van,zenes Mogh battlecruiserrel kapod,a fleet moghra nekem nem fért fel. -
Plata #5677 1.Spire researcher skirt.Asszem
2.Valami szutyok dyson konzol,amit elfelejtettem kitörölni.
3.Elfér.van még téli is csak nem látszik.97x2000 ec-rt nem megyek el az exig.Doffokat sem adom el ha nem érnek legalább másfél millát. -
#5676 1.
Milyen ruci az a szoknya melyik packan van?
2.
az invertorydban a 2. sor végén az milyen consol.
3.
nincs útban az a maradék nyári risai token véletlenül? van értelme ilyen sok pénz kidobni érte?
97 darab jeszuss még 2000/db ért is sokk.
-
Kolln #5675 Ha NPC Galaxy-król beszélsz, akkor az felejtős, azt a leghülyébb összeállítással is le lehet győzni, csak idő függvényében mozogsz. Persze ez igényel egy intelligens játékost is, mert aki hülye, azt egy komppal is ki lehet lőni... -
Plata #5674 Galaxynak pedig bírnia kell a gyűrődést. -
#5673 Köszönöm urak már megoldottam :) Jelenleg le tudok győzni 3 velem egy kategóriájú hajót (Galaxy).
Ennél többet nem hiszem hogy várhatok egy csillaghajótól :) Úton vagyok a Sovereign-em felé. Bár még hosszú az út mert csak 33-as vagyok. De nem sietek, remekül szórakozom.. :) -
Plata #5672 Skillfát boff kiosztást hajófelszerelést és egyebet egyben meg tudod adni a skillplannerban.
Például így.
De itt az üres változat.Ne felejtsd el meg adni a hajó tipusát és a hogy milyen karid van.
De csinálhatsz képeket is kariról meg hajóról.
-
Kolln #5671 Ez mind nem ilyen egyszerű, nem a fegyvereken múlik minden. Fontosak a skillek, a képességek, a hajó felszerelése, maga a hajó, a skill-fa, Reputation system, set-ek, doff-ok, és még sok más kínai csodafűszer! :)
Tulajdonképpen, hogy segíthessünk, legyél specifikusabb, például írd le, milyen kasztban van a karaktered, milyen hajója van. Az is jó, ha screenshotolod a BOFF kiosztást, a hajó felszerelését és a Skill-fádat is. Akkor többet tudunk mondani. -
Plata #5670 Kis szinten cuccokat Starbase 24 vagy Gorn Minefield-en esik,esetleg kerratban ha első vagy szintén lila itemet kapsz.De doffozással is lehet szerezni. -
Plata #5669 Exchangen vehetsz fegyvereket,de javaslom hogy csak egy fajta energia fegyver legyen a hajódon,és ahhoz vegyél erősítő konzolt. -
gunji #5668 Én meg tegnap átskilleztem a taktikai kapitányomat (végül a belinkelthez képest az attack patterns kapott vissza az armor reinforcementstől).
Az előző állapothoz képest annyit változtattam, hogy a Driver Coil, Batteries, Subsystem repair nem kapott semmit, ezeket áttettem a védelmet és a fegyverzet erejét növelő skillekre. Ennek ellenére a hullom észrevehetően gyengébb lett. Ki érti ezt? -
gunji #5667 Nincs mit, szívesen. Az exchange talán a legjobb módszer új fegyverek beszerzésére a loot mellett. Igaz, vannak az állomásokon boltosok is, de azoknál kisebb a választék és drágábbak (esetleg csak dilithiumért árulnak). Van még egy olyan lehetőség, hogy az ember saját magának gyártsa le a Memory Alphán. -
#5666 Köszi erre nem gondoltam. Azt hittem hogy bevitorlázok valahova valami jó kis fegyvernepperhez, és begyűjtöm. Mindezt úgy hogy adtam már el egy csomó mindent az exchange-n :)
Nem vagyok én ferengi :) -
gunji #5665 Exchange-en tudsz venni (ez az STO piaca), pl. Earth Spacedockban vagy az Akadémián is elérhető. -
#5664 Plazma fegyvereket a fed hajóra lehet valahol venni?
Megtartok egy két phasert mert a nehéz plazma torpedók ellen jók. De szeretném lecserélni a galaxy fegyvereit. (VII es fézerek meg torpedók.) -
gunji #5663 Reggel vettem észre, hogy pár dolog olcsóbb a hétvégén, mint pl a retrain token, ami most a drágább zennel is jobban megéri, mintha egy hete vettem volna. Így a már kész tac és eng skillfa-terv mellé megpróbáltam egy sci skillfát is összehozni. Azt találtam, hogy a sci nehezebb a másik kettőnél, mert ahhoz, hogy a sci skillekre is tudjak pontot adni, valahonnan el is kell venni, s nehéz eldönteni, melyik ujjamba harapjak.
Ez sikerült, főként a meglevő Intrepidemet szeretném használni, később talán egy sci Vesta, de mindenképpen föderációs. A skillek közül elsősorban gravity well, tyken's rift meg talán photonic shockwave használatára gondoltam, a szokásos ET, TSS, HE mellett. (Boffokra még nem osztottam be a skilleket, a skillfa is csak terv még.)
Az eng ilyen lesz, ha majd felnő, most még csak 32-es szintű, természetesen egy Galaxy a cél. ;)
A tac meg ilyen lesz, hamarosan, egy Defianttal/Prometheusszal, majd meglátjuk.
Remélem azért nem kaptatok infarktust a skillfáktól :) -
#5662 Beszéljük meg :) Három négy kicsi hajóval elbánok. De mi van akkor ha két három legalább akkora hajó van mint én? (Nehéz cirkáló.) A háromból kettőt kifektetek, de a harmadikra már nem jut erőm. Milyen képességek segítenek ebben? (no meg a modern fegyverek :)
Milyen fegyvereket érdemes használni? A fézerek nekem nem jöttek be...
Azt hiszem az én stílusomnak a kísérőhajók jobban bejönnek. Legközelebb olyat veszek.
A tudományos hajónak van az a képessége hogy alrendszereket tud lőni igaz? Ez működik is?
Tehát mondjuk ha egy Jemhadar nehézcirka rámront valóban ki tudom szedni a pajzsait, és utána tönkrelőni?
Bocs a sok láma kérdésért de keresem a helyem ebben a világban :) Köszönöm :) -
#5661 Nincs gond ha valaki nem fogja tudni bezsákolni
ezt amióta játszom minden évben viszontláttam a játékban:)
-
GaborST #5660 nem is szabad
az a minden az első térhajtás úttörője a ST kezdete úgymond
bár a NASA-jé biztos nem ilyen lesz majd de azért az is megteszi -
#5659 első karakteremnél már vagy 2 éve ott porosodik kegyeleti okok miatt :) nem volt szívem törölni:)
-
GaborST #5658 király -
Plata #5657 Meg kapod ajándékba,non-combat pet. -
GaborST #5656 hmm és ez is anlockolható lesz vagy mi? -
#5655 jön a First Contact day. -
GaborST #5654 Ez meg mi a ......... keres itt????????
http://kepkezelo.com/images/5cm4na7q3sye2c0v4ik8.png -
#5653 Az egész meccs alatt egy extra villanást se láttam tőle:)
-
Plata #5652 Mert sok idióta megvette pénzért mikor ki jött,mert az volt a divat,de azt sem tudják mire való. -
#5651 mért a szerencsétlen lámáknak jut shimitar a kezükbe akik még az 5 km es szabályt se vágják??
Én a kis breen cirkálommal szenvedek a 2 3 ezres sebzéseimmel a kocka előtt Ő meg beáll a maradék generátorokat csapkodni a maga kis 5 600 as csilivili szinekben pompázó beames fegyverzetével:)
-
Plata #5650 Mirror hajók nagy része sci hajó,és elég sok sci képességet használnak,talán így vettek észre.Úgy rémlik hogy álcázva a hajónak nincs pajzsa,tehát könnyen meghalsz.Simitár packot ha megveszed annak álcázva is van pajzsa.Tegnap három mirrort is mentem,nem éreztem hogy nehezebb.Romulánnal is voltam,mert Tulwarral mirror egész jó móka. -
GaborST #5649 ja szintén mirror event romulan karim hajóját lőtte úgy vagy 8 mirror hajó hogy álcázva volt mondanom se kel hamar elpukkant
mi ez ha nem egy hatalmas ökör bug
Na mindegy 2 nap és meg vok vele mind az 5 karimmal
utána + 1 hét és meg van a packos hajóm ára -
Plata #5648 Én nem vettem észre hogy nehezebb lett. -
GaborST #5647 Gratula a fejlesztőknek megint elcseszték a játékot a mirror pl szinte játszhatatlan elitre direkt nem megyek csak simára mert meguntam a lehetetlen nehézségét erre mi van normál mirror az elit bele se merek gondolni milyen most az elit
plusz a tegnapi 200-300 MB frissítés után pl. a hajóm amivel 3000-5000 sebeztem egyszer csak 200-1500 sebez mindezt úgy hogy közbe nyomom a speckóit a boffoknak
megőrjít néha az a tény hogy büntet a játék azért mert játszok vele -
Plata #5646 Warp mag elite fleet lesz majd,de elköltöttem a fleet creditem marhaságokra,dyson ruha,roma kit,satubbi. -
Plata #5645 Quad cannon azért van neki,mert csípem a hangját.Warp mag meg azért ilyen mert ez jött neki küldetésből. -
Plata #5644 De nekem is van Particle Generátoros tac karim,Joined Trill,és az Iso miatt.
Katt
Ezt a karit csak azért csináltam hogy kipróbáljam a konzolt.De nagyon megszerettem.
A karit,a konzol mostanában csinál hülyeségeket. -
Plata #5643 Az enyém ilyen.
Guramba -
Plata #5642 Driver coil is fölös sztem,meg Inertial Damp,groundra max 66k skill pont.Előre tennék dual beamet és beam overload 3 skillt. -
#5641 Más gond nincs vele??