46691
  • Jence
    Csatlakozom Platához , én is sok hasznos dolgot halottam Kolln-tól , és rávilágított arra mi hogy működik.
  • Plata
    Csak az a bibi hogy Kolln segít,nem csak flottán belül,ha a hun cseten fent lennél tudnád hogy szokott segíteni másoknak,sőt szokott órákat tartani ahol gyakorlati oktatást is tart érdeklődőknek,segít a buildjük felépítésében,stb.
  • ntex
    Kolln #3259 -nek ment
  • ntex
    (Jó sokáig tartott regálni...)

Mivel nálunk a flottában alapszabály hogy segíteni kell a másiknak lehetőségeinkhez mérten elhiheted hogy mindenkinek segítek akinek tudok valamilyen módon. És nem csak STO-ról van szó, amíg WoW-oztam addig ott is volt olyan nem egyszer hogy alig belépett valaki a guildba már mentem is neki segíteni. Meg vettem a friss maxos karinak az epic itemeket AH-ról. Úgyhogy nem kell erkölcsözni itt nekem, sajnos túlontúl jó szívem is van. Minek linkeltem volna be a buildom mikor tudom hogy elrontottam, és pont azon akartam javítani illetve átalakítani? Mivel a torpedó eddig fent sem volt így 2-3 talentről el kellett vennem hogy tudjak arra pakolni.

És képzeld anélkül is meg tudtam volna oldani mert már kaptam tanácsokat a flottában is csak kíváncsi lettem volna több véleményre is. Másrészt meg azért én sem vagyok totál noob a játékhoz már. De mindegy is, nem fogok ügyet csinálni ebből, csak legközelebb inkább ne írj semmit, jobb mint egy átlátszó és kikerülő tanácsot adni (hogy nyilvánvalóan nem akarsz segíteni valakinek).
  • Plata
    Én bevallom nem szeretek gyorsan fejlődni,kivéve akkor mikor sürgősen kell egy 50-es kari,azt felrántom,mint a legutolsó klingont.De sokkal jobban szeretek lassan fejlődni starbase és minefield eventel,nem ad sok xp-t de ha mindig első vagy akkor mire 40 leszel tele lesz a zsebed lóvéval meg dilithiummal,na meg néha napján kerratba is eljárok.Cicusommal is nagyon élveztem a játékot amíg 40 nem lett.Mióta 40 lett azóta kb egy hónap alatt 5 szintet volt kedvem játszani vele.
  • Kolln
    Legjobban és leggyorsabban úgy tudsz fejlődni, ha patrol küldiket végzel a sectorokokban. De ez nem minden, ugyanis, a klingon episode küldiket nem szabad megcsinálnod. Ha valameddig elkezdted akkor ott állj meg. Ugyanis a klingon episode küldijeinek xp rewardja a szinteddel együtt nő. Tehát, egy jó 30-35-ös szintig patrolozol, utána a klingon küldiket elkezded, akkor az küldi/szint végzés lesz, 1 klingon küldi az pont egy szintet ugraszt rajtad. Ha nem sok klingon küldit csináltál eddig meg, akkor egy jó 10 szintet talán tudsz lépni. Onnan meg egyenes út.
  • Kolln
    Azért azt ne mond, hogy elég lett volna csak vázolni az alapokat, amikor Te írtad, hogy egy épkézláb builddel valaki segítsen meg. Azzal pedig, hogy azt mondtam: "Nekem senki sem segített.". Azt akartam sugallni, hogy anélkül is meg lehet oldani a dolgot. Mellesleg van különbség segítségkérés és kihasználás között. Azért nem az első adandó alkalommal kell már kérni a "segítséget". Legalább ha magad összeállítasz egyet, MINDEGY, mennyire rossz vagy jó, de ha azzal állítasz be, az már más képet fest legalábbis nekem, a szándékkal.

Ettől függetlenül viszont azt nehezemre esik elhinni, hogy aki Tőled segítséget kér, annak mind segítesz. Főleg nem egy éppen először "látott" embernek. Mivel persze Én is segítek bárkinek, akit ismerek.

De mindegy, erkölcsről nem vitázom, Mindenkinek van egy mentalitása, ez az enyém. :)
  • Plata
    Episode és ha van akkor mirror event,mirror event 1 óráig tart,naponta 1-2 alkalommal van,olyankor jelentkezz mirrorra,1 mirror kb 10 perc 1-1.5 szintet ad.
  • Niflheim87
    Egy olyan kérdésem lenne, hogy a fejlődni mivel lehet a legjobban episod küldik vagy csak simán nebulázzak vagy mivel lehet leggyorsabban?
  • zsigerpuding
    A fleet ship megmarad a flottából való kilépés után is (tapasztalat).
    Köszönöm, Kolln! A Kerratot illetően képben voltam mellesleg. ;>
  • SovereignXY
    Kösz szépen az összefoglalót! :) Vannak aranyos de sajna drága dolgok. :(
  • Plata
    Simán letöltődik,de ha ocsmány remán akarsz lenni akkor meg kell venned a kieget,na de ki akar rasnya remán lenni?Még az eventen szerzett rusnya rémán boffom sem használom,mert olyan randa hogy a hajóm szétesne a látványától.
  • Niflheim87
    Ja és még egy kérdés ez az új romulán dolog ez csak simán letöltödik vagy fizetni kell érte vagy ez hogy van?
  • Niflheim87
    Van valami klingon magyar közösség ahova lehetne jelentkezni ts3al akik segitőkészek egy régi játékosnak viszatérni?:)
  • Plata
    Hát ott más van.
    Andóriai:
    When any 2 of the 3 consoles are equipped, the following power is given:

Set 2: Synchronized Targeting

Passive
    +10 Accuracy

When all 3 consoles are equipped, the following power is given:

Set 3: Wing Cannon Synergy

Passive
    Allows deployed Wing Cannon Platforms to benefit from special cannon abilities and the Tachyon Induction Relay and Phaser Dispersal Array universal consoles.

Vesta:
    For each item added after the first, a new ability is available.

Set 2: Chroniton Integrated Quantum Slipstream The two-piece set bonus grants the Chroniton Integrated Quantum Slipsteam. When this set bonus is active it will upgrade your standard Quantum Slipstream. Chroniton Integrated Quantum Slip Steam is the fastest Slipstream Drive in the Federation and offers a 4X Slipstream turn rate modifier.

Passive
    Set base Quantum Slipstream Drive speed to Transwarp 25.
    4x Quantum Slipstream turn rate.
    Chroniton Integrated Slipstream Drive Speeds

Set 3: Quantum Focused Shield Bubble The three-piece set bonus grants you a Quantum Focused Shield Bubble. A Quantum Focused Shield Bubble is effectively a perfect shield. While active, your ship’s hull is invulnerable and will take no damage, including damage caused to yourself from Ramming Speed. Your shields too become hardened – the more Auxiliary power the more resistant they become – up to 100%. However, while active, all weapons are offline.

All special abilities from the Multi-Mission Science Vessel consoles, including the set bonus, are mutually exclusive and only one can be active at a time.

Ody:

Set 3: Enhanced Engineering Systems

Passive
    +0.5 Flight Turn Rate
    25% recharge time reduction to the Odyssey Console Set
    +12 Starship Hull Plating
    +12 Starship Armor Reinforcements
    +12 Starship Electro-Plasma System

Ody és Bortas szett még a hajók képességeinek a cd-jét is lerövidíti 25%-al.
  • SovereignXY
    Hm.... jól hangzik. Ez az andoriainál is megvan ugye? A 3 akkor set bónusz? Így hogy van iylen set bónusz így több értelmét látom megvenni mind a 3at.
  • Plata
    Bortas nagyon jó hajó,tényleg nagyon jó,de ezt is csak pack-ban ajánlom.Tudom 5000 zen a pack,de szettben jó a hajó.Ha megveszed a szettet ajánlom használd a Bortasqu Command Cruiser-t.Igaz ez a sci változat,de ennek van 2 sci konzol helye,többinek csak 1 sci konzol hely van.Command variáns +10 weapon és + 10 shield powert ad.
    És ha fent van a hajódon a full Bortas szett ezt adja:
    Set 3: Enhanced Tactical Systems

Passive
    +0.5 Flight Turn Rate
    25% Recharge time reduction to the Bortasqu' Console Set
    +12 Starship Projectile Weapon Damage
    +12 Starship Targeting Systems
    +12 Starship Energy Weapon Specialization
  • SovereignXY
    Vabn vkinek/van tapasztalat a Bartosqu' cruiserről? Vele szemezek még mostanság. Igaz kell még 800 zen.
  • ntex
    Fleet ship module szokott lenni exchangen is 6-6.5 millió EC körül darabja
  • Jakuza1
    Azok megvannak csak a fleet module hianyzik, mint mar irtam.
  • Kolln
    Fleet-es hajó vásárláshoz kell a module, illetve flottahajó token is, amit csak akkor lehet használni, ha az adott flottában a rangrendszerben úgy van megcsinálva, hogy engedélyezve van a fleet cuccok vásárolhatósága. Nem mellesleg fleet credit is szükséges.
  • Jakuza1
    Ez biztos ? Mert jo lenne ha igy lenne, mert akkor hamar elerhetnem a hajot, gyakorlatilag csak egy fleet module-t kellene vennem.
  • Plata
    Szerintem csak a vásárlásához kell flotta bázis.
  • Jakuza1
    Meg valami. Es fleeten kivul is lehet hasznalni? Vagy ahhoz mindenkeppen kell a fleetbazis ?
  • DarkBlade
    Megmarad a hajó, a fleet kredit. Semmi nem vészel.
  • Jakuza1
    Fleet hajokkal kapcsolatban lenne gey kerdesem.
    Ha jol tudoma megszerzesukhoz valamilyen fleet tagjanak kell lenni.
    De mi van akkor, ha kilep valaki egy fleetbol ? Mi tortenik a hajoval ?
  • ntex
    Nem mondtam hogy "köcsögbuzi" vagy, és nem is bármiféle sértésnek szántam. Csak mivel én olyan ember vagyok hogy ha segítséget kérnek tőlem én mindent megteszek és a lehetőségeimhez mérten próbálok is segíteni, ha netán mégsem akkor sem ilyen szöveggel jövök amit te írtál hogy kinek mennyi idejébe meg pénzébe kerül valami csak hogy kikerüljem a dolgot. Mellesleg elég lett volna felvázolni a fontosabb dolgokat is, de még erre sem vetted a fáradtságot, helyette leráztál. Érdekes a másik fórumon senki nem jött ilyen kikerülős szöveggel, és állításoddal ellentétben igen is vannak akik segítenek a másiknak. És azt sem komplett másoltam, csak kinéztem belőle ezt-azt, ötleteltem, ennyire volt szükségem. Illetve ennyire lett volna.

Arról meg senki nem tehet hogy neked nem segített senki és egyedül kellett boldogulnod, ezért még nem feltétlen kell így hozzáállni a dolgokhoz, engem is pofán b*szott az élet elégszer hidd el, mégsem úgy állok mindenkihez hozzá hogy "már pedig leszarlak mert engem is leszartak". Még szerencse hogy nem mindenkinek ilyen a mentalitása...
  • SovereignXY
    Dili-ért csináltam csak. De kösz.
  • Kolln
    Ez több dologtól függ, csapatársaidtól is, meg ellenfelektől is... Ha rendeset akarsz menni, szívesen elviszlek.
  • SovereignXY
    Hm... mentem 4 iylen arénnát mert kell a dili. Hát... FED - KDV. 0:15 mind a 4szer. Tisztára mint aWoT :D
  • Kolln
    Ha már egyszer leszedted a pre-patchet, akkor utána minden kilépés során újra és újra ellenőrzi a launcher, hogy kell-e még valamit leszednie, tehát ha letöltés (patchelés) nélkül kilép a launcher a játék kiléps után, akkor nincs gond. :)
  • SovereignXY
    Hm.. felszereltema negh'vart 4 DHC + 4 DT-vel nagyon oda basz. 66szor jobb mint a beam volt. 3 RCS engi konzol meg rükverc és megy az apírtás :)
  • SovereignXY
    Az remek lesz! Kösz!
    Itt is lehetne oylan mint az eve loadouts.
  • Jakuza1
    Lekopogom, de most megindult a prepatch is es kb 1.7 Mb/seccel hasit.
  • Kolln
    Nem kell aggódnod, hamarosan nyílik egy új oldal, ahol minden hajónak lesz egy build javaslata, még az alacsony szintűeknek is. A linket bedobom ide amint kész lesz.
  • Jakuza1
    Modjuk azert azt megoldhatnak, hogy a letoltest onnan folytassa a kliens, ahol megszakadt.
    Elvegre 2013-at irunk. :P
  • SovereignXY
    Ó! Ha már buildekről volt szó az "előbb". A net iylen téren elég WTF. Commander rang hajó. Mit ajnánlanak: borg, borg, borg, assimilated... Persze. Szegény ember éppen hogy 20as szintű.
  • SovereignXY
    Auz már megvan. A játék képernyő töltés végett szedtem le.
  • Jakuza1
    Nalam 40.9%-nal es azota mar a 0%-t se tudom tul lepni, mert par megabyte letoltes utan, elszall az egesz. :P
    A on-demandot meg feleslegesnek tartom most letolteni, hiszen lassan itt az uj kliens es ugyanugy 9GB feletti patch mennyiseget kell akkor is letolteni. Tehat azzal nem csokken a kov patch merete, ha letoltenem.
  • SovereignXY
    Pre patch az egyzser meghalt 13%-nél kövnek meg 2 megánál. De hivatalos forumon is panaszodtak erre.