Raulblanco7#7519
Exen is lehet venni, de akkor a Promotional - Romulan Survivor duty officer pack nevűt kell megvenni, ez a kinyitatlan doff pack amit zen store-ból is kapsz most, ebből esik 10 lobi vagy JHAS + a sima survivor duty officer pack kinyitáskor, a játékosok most ezt veszik, nyitják, aztán szabadulnak a sok doff packtól, mert többet kapnak érte mintha kinyitnák, nem éri meg, csak szórakozásból nyitogattam én is, olcsóbb mint a box, és addig is gyógyír a nyitogatős függőségemre.
Ha Ec-t akarsz, nyitogass duty officer mini-packot, lehet vele keveset keresni, 3 fehér + 1 zöld, azt visszabontod fehérre és 6 fehér.... tac 23k, engi 33k, sci 19k, ennyiért rakosgatom ki őket, veszik ezerrel... visszajön az ára, ha pedig kék vagy lila esett, akkor azzal van profit, kék ha nem ér sokat, bontod 3 zöldre, azokat 3 x 3 fehérre, lilát meg eladod.
Másik box nyitogató függőség csökkentő ötletem az advanced r & d packok nyitogatása volt, bár azzal beletrafáltam, advanced radiogenic és trellium packokat nyitottam ki egy farm karakternél, 5m ec-ből kezdtem, vasárnap estére 58m volt, ma reggelre 84m... csak fevásároltam őket, kinyitottam, aztán eladtam a több ezer materialt, de így hogy 30-ról 60 már az advanced pack és 20ról 40 a normal darabja, már kevésbé jó üzlet, de hétvégén nagyon jó volt... ez a mai 58 - 84m különbség is már inkább exchanges felvásárlással - drágábban eladással jött, mint nyitogatással, ma már alig párat nyitottam a drága pack árak miatt.