46657
-
#5520 hm a bányász az megvan :) a többiről nem tudtam Lehet beszerzek minden rucit ami van aztán már nem lesz több okom megállni 500 dili után.
MI A FENE VAN A SZERVERREL PIROS A GOMB MÉGIS BEENGEDETT aztán elkezdett számolni és kidobott.
-
Plata #5519 Szép ruhát lehet szerezni flotta bázison is.Négy is van,egy ruha a bázison,egy a nagykövetségen,egy a bányában,egy spireben.Spire ruha nagyon dögös.Nyolcezer fleet creditbe kerül és tizenháromezer hatszáz dilibe,ha jól emlékszem. -
Plata #5518 Romulán kitet a flotta nagykövetségén vehetsz. -
Plata #5517 Én meg eldobtam 2500 zent új hajóra,de nincs mit tenni,nagyon szeretem a klingon joined trill karimat,és az nem romulán szett hanem romulán kit. -
#5516 hm most dobtam el 500 zent rucira:)majd meglesem ezt a karit legközelebb:) romulán sett még nincs meg sajna 3. vagy 4. t-be van
-
#5515 Eddig is így csináltam, de a romulan kites rész új, kösz az infót :) -
Plata #5514 A dyson groundon lehet sok dilit szerezni.Olyan 6-7k dilit ad,ha szerencséd van többet.A legjobb ha van caitian tac karid,aminek van romulán kitje,a romulán kiteken 5 skill van,az ötödik egy Motion Accelerator,végig rohanod a térképet szektorról szektorra és minden szektorban megsebzel 1-2 vothot,és futsz tovább a végén mikor jönnek a dínók minden dínóbe bele sebzel.A játék így úgy gondolja hogy minden zónában segítettél visszafoglalni és minden zónáért meg kapod a dili jutalmat.Caitian kari nagyobbat tud ugrani és olyan helyeken is át tud ugrani ahol a többiek nem,így tudsz időt spórolni. -
#5513 valahol olvastam valamit hogy sok dilit lehetett szerezni talán a dayson küldik között. -
Plata #5512 Most nem tudom mire gondolsz.. -
#5511 és a dayson bulik közt nincs nagyobb dilitium csomag?
-
Plata #5510 960 dilit ad stf plusz 1-6-11 borg neural szutyok. -
#5509 Na, már csak háromszáz milla kell, és tudok venni egy bogarat >< Kinél lehet kölcsönt felvenni? :P -
#5508 hülye kérdés Melyik stf hozza a legtöbb dilitiumot ha minden klappol?
Én ugy tudom hogy az elitek és azok is olyan 900 at nem?
-
Plata #5507 Na jó sikerült elővarázsolni,de csak jobb klikkel.Én még nem láttam ilyet.Hála az égnek semmi ilyen gondom nincs.
Viszont olyan gondom van hogy nem vagyok tökéletesen megelégedve az új Joined trill klingon tac karimmal,vagyis a hajójával,nagyon fun kari lett és szeretem is,de stf-en ha be critel konzolja a Fleet brel bop nem mindig bírja a képzést.Ha critel a konzol az összes borg a nyakamban,és a fleet brel kurva papír.És ami miatt fleet brel-t vettem az kerrat volt,de azt gyorsan meg untam.PVP nekem túl unalmas,kellene neki valami jó kis tac hajó,amibe belefér legalább 2 sci konzol plusz még 2-3 universal.Sajnos Guramba kiesik mert kevés a konzol helye.
Bár tegnap adtak egy jó ötletet és lehet meg is csinálom,Fleet Mogh battle cruiser,4-4-2 konzolja van,így beférne a 2 sci konzol + az universalokból 2 vagy 3 és 1 neutronium is mehetne meg 4 tac konzol.Plusz elől 5 fegyvere lehetne hátul 3,a bopon 4-2 van.Plussz tűzerő és biztosan jobban bírná a gyűrődést mint a brel. -
Plata #5506 Nem hozza be a képet. -
Nekem hasonlót produkál a karakterépítő kilépésnél és csak a fedbázisnál a nagy kivetített szobor mellett.
-
#5504 Nekem csak annyi gondom szokott lenni grafikailag hogy ha a fedbázison belépek a karakter készítő menübe és utána vissza akkor elég sokáig egy fekete semmit bámulok és részletekben jön elő a kép
A másik hiba amit valamelyik frissítés után láttam az az hogy amikor pl stfet tölt be a játék akkor a betöltő képernyőn megjelenik a cset ablak vagy nagyban a térkép a képernyő közepén és a térkép általában bent is marad a betöltést követően.
Lehet ráférne a gépemre egy driver frissítés is:)
Evoluti0N neked is ezt ajánlom frissíts drivert talán megoldódik a gond.
-
gunji #5503 Nincs, legalábbis nem hallottam róla. Nálam is rendszeresen előjön, hol naponta többször, hol egyszer sem. Általában akkor jelentkezik, ha más helyszínre lépek be (pl. egy bolygórendszerbe, vagy az Akadémiára sugárzok le). Én is a játék újraindításával szoktam próbálkozni.
Itt írnak róla a fórumban: Missing Textures/Icons in season 8
Ettől függetlenül szerintem nagyon is megéri játszani -
Plata #5502 Nem tudom,sosem találkoztam vele. -
Evoluti0N #5501 Sziasztok. Ma kezdtem el a játékot, még meglátom, hogy mennyi időre köt le és előre is bocs, ha százszor volt már tárgyalva a téma, de meg kell kérdeznem. Van valami javítás a villogó textúrákra? Egyáltalán mitől jön elő? A karakterek feje és arca villog. Folyamatosan váltogat az eredeti színük és a fekete között. Újraindítás segíteni szokott, de néhány töltés után ismét előjön. Köszi előre is. -
Plata #5500 Na a következő a helyzet,a bugról nem mondhatok semmi konkrétumot,csak azt hogy jelenleg nem megy,de sok pénz kell hozzá,600 lobi kristály és egy lock boxos hajó ami minimum 100 milla,pontos árat nem tudok,mert most jöttem haza és nem néztem meg.tavaly mikor be avattak engem a bugba meg ígértem hogy soha senkinek nem mondom el miből áll.És tényleg nem mondtam el senkinek,emiatt valaki fel is jelentett hogy kihasználok egy bugot.Hogy mennyire vették komolyan a feljelentését nem tudom,csak annyit írt feljelentésben hogy ismerek valami bugot és nézzenek a körmömre. -
Plata #5499 Öt óra fele,fene ebbe a hülye mobilba. -
#5498 majd nekem is, ez most kivételesen érdekel. -
Plata #5497 Kb öt óra dele érek haza,otthon válaszolok.
-
GaborST #5496 konkrétan milyen ez az ec bug ha szabad tudni -
Plata #5495 Új szezon új bugok,sok órás várakozás a sok játékos miatt.De hátha lesz újra dili és ec bug,s9 mikor bejött az első dolgom az ec bug ellenőrzése volt.
-
#5494 Nekem valahogy tul gyorsan jönnek ezek a sesonok vagy valamit belestem mikor jött ki a 8? szerintem még meg se emésztettük őket. jól látom lesz új stf pálya? -
gunji #5493 Huh, az egész listát átnézve, sok nagyon-nagyon tetszetősnek tűnő dolog jöhet. ESD nálam egyelőre nem annyira tetszetős, de majd meglátjuk. Lehet, meg kéne látogatni a Tribblit. :D -
Plata #5492 Nagyjából ez.
-
GaborST #5491 amúgy lehet nagyjából lehet tudni esetleg mik lesznek az s9 újdonságai? -
#5490 jah, ott is úgy van. -
Plata #5489 Nem tudom hogy sulibánon van-e,de tufflin tudom hogy ferengivel lehet jót üzletelni,mert ferengi karival 45%-al olcsóbban lehet beszerezni a boltosnál minden commodities-t.Gondolom sulibánon is,de sosem próbáltam,oda csak doffozni járok. -
#5488 nem baj nekem megér ezek után egy hajóhelyet :) ha meg több karival akarok csinálni valamit akkor meghívatom magam majd:) meg ha tudok akkor üzletelgetek vele egy kicsit:)
-
Plata #5487 Nem sokára jön S9 ki tudja akkor az árak meddig mennek fel,én kivárnék a helyedben.Hátha jönnek új hajók amikhez kell fleet ship module.Bizonyára új lock box is jön nemsokára,sulibánt pedig sok karival érdemes csinálni,nekem most 24 küldi fut. -
Plata #5486 Sulibán cellship ha van az nem rossz,de nem is túl tuti,miért?Mert saját hajóval csak egy karakterednek tudsz indítani küldit,hisz a többi karidat nem tudod felvinni rá,flottás sulibánnal meg minden karidnak el tudod indítani. -
#5485 Hu ha bakker brutál gyorsan kidobom exre a fleetmoduljaimat 8,3 milla darabja valaki már 3 darabot 30 milláért ad fel akkor én simán kidobom 50 misiért az 5 öt remélem ráharapnak 59 milla a culiban ship kell egy nekem:)
Még bejön a 2 doff és megvan a hajó:)
Fabio köszi az invitet:)
-
#5484 Max ha nagyon nem tudod mire elverni a dilidet, szerintem pénzkidobás, túl nagy a rizikófaktor. Vegyél fel, @dondarednose, ha rámírsz meghívlak a hajóra. -
#5483 bár azt nem figyeltem hogy elveszi e azokat a dofokat amikkel a küldit megcsinálom gondolom a civileket azokat elveszi.
-
#5482 most pl csinált egy 3 millás Lila dofot 6000 diliért -
Plata #5481 Szerintem nem.