Nincs sok idom most napkozben (baromi sok a melo, minden evben ilyenkor jonnek ra a fiatalok, hogy ha nem vettek fel fosulira/egyetembre, akkor vagy elmegy dolgozni (nem fog) vagy elb.sz egy evet otthon napot lopva (azt meg a szulo nem akarja), vagy jon es keres nalunk valami kepzest ami esetleg meg plusz pontot is er jovore (ezt valasztjak, es mint egy borg kollektiva, egyszerre par nap leforgasa alatt erkezik be mindenki a TO-ra)), szoval nincs sok idom most jatszani, igy probaltam idot sporolni/csalni az eventtel :D
Mindig elorehozom az eventes feladatokat (napi) 4-4 oraval, egeszen addig, hogy a vegen reggel 06:00 korul tudjam lenyomni, amikor se lag, se karbantartas, se semmi, a kave kozben meg eppen belefer az a 10-15 perces TFO vagy barmi, ami a feladat.
A mini-sztori feladatot valasztottam most, 7-8 perc lowlvl karakterrel is (hadd fejlodjon par recruit), de mivel napkozben most nem tudok jatszani, ezert kiprobaltam azt, hogy reggel a szokasos idoben (06:00-07:00 kozott) megcsinalom a mini-epizodot, de a vegen a nem a rewardosztast nem okezom le, hanem ugy hagyom fuggoben. Tegnap este megcsinaltam 17:00 utan nem sokkal, ma beleptem delutan 13:00-kor fel percre (ennyit azert ra tudok szanni), leokeztam le es mukodott, siman megadta a daily progresszt. Holnap ugyanez 09:00 korul es kesz is, mehet a megszokott savban holnaputantol a dolog.
Anno csinaltam ezt mar a winter eventen az akadalypalyas futasnal, de szerencsere itt is mukodik, mivel nem TFO, nincs 2 perces limit a befejezesre/valasztasra.