• Plata
    Én nem tudom hogy van ez,de hidd el a torpedós karimnak nőtt a sebzése.
    Másiknak meg nem tudom mert nem néztem.
    De az piszkosul biztos hogy egyes kariknak a statja csökkent attól hogy nem csináltam velük semmit.
    Most sem értem hogy a picsába ment a sci karimnak annyira le a partgen skillje,talán a konzolokat nerfelték?
    Másik meg hogy a picsába csökkent olyan durván a drain karinál az energiaszívás.
    Tudom jól hogy baromi magas volt neki,tök poén volt ahogy buffolva azt hiszem talán 157 all energiát leszívott,most meg ott virít hogy 89 vagy 88? Pontosan nem emlékszem de gyakorlatilag lófasz.
    A hajót upgradeltem T6-x2-re a T6-ról és raktam rá zenes drain konzolt és így is majdfnem a fele a réginek,hát hogy az istenbe van az?
    Jó már vagy 4-5 éve nem játszottam vele,ez alatt változott pár dolog,de ennyire szar hogy lett?
    Régen gyakorlatilag a borg TFO-n a borgok csak néztek mint rozi a moziban de mozogni sem nagyon tudtak energia nélkül.
    Nem a dps miatt csináltam,csak hogy szopassam az ellenséget.Még fordított tractor beam is van rajta.
    Mert azzal szórakoztam hogy elkaptam az összes borgot és elfutottam velük. XD
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.09.16. 11:13:07