• gunji
    Sőt valakinél láttam két speed buffot (talán tribble-től). Így talán még gyorsabban is lehet repülni?

Én, megvallom, néha már unom a gyűjtögetést, de karakterenként kb. 5000-ig szeretném csinálni (3 doff + 1 deszka + meg van valami risai túrázó ruha, vagy valaki olyasmi).
    Nézegettem a fürdőruha piacot, s csak morgok, hogy a sok okostojás (akinek nem inge, pls ne vegye magára), hogy nyomja le az árakat. Lassan öt és fél éve játszok ilyen MMO jellegű játékot, ilyen letöltős/telepítőst és böngészőst is, s soha nem tudtam megérteni, mi a jó abban, hogy miért nagy lépésközzel ajánlanak alá a másik ajánlatának. Ha már aláajánlanak, akkor közvetlenül pár fabatkával kevesebbel tegyenek ki, nem milliós különbséggel. Itt is többmilliós fürdőruhánál másfél-két millióval (20-30%-kal) kevesebbért teszik ki, mint a másik. Lehet, hogy neki nem jelent semmit az a millió, de másnak még jelenthet.

A tojásokhoz annyit, hogy - ahogy néztem - a madár-item színétől (fehér/zöld/kék/lila) függően kapunk markot érte. Ezért nevelni is érdemes. S szerencsére egyszerre többet is nevelhetünk.
    Majmokkal még nem próbálkoztam, azt is érdemes megnézni?