46741
-
Plata #4395 Kolln ha lenne időd ránéznél erre a buildre?
Recluse
Ha összejön a pénzem valamikor és tudok venni egy recluse-t a jelenlegi füles törpe scimnek adnám a hajót és ezt a buildot.De ha kijön szeptemberben az új carrier lehet hogy új karit kezdek majd neki,attól függ milyen lesz az új carrier.Recluse-val főleg stf-re járnék,tudom stf-re tetryon meg pajzs leszívás elég nagy fölösleg,de még úgy sincs ilyen karim és a törpe scim jelenleg is fun karinak van fenntartva.
Az előbb voltam mirror eventen no wines karival,aminek még nincs semmi cucca,mivel omega repu még csak t4,roma meg asszem t2,de mk11 lila fegyverekkel és mk11 lila vacak felszereléssel is kurva jól sebez,pár másodperc alatt szétkapok vele egy komplett mirror hajó csapatot,mire a csapattársak feleszmélnek én ki is ütök egy adag hajót.
-
istikovacs76 #4394 Hogy mik meg nem jelennek. Persze nem itthon:)
http://startrek-starships.com/eng/ship-order.html
star trek starships -
Plata #4393 Ó nekem ez a hajó régi vágyam volt,még mikor tavaly kijött a ferengi lock box akkor szerettem volna,de akkor nekem gold boxból nem esett.Pénzem sem volt soha annyi amennyibe került.Egészen a mostanig,nekem ez a warp szerzés és eladás jól bejött,vettem ezt a hajót 88 misiért és nyitottam annyi boxot amennyivel meg lett a szetthez szükséges 600 lobi.Kár hogy bejöttek a flottás warpok,mert azok kicsit elrontották az üzletet.Flottás warpok előtt 15-20 misiért is vettek warpot most örülök ha 2-4 misiért elkel egy lila.A szett egyébként nem ad semmi különösebb plusszt,két darab ha megvan 20% árengedményt kapok az árusoknál,3 rész ha megvan spéci 20 órás doff küldi nyílik meg és 10%-al több xp-t kapok doff küldikből.A swarm missiles alapból jár a hajóhoz,sárgáspiros konzol adja őket.Az advanced heavy cruiser build az A2B? -
Kolln #4392 1-2 észrevétel:
Ha sebezni akarsz javaslom az A2B buildet. Illetve a missiles-t nem használnám, nem ér annyit, egy DHC többet ér a Set 3 képesség se jó semmire csak maximum szépek a rakéták. -
Kahlest #4391 A lényeg gondolom ugyanaz :) -
Plata #4390 STO-ban flotta van nem klán. -
Plata #4389 Ha itt fent a fleet gombra nyomsz máris egy magyar flottához visz.Jobbat nem találsz. -
Kahlest #4388 Sziasztok!
Új vagyok pár napja kezdem el ismerkedni a gémmel. Van MMO tapasztalatom bár első blikkre azok nagyon mások voltak mint ez. (WoW Aion ToR)
Van esetleg a Föderációs oldalon magyar gyüjtőklán? Elég unalmas egyedül szelni a vizeket, meg néha jól jönne egy kis segítség is, Köszi -
Plata #4387 Nem tudtam szerezni beam overload 3 boffot. -
Plata #4386 Nagy nehezen de összejött,megvan a ferengi hajó és végre a szett is.
-
Jence4 #4385 Thx:) -
Kolln #4384 Játék megmondja, nyomd meg az "U" betűt, kattints a karaktereedre és ott van olyan rész a felszerelés mellett, hogy Skill-based... Passives, satöbbi, na ott az olyan Skill-based: Space vagy mi, ott fogod látni az összes olyan űrre kiosztott és kapott pontot összeadva ami a skill-fán is szerepel, szóval a flow capacitor-t is.
Emellett persze túl mehetsz a skill-fán kiosztott 99 ponton, ameddig csak emelni tudod, habár így is van egyes skill-eknél, hogy hiába a több pont, nagyon-nagyon kis vagy semekkora növekedést nem érsz el.
Remélem ezzel segítettem. :) -
Jence4 #4383 Hali , azt próbálom kideríteni hogy ha egy skillre, a gearrel eggyütt már 100 nál több pont jut , akkor azt ugye hasonlóan számolja fel mint amikor az utolsó 3- ra osztok kapitány skill kiosztásnál?Pl: Flow capacitor kapitánynál maximum plussz a gearből még jön kb 30 akkor az annyi bonuszt ad amennyit a kapitánynál az utolsó három piros osztás, vagy semennyit? -
Plata #4382 Hát mivel nem vagyok előfizető csak 1-et.Vagy esetleg vesz exen sok sok millióért. -
#4381 Isten vagy. Köszi. Így már van képem mi merre.. -
Kolln #4380 De több human boffot, vagy csak 1-et? Mert ha csak 1-et azzal sokra nem megy. :) -
Plata #4379 Kolln ha eléred a 4-es szintű marauder rangot kaphatsz Human boffot,neki van leadership traitje. -
Kolln #4378 Íme:
(BOFF-ok)
1. Túl sok Team képességet használsz, már 3 is túl sok, nem, hogy 5. Science Team-et nem kell használni, illetve az Eng Team I is felesleg ahelyett inkább EPtS I kellene.
2. Az EPtS II és EPtW I-et fel kéne cserélned EPtS I-re és EPtW II-re. Két EPtS I láncszerűen nyomkodva folyamatos pajzsenergiát ad pluszba, bármi buff vagy csodakonzol nélkül, továbbá resistet és ha nincs maximumon a pajzsod akkor aktiviláskor még pajzsheal-t is ad.
3. A Sci Team helyett egy TSS I-t az EWP helyett egy Aux2SIF III-at javasolnék növelve a további gyors healelési lehetőséget magadon.
4. A Cannon Scatter Volley II helyett egy Rapid II-t használnék illetve a Rapid I-es helyett egy APD I-et a további resist érdekében.
(Skill-fa, Ajánlom ezt az oldalt, eléggé hasznos kis Skill-fa Táblázat !)
5. Warp Core Pontential-t sem kell 6-nál tovább kihúzni, értelmetlen pontvesztés.
6. Subsystem Repair hasonlóan felesleges STF-en ha PvP-zel akkor sajnos kell mert KDF-nél nincs Leadership passzív BO emlékeim szerint.
7. Performance alapú képességeket 7-ig lehet húzni addig adnak pontot, és hát megbecsülni meg kell az 1 pontot is.
8. Threat Control-t maxra, Maneuvers-t is hisz ezek még mindig védelemre adnak. Továbbá Threat Control segít, hogy a tankolási szándékodat elérd.
9. Energy Specialization nem kell, nem tudsz akkora sebzést elérni, hogy a criticalnak értéke legyen, vagy ahogy PvP-ben mondjuk, a taktikai feladata a spikey dmg, az engi az maximum általános sebzést ad le, ami kb beam array-ekkel 1500-2000 között megy (nem critek!) de dual heavy cannonoknál is hasonló az érték.
10. Az elérhető pontokból az Attack Patterns-t kéne még kihúzni, az felerősíti az APD resist-adását.
11. Power Insulators alap dolog tanknál, hogy ne lehessen pajzsot és/vagy energiát elszívni, hiszen ezekből tudsz tankolni.
(Konzolok)
12. Nem tettél semmit konzolokra, azonban az alap ajánlat természetesen eng konzolhelyekre a Neutronium legalább XI rare, illetve tac konzolhelyekre a disruptor erősítő konzolok mivel a heajon nanite disruptorok vannak. (Mielőtt megkérdeznéd esetleg, a torpedót NEM erősítjük, mert torpedóból 1 van, viszont energiafegyverből 7 még a hajón.)
13. Sci konzolnak természetesen Field Generator XI rare, a magasabb pajzskapacitás érdekében.
(Gear)
14. Aegis Set fullra, vagy Aegis 2 rész és MACO vagy Elite Fleet-es pajzs, Borg Set fullon, vagy Borg Set plusz MACO vagy Elite Fleet-es pajzs (Ha Borg Set-et választod, akkor figyelj arra, hogy elég a MK X set is nem kell pazarolni XII-re szart se ad többet, mint a MK X csak processzor meg dili kidobás és többet kell farmolni is érte.)
15. Személy szerint Én a Borg Set és MACo vagy Elite Fleet-es pajzs kombinációt ajánlom. De mindkettő jó, az Aegis pl plusz Defense százalékot ad ilelve a full set további hull resistet az ellen amivel lőnek.
Remélem segíthettem, ha egyéb kérdésed van, vagy ezzel kapcsolatban vagy egyéb a játékban lévővel akkor nyugodtan írj ide vagy akár e-mailre ( [email protected] )!
Üdv,
Kolln
Hussar Guardian Forces -
#4377 Tényleg ráér. Nyár van..munka van.. úgy is a reput húzom még a set hez. Köszi előre is :) -
Kolln #4376 Esküszöm, hogy holnap megírom, tényleg bocsánat, csak most eléggé kimerült vagyok... -
#4375 Hálám üldözzön, köszönöm szépen :) -
DarkBlade #4374 Itt a gyógyszer a betegségre.
Mikor fut a launcher, futtasd ezt is. -
#4373 Próbáltam direkt a sto indítójával, az arcot megkerülve, de az eredmény ugyanez lett -
Plata #4372 Próbáld meg STO launcherrel indítani ne szutyok ARC-al. -
#4371 Segítséget szeretnék kérni tőletek, röviden tömören ez a problémám: http://www.youtube.com/watch?v=n-110v7mCyc nem tudok belépni mivel sehogy sem tudom az asztalra varázsolni az ablakot. -
Kolln #4370 Ebben egyetértek Veled, habár Raul esetleg nem. :) -
Kolln #4369 Nyugi 4 item lesz kiosztva, amiket minden karakterre ki lehet venni, szóval valszeg kapunk pár caitian és aenar boffot, de szerintem csak pár tribbli-t és hortát kapunk, de ne legyen igazam és egy pár T1-2-3 szintes hajókat. XD
De nyugi nem kell félned, nem hülyék, hogy 5000 zen értékben ingyen adjanak ki több száz játékosnak itemet -
Plata #4368 Ugyan már,tribblit és talán ruhát kaphatsz.Többre ne számíts,simi pack meg sosem érte meg az árát. -
Zero 7th #4367 Remélem Scimitar bundle-t, hogy jól benyaljam, hogy kiadtam érte 5000Zent. -
Zero 7th #4366 Na kíváncsi leszek, milyen C-store cuccokat osztogatnak hétfőtől... -
#4365 Ráér :) köszönöm hogy foglalkozol vele amúgy is. Jövök egy sörrel a nudibárban ;) -
Kolln #4364 Az alapötlet nem új keletű, PvP-n is igen hasznos, STF-en vagy FA-ön azonban arra amire kiképezted nem sokáig lesz hasznodra sem a csapathasznára. Igen STF-en a Boss-ok kicsit egészségesebben töltik a pajzsot, de akkor is 4 hajóról beszélünk. Félre ne érts, csak rá szerettem volna mutatni az érme másik oldalára is.
Persze azt csinálsz amit akarsz, ha van egy kész builded a tiedet is átnézem amint tudom. -
Kolln #4363 Bocsánat, el lettem havazva most mindennel, úgyhogy 1-2 nap türelmet kérek tőled. -
Jence4 #4362 Abban igazatok van hogy nem sokat ér a pajzsleszedés , de abban gondolkodtam hogy ha pl disprutorom van amig a pajzsot lövöm az deficites , amíg el nem fogy, onnantól meg egyre erősebb, a tapasztalatom az, hogy a pajzspusztítás néha idegesítően elhúzódik főleg, ha minden irányból lövik a tac cube-ot gyenge dps-el.A tetryon önmagában egy kalap kaki , de a nukara és a spec fegyverek szerintem eléggé megerősítik, igaz hogy az igazi sebzést pajzsba adja le ,de utánna hullt eszi, ami a lényeg, ezenkívül a megnövelt aux-ból jut rendesen healre is. azt vettem észre hogy komolyabb felszerelés nélkül is igen szép számokat lehet vele pörgetni és az engivel a dual beam és a dhc is elég energiát kap.(persze azért hátultra kap aknát )
Nem tudom mi lesz a vége, meglátom még -
Zero 7th #4361 Van egyébként valami csapatos megmozdulás mostanában?
Eljutottam odáig, hogy megcsömörödtem a játéktól, egyedül már nem sok kedvem van erőlködni vele. Bandában még lenne... -
Zero 7th #4360 Talán Khitomer Vortexre jobb, Queennel főleg a hull regen a baj.. Vortexen volt, hogy úgy öltük le a végén a scimitart, hogy még vagy 40% pajzsa maradt. Pajzsot feszt töltötte, meg sokat volt láthatatlan és aközben is töltődött, és csak az átcsúszó meg kinetikus sebzésekkel csipegettük halálra...
Mondjuk ez a build meg a Vortex első 90%án használhatatlan... -
Plata #4359 Pajzsleszedő stf-re?Nem tart ki addig a borg pajzsa hogy túl sok hasznát vedd,bár lehet tévedek. -
Jence4 #4358 Igazat megvallva én agyalok egy pajzsbontó tetryonos builden, egekbe emelt flow capacitor skill-el, nukara weapon settel, omega set tetryon glider-al, Fleetes Dhalean Warbirden, nemsoká meglesz a repu is hozzá , a kapitány enginer lett, mert az ő képességeit jobbnak éreztem erre a feladatra, bár lehet hibáztam és inkább tac-ot kellet volna indítani, már mindegy :) Az energia: full weapon a maradék mehet auxra , és a boffok kaptak jó hull/shield HoT-okat. Minden normális set nélkül egyenlőre működik csak még gyengének érzem a tetryont a pajzsot marha gyorsan leszedem STF-en mindenről de utánna hull megfogja a sebzést.Ha jól alakulnak a dolgok és lesz egszer egy fix csapat akikkel teszem azt rendszeresen ölnénk a Borg Quen-t, akkor hasznos ki pajzsleszedő támogató hajó lenne belőle.(legalábbis úgy érzem) -
#4357 Köszönöm! :) -
Kolln #4356 Persze, holnap este lesz időm és megírom a gondolataimat a buiddel kapcsolatban! :)