• gunji
    Hát... véget ért az idei risai nyári hepaj. Remélem, mindenki jól érezte magát, találkozunk jövőre! ;)

Nos, ami a korábbi kérdést illeti: köszönöm az ötleteket, de nem nyert egyik se. Tulajdonképpen nem tudom, miért nem tudtam megvenni azzal a karakterrel a kék doffokat. Pedig egy másik szintén 11-es szintű karakterrel sikerült. A kettő között csak annyi volt a különbség, hogy az előbbinek nem volt meg a harmadik és a negyedik Pavyl-os accolade-ja és a tengerparti rögtönzött parti-é sem, egyébként 'tök ugyanolyan két karakter mind a kettő (jó, igaz, az egyik ferengi, a másik tellarita).

#7091: Ilyeneket nekem nagyon sokszor szokott csinálni, fiúknak-lányoknak fekete színű gatyájuk/bugyijuk van, sikerült pár képet is kicsenni, van olyan, ami nagyon vicces is, mert csak két szem látszik rajta. Ha sikerül, megpróbálok egyet-kettőt feltenni, ha érdekel valakit ;)

#7085: A clusteres küldik igen, nagyon bugosak és kevésbé változatos bolygókat adtak, de nagyon jó hely volt a szólózást szerető játékosoknak, nem beszélve a craftolós nyersanyagok és a dilithium gyűjtésére. Amúgy meg a fejlesztőket semmi nem akadályozta abban, hogy fejlesszék e küldetéseket (mint ahogy a 'Klingon War' epizódjainál meg is tették). A legtöbb küldetés meg kevésbé változatos, csak egyféle feladatsort lehet ismételgetni (kivétel mondjuk a Deferis napi küldiket).
    Jó lennének hasonló küldetések, akár az alfa/béta kvadráns járőrözős küldetéseit változatosabbá és naponta ismételhetővé téve. Kiegészítve a hiányzó bolygókkal (Trill, Tellar Prime, Betazed, Benzar, Bolarus, stb), rajtuk akár napis küldetésekkel.
    Szóval a lényeg: a star clusteres küldetések nekem hiányozni fognak, az elején sok időt töltöttem el ott, sok kellemes IRL-emlék is kapcsolódik hozzájuk.

Zárójelben: egy-két hetet még várhattak volna vele, alapanyag-farmolást terveztem Risa után. Az utóbbi időben a piacon vitték őket, mint a cukrot. :D