50281
-
Sajnos a s31 promocios fegyvert nem javitottak account widera, sot, le is jart az ideje. Kar. -
Plata #47357 itt az új breen taliga.
Tökre breen verda a tökre béna diszkó soribú.
Meg az új lock box.
Bűnös parti box. :D -
Plata #47356 Ma egy nagyon fontos peccs jön.
General:
Resolved an issue causing German translations to not appear for captains who set their language to German.
Resolved a number of issues with some Space Duty Officers and equipment that caused them to disappear for captains.
:D -
Plata #47355 Launcher szerint ma is lessz leállás.
We will be performing shard maintenance on January 28 from 7-9:30 AM Pacific (15:00-17:30 UTC). Please check the forums.
-
Orbancapitan #47354 pedig az elsőrésznek kevésbbé van rajongói film szaga -
Plata #47353
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.01.27. 17:49:54 -
Orbancapitan #47352 itt az első rész
-
Plata #47351 Ha lesz magyar megnézem. -
Orbancapitan #47350 várd meg a sec 31-et xd -
Plata #47349 Bele néztem, de eléggé felejtős, ha jól láttam két régi veterán is van legalább, de nagyon látszik hogy csak rajongói film. Végig nézni nem tudnám. -
Orbancapitan #47348 oké a folytatásban walterék sajnos a földerációt confederációra kellett hogy változtatsák a szemét paramount miatt...... -
Orbancapitan #47347 Időközben ki jött a st renegades folytatása eskü anno a renegades sokkal jobb volt mint a sec 31 annak ellenére h közösségi támogatásból jött össze de ugyanakkor ismert nevek is voltak benne a folytatásban is így van és itt láthatjuk többek között michelle nicholson (uhura) utoljára
-
Plata #47346 Ma endavor miatt új stukkert próbáltam ki groundon.
Nem is tudtam hogy ez a vacak ilyen jó.
Érdekes animációja van,fura hangja,de ha jól láttam mindig kritikust lő.
-
Plata #47345 Kezdtem egy új klingon recruit karit,de eltévedt és ESD-re került. :D
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.01.26. 11:00:38 -
Orbancapitan #47344 szerintem kb 4 epizód lehetet meg fixen kb a tervezési megbeszélés az akció a katarzis és az endgame és szóltak fentről hogy állj-állj overbudge-t lesz vágjátok meg gyerekek....(csak erre tudok gondolni mivel még javában ment a forgattás mikor a skydance lett a fönök) és minden maradék részből tettek egy kicsit
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2025.01.25. 21:25:10 -
Ertem, koszonom. A wokesag sosem zavart, legalabb annyit szorakozok rajtuk, mint amikor a kdramakban angolul probalkoznak a szineszek, a nagyon tultolt kellemetlenul szar jeleneteket pedig skipelem es kesz. A se fule se farka sztori annal inkabb gond, az mar nalam voros vonal. Ahogy mondani szoktam, egyeduli ful nelkuli dologbol csak a Fulenincs nyulat tudom elviselni Nora Tschirmerrel :) Valoszinuleg leforgattak a minit es lattak, hogy nagy katyvasz az egesz es megvagtak egy egeszestes filmre, van ilyen, de sajnos ez sosem jelent jot.
Feb21-en jon itthon streamingen, ha addig nem felejtem el, akkor megnezem, max attekerem es lesz belole egy 10 perces matine.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.01.25. 17:57:46 -
Plata #47342 Szerinted mire emlékszem én a diszkóveribű?
Arra hogy vége volt.
És kérem vissza az időt amit elbasztam a nézésére. :D
Na jó arra emlékszem hogy terran Tilly dögös vót. -
Orbancapitan #47341 hááááááááát tudnék élni nélküle
szerinted melyik? hová került vissza philihpa? -
Plata #47340 Ha ki jön magyarú én mögnézöm.
Annyira csak nem rossz.
Melyik időben játszódik?
A nagyon távoli 32 vagy még a diszkó eleji középkor? -
Orbancapitan #47339 oké fredd megnéztem 1 érzödik rajta a totál woke-ság ami már kissé erőtettet volt. 2 100% hogy 8-10 részes sorozat lett volna a sztori is erről árunkodik még a sto spagetti kódja se ennyire szállas mint amennyire lyukas ennek a sztorija sorozatként olyan lett volna mint a dc öngyílkos osztagja(nem a film hanem az animációs filmje) tökre élvezhető lett volna 1-2/2,5 v 3 epizód lett volna a csapat összedés 3-4-5 v 4-5 a nyomozás 6-7 a katarzis 8-9-10 engame de itt volt epizód1/2,5-5-6 és engame kb -
Plata #47338 Tessék ennél a karimnál is ottvan az EMH boff.
Az első klingon recruit mikor bejött akkor kreáltam a karit,a boffja is meg van nagyon rég.
Vittem küldetésekre mert holo boff és nem kell neki Ev suit,de azért kapott.Hátha.
Azért orion mert klingon oldalon orion lesz belőle fed oldalon meg Doki.
-
Plata #47337 Az a két elátkozott tesztszerver régen nem viccből volt.
Mi a szöszért nem tesztelik játékosokkal?
Nekem régről jó pár tribblim van amit tesztelésért kaptam.
Még olyan is van ami dilit termel.
Na jó kb lópikula mennyiségben,de van. XD -
This was *supposed* to be Once Per Character. We're investigating what went wrong, and if we can fix that for live.
https://x.com/BorticusCryptic/status/1882867533348544668 -
Plata #47335 Hát a dolog még cifrább,egyik karimnak a fegyver ottvan a dilistoreban ingyen és az event fülön is ingyen,másiknak meg nincs.
Pedig minden karimnak megvolt.
Mi sem bizonyítja jobban hogy a karimnak akinek eltűnt a boffjainál még ott van. :D -
Plata #47334 Hát az eventes cuccokkal még talán menne.
De store unlock olyan sok van hogy ahhoz eszement sok kép kellene. -
irt vki redditen vagy mashol, hogy mindenrol csinalni kell gyorsan 1-1 screenshotot, mert ki tudja mik tunnek el a kesobbiekben. -
Plata #47332 Olvasd el amit később írtam,ez vér ciki. -
szerintem bugos, azert nem lehet claimelni masik karakterrel, ott van a gomb, de szurke, vmit (megint) elrontottak :) -
Plata #47330 Na nee.
Tényleg csak a holo ketyere?
UI:Most néztem meg a játékban,nekem a section 31 puska unlockolva volt,sokszor ha kiskarit húztam ezzel húztam.
Eltűnt az unlockolt cuccok közül.
Ez állati.
Eltűnt az EMH boffom is és most ez is.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.01.24. 19:32:56 -
nem account unlock, csak a 10 lada, a fegyver nem az -
Plata #47328 Klassz,végre megy az event.
-
Plata #47327 S31 Giveaway.
Section 31 Giveaway
On PC, claim the Section 31 Heavy Phaser Rifle and ten Faulty Section 31 Holo-Disguises for free!
By Fero January 24, 2025, 09:00 AM
“Extraordinary measures must be taken in the face of extraordinary threats.”
If you believe in the old saying that the "ends justify the means", you may find like minds within the ranks of the secretive Section 31. But before you make any rash decisions, maybe try out some of their ... toys, and see how you like them.
From January 24th at 8am PT until January 27th at 12m PT on PC, head to the “Promotions” tab in the Zen Store and claim the following items FOR FREE for your account:
Section 31 Heavy Phaser Rifle
10x Faulty Section 31 Holo-Disguise
Section 31 Heavy Phaser Rifle
The Section 31 Heavy Phaser Rifle was developed with the direct oversight of a high-ranking operative within the intelligence organization known as "Section 31." The operative in question is named only as "Leland" in design documentation, without indication of further identifying names, or rank. This operative designed the weapon with the specific purpose of weakening and piercing through personal-scale shielding technology, even though such technology was rare in the time period from which it originates (believed to be the late-23rd century).
This rifle's primary setting will fire an additional bolt that seeks out a random target near the primary foe's location, while its secondary fire channels a high-intensity sweeping beam designed to lay waste to a large area in a short amount of time.
When first received, this weapon will level with you until you reach Level 60, at which point you may apply Tech Upgrades to further improve its functionality.
Faulty Section 31 Holo-Disguise
Activating this Section 31 device will conceal your true species behind a holographic disguise for 5 minutes total. The species selector is faulty and the disguise is removed by combat. -
Orbancapitan #47325 :D
A másik jah inkább le húzzák a filmeket átalábban mert nem woke v olyan írja a kritikát akinek fingja sincs az univerzumról v csak yeelpes kritikus xd tudjátok south park :D
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2025.01.24. 16:02:20 -
Plata #47325 Énsem emlékeztem rá. -
Hat, az a baj, hogy ezer es ezer dolgot csinalok, kovetek, intezek, stb., az en fejem sem kaptalan mar, az ilyen aprosagok seperc alatt eltunnek a fejembol :) Reggel valoban racsodalkoztam, hogy ez film es nem sorozat, meg is orultem neki, mert ennyi idom talan meg lesz, aztan lattam a 2/10-es ertekelest az amcsi IGN-n (akik egyebkent ritka nagy bekepzelt gogos faszok, az "ujsagiras" mocska es szegyene, amit csinalnak evek ota), de a rotten 18%-a mellett lehet, hogy ezuttal nem hisztikeznek meg tuntikeznek a direkt alacsony pontszammal, hanem tenyleg szar :D -
Orbancapitan #47323 eleve itt beszéltünk róla anno fred xd :DDDDD -
Orbancapitan #47322 össze -
Orbancapitan #47321 az film te... film... ezt írtam tegnap :D Amúgy állítólag szar lett szétszedték a kritukusok azonnal eleve szerintem az volt a gond h sorozatnak indult volna csak valszeg v a skydance felül bíráta v miss.yeon-nak nem fért az idejébe egy sorozat forgatása -
Hat, az Arbiter traitjevel (amit kvazi allandoan fenn tudsz tartani) ez mar konstans 40%-os haste energia fegyokra, legalabbis remelem osszeadodik, meg nem probaltam, csak ma reggel vettem ezt eszre, hetvegen probalgatom majd.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.01.24. 12:14:00 -
Plata #47319 Mai Peccs:
General:
Resolved an issue where participating in the No Win Scenario event did not grant progress towards Event Campaign 7. Anyone who participated in the No Win Scenario event previously will have the correct event campaign 7 progress granted as well.
Resolved an issue causing the Olympic-class and Nobel-class variants to not have the Vesta material and window options available in ship customization.
Known issues:
We are aware of problems with some Space Duty Officers and equipment after the last maintenance and we're looking into it.