• PiszkosFred
    Lifetimerrel en is elferek, de hiaba van dupla (+elite service pack par korai karakternel) personal tarhely, ha nem tudom atadni az altala guberalt cuccot, csak korulmenyesen.

Pl. most a summer meg aztan a winter event alatt minden karakterrel farmoltam a tokeneket, a contrabandet, plusz folyamatosan ment az admi, ott jottek matik, penz, stb. Jelenleg 20+ karakternel van egy rakas cuccom szetszorva, es a dupla account bank nem eleg erre, mert az is tele van minden szarral :D

Igy a terv az, hogy egy karakterrel lecsupaszitom az acc bankot (ideiglenesen), az ures bankba berakok mindenkivel mindent (amig fer), majd a postas karival atrakom flotta bankba, aztan goto 10 amig vegere nem erek mindennek, aztan visszarakok mindent az acc bankba, ami volt. Aztan ugyanez az arc es epices accounttal Igy a vegen legalabb atlatom, hogy mibol mennyi van es ha kell, akkor kvazi 1 reloggal atadhato a szukseges targy/ingosag/barmi.

Hja es van kb 100 boff candidate is, azok is tarolhatok flotta bankban, azokbol is tartanek ott parat, mert tele vagyok veluk - mindig ment a doff kuldi miattuk, hatha el lehet adni oket "manualkent", de nem volt idom atnezni, hogy melyik manual mennyiert adhato el, igy csak gyulnek, csak gyulnek.