• gunji
    Megint véget ért Winter Wonderland. Jó volt, rövid volt (számszerűleg is, nemcsak érzékre :). Egy szempillantás alatt elszaladt ez a 29 nap. :(
    Sajnos megint a végén jöttem rá, hogy pár karakternél tavaly bekészítettem nyúllábakat Epohh-ot nevelni. Mert hát ki ne szeretne egy Epohh barátot? :D Majd talán jövőre, ha megérjük és nem felejtem el :D
    Nekem újdonság volt, hogy a hógolyózásba a vadállatkák is beszálltak, egy borzféle 'tachyon harmonic' skillel támadta a hóembereket. (Korábban is így volt, de csak most sikerült megörökítenem - hétvégén megpróbálok betenni egy képet róla.)
    Viszont nem tetszett a Krampusz-metaformizáló. Ötletnek lehet, hogy jó lett volna, de túlontúl erős lett. A hógolyózásnál a boss-t két-három pofonnal legyőzte, a mézeskalácsfaluban elég volt egy tasli is, itt pár másodperces snr-t is okozott (ahogy tegnap este kilenckor beszéltünk a brutális lagról, az pont akkor volt). Hamar véget érnek a harcok, 8-10 perces szünetek lettek és főként ez elveszi a többi játékostól a közös játék örömét. Szvsz