• gunji
    Tulajdonképpen én sem, csak most jutottam el oda, hogy sikerült kipróbálni a risai tribbli hatását a hátirakéták teljesítményére vonatkozóan. :)
    Ma 16.00-19.00 között leállás, így délután négykor ér véget az idén nyári risai event. Időhiány miatt - úgy tűnik - kimarad teljesen a szörfölés, a túrázás, pár betervezett drága rucit sem vettem meg végül (túraruha, fonott virágok, stb), de most már felesleges is, este már úgy sem lehetne használni őket. De legalább maradt kipróbálandó dolog jövőre is, feltéve ha...

Feltéve ha lesz jövőre is risai event, s ha lesz jövőre is STO...
    Múlt héten nagyon akciózták a lifetime sub-ot, emiatt féltem a játékot, hogy bezárják (vö végkiárusítás). Risa-n a chaten is többször szóba került, lesz-e a játék jövőre is.
    Nem biztos, hogy jó az, hogy ez a risai nyári event is véget ér a nyár közepén, nem hiszem, hogy be fog válni a ma debütáló a mázlifaktort nagy mértékben igénylő új cratfrendszer, s a star clusteres felfedezős küldik mai megszüntetése is hiba szvsz. A Star Trek nem csak csihi-puhi, a lényege valami olyasmi, hogy " to explore strange new worlds, to seek out new life and new civilizations, to boldly go where no man has gone before".
    Mikor kezdtem a játékot, sokáig csak e felfedezős küldetések miatt léptem be, legjobban ez tetszett, így ma belőlem a játék egy része is meghal. Remélem minél hamarabb pótolják valami hasonlóval.