Raulblanco7#8964
Igen, tapasztalatom van, az elitepvp-s srác (egyébként pont @zsirosdeszka akit Te kérdeztél, hogy ismer-e valaki) azzal lőtt halomra. Bár neki a hajója baszott erős, legyen bármilyen fegyver is fent. Összességében a Corrosive plasma nagyon jó, egyrészt a sima plasma égés proc mellett van neki még damage resist csökkentő része is, és ennek ellenére is 3 szorzója van, tehát nagyon jó.
A probléma, hogy mivel packos, ezért lilát csak MK 6-osban lehet nyitni vele kiskarikkal is, szóval nem tudsz mk 2-ről felszintezni olcsón epicet, ezért viszont drágább is úgy összességében egy jó szorzós belőle, mivel drágábban lehet előállítani.
Én sima plasmát használok [ac/dm] [crtd]x3 [over] epiceket, 6db-ot, az egyik csak [crtdx2] [acc] a crtd3 helyett, mikor a cutting beamet kivettem nem volt kedvem gyártani mégegy crtd3-ast, ez is overes, de van benne egy acc, jó lesz az is ha már úgyis epic és boundos.
Tegnap nem játszottam STO-val, de ma fellépek, elkészült az epic omni plasma beam, az epic threat scalling konzol és az UR experimental beam, meg kellene nézni így hogy változott a sebzésem.