46655
-
#4349 Kinek a pap, kinek meg a lanya...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A pottyoket meg lelehet am kapcsolni, ugy hivjak, hogy brackets es akkor nem latod, de az amugy azert van hogy annelkul is kitudd szurni az ellen hajojat, hogy ne kelljen az infojat allandoan nezegetni, mert igy standing szin alapjan latod egybol, hogy ellenseges, mint pl narancs, vagy piros vagy szovetseges = kek etc.
Megsugom azt a videot egy kivulallo csinalta es nem CCP reklam :P
-
Plata #4348 Tegyük fel hogy te meg látod ezt a videót.
És kipróbálod a játékot,tuti hogy nem fogsz találkozni benne verseny autókkal. -
Plata #4347 Néztem egy kicsit tegnap a nagy pvp-t,nagy ritkán lehetett közelről látni a hajókat,általában annyit láttál hogy pöttyök mozognak.Másik meg én is EVE-ztem és EVE enchanced vagy mittomén mi a tököm volt fent.Nem is a sima,tényleg szép az EVE,de a valóság és egy reklám videó közt van különbség.
-
WorldOfTanks010 #4346 A Hajóm felett csak a hajóneve, és a karakterem neve van? -
#4345 Potty ? Milyen potty ? Mar sry de grafikaban nem kicsit mulja felul az STO-t. Barmire razoomolhatsz, a nagy fleetfightoknal zoomolnak ki mert tobb ezer embernel nincs olyan modern gep amit annyi objektum megjelenitese kepes lenne, ugy hogy nem esik le nagyon az FPS.
Csak hogy lasd mire kepes az EVE motor es hogyan lehet akar megjeleniteni.
-
Plata #4344 4000 kék meg piros pötty lövöldözi egymást,marha izgalmas lehetett.Inkább linkelj nekem olyat amin bányász hajót lehet nézni munka közben. -
#4343 En tudom, azert vettem reszt a hadjaraton. Tegnap ejjel is olyan csataban voltam, ahol tobb mint 4000 ember PVPzett. :P Es nem kellett hozza 2 oraig a queueben varni, hogy osszejojjon 5 ember :P -
SovereignXY #4342 Bah! Senki nem tudja mi a jó! :P -
Plata #4341 Veszett unalmas. -
#4340 Mar aki, hahahaha.
Raadasul TEST-et kell utni abban az idopontban. -
SovereignXY #4339 OFF:
Na ez a PVP
http://www.twitch.tv/ccp?utm_campaign=live_embed_click&utm_source=community.eveonline.com
Most megy az Allience Tournament XI. Egészen este 22:30ig.
18:30tól meg lehet szúrkolni a maygaroknak ;) -
#4338 Kolln megnéznéd ezt a buildet? KDF tank karinakLINK -
Plata #4337 Tegnap voltam norm space khiton,volt egy romulan sci simitárral,sebzése elég kevés volt.De jól elvolt azzal a vacakkal,sci hajónak még én is kipróbálnám.
Orion tac karimnak csak khito norm opcionális nincs meg,most sem lett meg.
Voltunk ground eliten az meg állati jó volt.Közben meg találtam egy valószínűleg bugot tailornál.Orion karakteremre tudok adni fedes store ruhát.Orion karimnak most be van rakva 3 különböző fedes ruha is. -
#4336 Ezert ilyen sokaig fent maradni ? :P -
Kolln #4335 Én a Vesta packot most vettem ki. :D -
Plata #4334 Ody túlélésben egész jó,de sebzésben nincs sehol.Ody a leggyengébb pack amit kiadtak,szerintem.Simitáron kívül az összes pack megvan. -
Plata #4333 Én nem ajánlom a tac Odyt,az ody nem igazán jó,tankolásra igen,de odyt ne egyesével vedd meg hanem az egész packot.A full szet 5k zen 1 hajó 2.5k zen. -
#4332 Köszi Koln, majd jelentkezem :) A hajót szeretném majd lecserélni egy Tac. Ody-ra, mindössze a repu előbb lesz maxolva, mint hogy a hajót meg tudjam venni, és ezért kérdeztem, hogy melyik sett gyűjtésére kellene ráfeküdnöm :) -
Plata #4331 Hát kösz a választ,sejtettem hogy valami ilyesmi lesz..Ferengi hajóra gondoltam ferengi szettel.Még kb félév és meg lesz rá.Az első szett darab már megvan. -
Kolln #4330 Az aknák esetében hajó, hát nem emléksze ma CD-kre de valószínüsíteném, hogy sci és vagy eng orientált hajóban, emellett mindenképp Dispersal képességek nyomogatása ennyit lehet tenni aknák ügyében. -
Kolln #4329 Sci nem tud sebezni igazán, maximum képességből, ami kimerül a Gravity Well, TBR, és Feedback Pulse fogalmában. Egyébiránt a Vesta az amivel lehet sebezni az aux cannon-ok miatt. -
Plata #4328 Ha valaki olyan hülyeségre vetemedne hogy szeretne aknákkal szórakozni,még is milyen hajót vagy kasztot ajánlanál?Van olyan összeállítás egyáltalán amivel jó lenne az akna?Na persze nem pvp. -
#4327 Es akkor ez milyen dps class ?
Na persze ha mar a tac es a sci is nagyobb dps. Ez a third class DPS ? :P -
Kolln #4326 Cruiser + ENG + DPS? Jakuza -> igen lehetséges, persze nem úgy, mint egy tactical. De lehet, Én ENG-im Beam Arrayenként 1500 felett, általában 2000 körül sebeznek a Borgnak.
Mindazonáltal lehetséges Vismajor/Agamemnon, ha szeretnéd, szívesen átnézek egy buildet amit használsz vagy amire gondoltál és ahhoz megfelelően adok tanácsot, hogy minél nagyobb DPS-t hozz ki. Azonban elsőre leszögezem, Star Cruiser healelésre van nem DPS-re. :)
Az Assault Cruiser az már DPS-re van állítva, mindazonáltal, ha lehetséges jobban ajánlom a Regent Class azaz az Assaul Cruiser Refit változatát, vagy a Heavy Cruiser Retrofit-et ami az Excelsior Class ha jól emlékszem. Perzse a THE BEST a galor hajó. :)
Várom válaszod! :P -
#4325 Igen Jaku :)
De ne úgy értsd, hogy arra gondolok, hogy magasabb legyen a DPS-em, mint egy tactical-nak, mindössze az engimmel szeretnék rendes dps-t leadni. Healelni nem akarok, itt úgy sincs értelme, tankolni meg tankolok ha kell, de szeretnék egy tisztességes dps-t is leadni mellette.
Egyébként, a kék-zöld star cruiserrel a 10 fős PVE-ken 2-3. helyen vagyok. -
#4324 cruiser-engi-dps ?
Ezt te komolyan is gondoltad ? :P -
#4323 Igen, tényleg ezt elfelejtettem mondani, hogy dps-re szánnám :) -
Kolln #4322 Nem óránként, naponta, amúgy Qwark the Farmer SFA a neve, továbbá, mivel Cryptic is gondolt erre, limitálták a Foundry-ból eshető itemeket, kb az a mennyiség amit a most említett küldi dob az majdnem a max, kicsivel alább. Egyébiránt 20 órás CD van ezen az item dobálóson, mindazonáltal a farmolt itemek vendornál eladva általában 500-600 ezer EC-vel felérnek. -
Kolln #4321 Attól függ, hogy milyen szerepre szánod a karaktert és a hajót. -
#4320 Enginer-nek, cruiser-hez melyik a legjobb repus sett? Már csak 8-10 nap és meglesz az ötös szint :) mindháromhoz... -
gabor145 #4319 Ez engem is érdekelne, nagyon le vagyok égve a sok repu küldi miatt. Ha tudnátok egy rövidke listát írni hogy melyik küldi jó EC farmra azt megköszöném. Jah ezek olyanok amiket óránként egyszer lehet csak megcsinálni ugye? -
Zero 7th #4318 Volt itt korábban szó róla, hogy EC szerzéshez a megfelelő foundry küldetéseket éri meg csinálni.
Valami tipp, hogy melyikek ezek? Leszívta a tartalékaimat a repu szintlépkedés, nem tudom folyamatosan csinálni, mert nincs EC a sok szarra, ami kell a projectekhez. -
Zero 7th #4317 Sejtem, de ki akarom próbálni. -
Plata #4316 Asszem augusztus 4.De az a hajó egy rakás szar. -
Zero 7th #4315 Uh, tényleg, meddig tart a risai feszt? Még kb három nap kéne a korvetthez, de most nincs lehetőségem csinálni majd' egy hete... -
Kolln #4314 NEm a heavy plasma, hanem a simán kilőtt plasma torpedónak van a vizuális bugja, hogy bizonyos táv után eltűnik, nem látod, egyszer csak mégis valami besebez valami szépet. Azt hívjuk láthatatlan torpedónak. -
Zero 7th #4313 Az lehetséges, hogy úgy láthatatlan, hogy elvileg kilövik és eltűnik? Csak közben mégsem döglik meg, hanem megy tovább? -
#4312 Mióta nerfelték őket még el is tudom képzelni. A jó öreg 150-300k dmg, a láthatatlan torpedóból -
Plata #4311 Hát ha nem bambulok el,engit nem nagyon lövi ki alólam.
-
#4310 Amíg nem teljesíti a kívánságodat.