• RoboKutya78
    A kinetiket most dobtam ki róla kezdtem rühellni a hangját a breen torpedó meg tetszik amikor szétválik és 10 2-3000 res sebzéseket dobál a páciensre a gravimertik meg csak ráadás a végére ha meglesz 500zenem úgyis seizem a skiltáblát és kap a Starship Projectile Weapons rendszer és a Starship Flow Capacitors is pár pontot a földi rendszer hátrányára ezzel úgyse megyek sokat küldizni bolybóra ez csak repkedni fog.
    A gravi torpedót meg vagy itt vagy prohán istenítette valamelyik torpedóguru:) lehet prohára még egyszer ha linkelek bármilyen configot is szakadjon le a kezem.
    Nem tudom azok ott fent hogy gondolkodnak, de ha igaz amiket irkálnak hogy az egyiknek milliárdjai vannak a másiknak meg 10enakárhány fel nem bontott hajója van most meg még pluszba kapott egy bogarat potom 350 milláért. Hát én az ilyenekkel inkább szóba se állok.
    Nekem max 5 darab fleet modulba van befektetve az egész vagyona.
    És annak örülök hogy legalább ez a konfigom megvan. illetve ha véletlen valaki linkeli a dps számot és olvasom a nevem közte az is jól lesik még akkor is ha 2 3 milliós sebzési pontot szedtem össze éppen.