Hat, a regi indexen Sixxet nagyon szerettem olvasni. Kb husz eve volt itt Debrecenben egy sorozatokkal foglalkozo heti radiomusora Brutival, amelyet azota is nagyon sajnalok, hogy megszunt, de arra jo volt, hogy az ido alatt megkedveltem a stilusat es onnantol mindig kovettem a kritikait es beszamoloit (leginkabb a CC-n). Aztan lelepett, talan programigazgatonak egy kabelcsatihoz/streaming platformhoz vagy valami ilyesmi, azota csak ritkan szerepel, neha egy-egy podcastban hallottam.
Aztan jott helyette a Gyula meg a Sajo, hat kosz szepen, hamar le lett verve a lec, elobbi meg csak-csak konyitott hozza picit, a Port.hu-n is voltak jo irasai, de utobbinak (se elotte, se utana, se most) lovese sincs az egeszhez, mai napig nem ertem mit keres a mediaban, de ez mar egy masik lapra tartozik. :)
A valtas utani "uj" indexben meg leginkabb a David irja a kritikakat, de az egy katasztrofa, hihetetlen a sotetseg es a vele jaro amokfutas, amit muvel. Picit olyan, mint BadSector a gamingben. De, biztos, hogy megvan a celkozonsege es celcsoportja, mert evek ota ott van es csinalja, igy annyit tehetek, hogy kerulom a tartalmait.
Nalam hetvegi menet lesz a Wednesday meg a ST SNW uj reszei, de addig tovabbra is kerulok minden posztot es kritikat, mert jobb szeretem ha tv elott ulve kvazi "eloben" tortenik minden, nem szeretem, ha mar elore tudok valamirol, maximum, ha egy kiszamithato kliserol van szo, annak ugyis mindegy. Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.08.07. 09:33:16