Valtozo, de jellemzoen egy honap alatt amit kiraktam, azt el is vittek. Oke, ehhez kellett most ket olyan event is, ahol az emberek vettek a dilit / adtak el a zent, igy most picit fellendult a piac. Telen pl sokkal tobb idobe kerult eladni egy kisebb mennyiseget is.
Plusz nyilvan nem csinalom olyan nagyban, mint Plata kollega, aki irdatlan mennyisegben gyujti ezeket admiralitybol meg a fene tudja honnan :). Nalam az eventes bonuszokbol szokott jonni lassan, aztan mire elegetem az egyiknel, akkor addigra megint van valami event es a progress utani bonusz dili.
Nalam altalaban max 2 karakternel vannak beolvasztasra varo dilik, aztan ezeket atrakom egy kozos helyre, majd amikor osszejon olyan 300-400 zen-nyi mennyiseg, akkor kirakom az dili exre veglegesen. Aztan nem nyulok hozza, mert ahogy latom, a felrakasi datum szamit, igy a regi csomagok hamarabb elmennek, ha lehivom es visszrakom, akkor megint varhatok a sorban.
Berakom a ket alt acc historyjat, nem tudom mennyit segit, mivel nem lehet exportalni sajnos a historyt, igy jo statisztikat sem lehet belole gyartani.