-
Raulblanco7 #7855 Az eleve halálra volt ítélve, ki használna drága sima tac konzolokat, amikor vannak fleetes tac konzolok. Vették vették őket, mikor volt valakinek legolcsóbbra kirakva, de upgradelni pont azokat rossz ötlet, mert annak alapanyagából (11-es tac konzol) rengeteg van a piacon, a végeredmény pedig egy biztos konzol.
Én az engi konzollal játszva azon igyekszem keresni, hogy Very Rare-ről Ultra Rare-re fejleszve megkapja a craftos konzol a spéci proc-ot, ami ha valami szar lesz, a konzolom semmivel nem ér többet, mint amiből kiindultam, vagy még kevesebbet. Pl az exotic sci konzolból a 12-es proc nélküli lila tegnap éjfélkor 12 millió volt legolcsóbban, a 12-es fejlesztett ultra rare pedig 10 millió egy gagyi plasma resistes proccal, mert az egy gagyi proc, senkinek nem kell, míg a 12-es lilából még bármi lehet.
Nekem szerencsém volt, mindkettő ami Ultra rare lett, jobb féle procot kapott. Az Emitteres 25m volt legolcsóbban exchangen, 20-ért adtam had vigyék, a RES A változat 74m volt exchangen, 50-ért akartam adni, de ajánlottak érte 44-et, adtam azonnal, mert holnap már lehet 30-at sem fogok kapni érte, ez meg most biztos profit.
Ezzek a két craftos konzollal lehet játszani, ha jó szorzót kapsz nagyon sokat ér, csak használj hozzá quality improve acceleratort, hogy legyen 6-8% esélyed az ultra rare-re, ha nem jött be, 13-ason be a bankba és majd DR után 14-es UR-re fejleszted, hátha bejött a jó proc.
Fegyverrel lehet még játszani, egy jó CRTD3-as over-es, CRTD4-es beam, CRTD3 rapid vagy crtd4-es DHC aranyat ér. Pl Antiproton DHC CRTD3 Rapid egyetlen darab van fent exchangen 250 millióért, nyílván nem veszik meg, de ha esetleg enged valamennyit, 100-150 körül már elmehet, vagy jön egy gazdag pénzes gyerek és megveszi onnan.
Tényleg, tegnap beam-et is vettem fő engi karakteremnek, omni-directional plasma beam, 360 fokos, over proccal.
Ha esetleg phased biomatter DHC-kat upgradel valaki, szóljon ha sikerült egy CRTD3 Rapid szorzós ultra rare-t, megveszem, ha meg tudunk egyezni, az sem izgat ha mk 2-es, csak a szorzók legyenek ezek.