-
Raulblanco7 #7853 Én is ezt csináltam ma, vettem 2 x 50 master keyt, 105 - 105 millióért. 1.9 is volt ma már, de aztán kicsit felment, nem akartam még megvenni, de szerintem kedden megint lockbox rerun lesz, az általában 2 hétig tart, és keddtől 2 hét DR-ig amivel 1000% hogy jön új box.
Meg az egyik trader beírta channelre hogy venne 500-1000db kulcsot, mondom ha ez felvásárolja exről megint 2.5nél tartunk, inkább megveszem ennyiért, ez is sokkal jobb mint a 2.4-2.5 ami egy hete volt.
Ha meg már költekeztem, vettem egy craftos sci konzolt 137,5m-ért :D
Kicsit durva egy konzolért, de ez a legerősebb ami létezik a játékban, 3 konzol egyben + egy kis extra.
21,2 all energy damage resist
21,2 kinetic damage resist
31.9 particle generator
21,2% maximum shield capacity
+10 fegyver energia 15mp-ig ha healt kap a hajó, 30mp-enként egyszer jöhet be.
12-es ultra rare, szóval 13-14-esre még erősödik a felső 4 stat, epicen meg vagy erősödik vagy plusz szorzó, szerintem csak erősödik.
magán a konzolon egyébként a particle generator, pajzs, és a fegyver energia healre a fix, a resall a proc rajta, ez drága, tucat proccal van 10 millióért is ez a konzol, de ha már valami hasznos proc van rajta, akkor elég drága.
aki esetleg bátor, az vegyen egy sima 12-es lilát 10m-ért, és majd upgradelve ultra rare-re kap egy random procot, ami vagy hasznos és értékes lesz, vagy nem.
én ezt csináltam ma a craftos engi konzollal, vettem 5db-ot 12-es lilán 5m-ért per darab, felupgrade 13-asra került kb 4m-ba per darab, szóval 45m-t költöttem az 5db-ra, ebből 2db lett 13-as ultra rare és kapott procot így, az egyik shield emitterst, azt 20 millióért vették meg, a másik RES A-t, ami 4 féle resist, de az sem kell, azt 44m-ért vették meg, a másik 3 konzolom csak 13-as very rare lett, de a kettő eladásával is kerestem 19 milliót és van 3db 13-as lila konzolom ingyen.
azokat már nem szabad most tovább upgradelni, mert jelenleg egy próba árán dr-ben már 14-es lenne, szóval várok velük dr-ig és akkor 14-esre majd onnan már ur-re upgradelve hátha az egyik res all-os lesz. az a konzol egyébként ma 190 millió volt exchangen, kettő van csak. akkor gyakorlatilag levehetem a 2db neutroniumot a hajóról ami jelenleg fent van, mert az engi konzol fordulásból többet ad, resistből ugyan annyit, plusz extrája is van, míg a science konzol resist ugyan annyi, plusz particle generator plusz pajzs, plusz extra, sokat erősödik a hajó, kelleni is fog az új igazi "elit" szinthez.