46689
  • Plata
    Általában én is reggelente csináltam,de mivel volt hogy fél négykor fent voltam már így korábban be tudtam húzni.
    Ki akarom én is próbálni mert érdekes hajónak néz ki.
  • PiszkosFred
    En napi 1 reggeli repkedessel ma huztam be. Este megnezem mit tud a verda :)
  • Plata
    Nincs valami leírás ezekhez az új craftolható cuccokról meg alapanyagokról?
    Wiki-n még nemtaláltam semmit és nagyon nem világos.
  • Plata
    20 óra cd miatt egy napot rövidítettem.
    Kettő is összejött volna.
  • Orbancapitan
    nekem holnapra lesz meg
  • Plata
    Meg van az eventes verda.

Ki is próbálom amint lesz rá időm.
  • Plata
    Hát őszintén szólva megcsinálhatnák hogy az admiralty indításnál a rendszer automatikusan feltöltse az admi küldit kártyával.
    Általában 20-24 karival szoktam admiraltyzni,kivéve tegnap és ma mert nem értem rá,admy eventen meg az összes karival ami eszetlen sok,ha sietek is legalább két óra.
    Na jó ha nagyon sietek másfél,de az a baj hogy mindig elkalandozok úgyis.
    Főleg ha cseten érdekes dologról van szó.
    Egyébként csetről jut szembe még mindig az van hogy szeptember 12 új szezon és hogy vagy új fajta hajó spec jön,vagy megint variálják a skillezést vagy valami hasonló nagyobb változás.
    Jó lenne ha Chak felnézne fórumba,ő neki mindig jó infói vannak.
    Na és ha már cset,szerintem a trade cset adminjai vagy nem játszanak vagy már magasról tesznek a szabályokra.Régen egy rossz szóért azonnal bannoltak,most meg néha olyan anyázás megy a cseten meg hülyeségekről pofáznak,régen az adminok nem engedtek semmi lazaságot vagy nem oda illő dolgot,már egy rossz hirdetésért le oltották a játékosokat.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.07.15. 09:42:01
  • gunji
    Hm, tényleg, igazad van, bocsi xD Az már volt régebben is, akkor passz, elsőre nem látszik, mit csinálhattak. ;)
  • Plata
    Különlegessége az volt hogy a torpedóból nem egyet lehetett fel tenni hanem kettőt.
    A spéci torpedókból max egy lehet fent,de ebből kettő is,egyet előre egyet hátra és ha az első elfogyott akkor tüzelhettél hátsóval,bár sosem tettem fel kettőt a hajómra.
  • gunji
    Jaaah, köszi.
    Akkor azért írták redditen, hogy megveszi valaki 120$-ért, aztán szétnerfelik :/
  • Plata
    Egyébként ha az elcseszett dolgoknál tartunk,a T6 Vesta konzol szettet a mai napig nem javították.
    Az egyik konzol az ellenség pajzsát gyengítené és szívná le.
    Link.
    Elméletben.
    Amikor ki jött vesta megvettem mert a T5-öt is imádtam,klassz support hajó volt.
    Brutál jó térgyógyító képességgel és halhatatlanná tévő buborékkal.
    Oda adtam a support sci karimnak,gondoltam jó lesz ellenséget gyengíteni.
    Elmentem vele TFO-ra és a pofám le esett,pajzs gyengítés helyett a konzol kőkeményen szétcsapott az ellenségen,ráadásul egyszerre akár 20 célpontot is tud sebezni.
    néztem mint rozi a moziban hogy support karival drain skillre húzva elmebeteg sebzést toltam.Pedig a cél csak az volt hogy gyengítsem az ellenséget.
    Azóta sem javították.
    Drain-re skillezve sok drain skill ponttal még brutálisabb a konzol.
    Mikor ki jött a T6 legendary arra is ugyanolyan defektesen került fel.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.07.14. 11:53:20
  • Orbancapitan
    v csak nálad bugos megint vmi
    Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2023.07.14. 11:49:24
  • Plata
    Én is úgy emlékszem.
  • Orbancapitan
    eddig is az volt jah
  • Plata
    De ezek hülyék,a régi one shot torpedó még bent van,tegnap teszteltem olyan 2.4 misit ütött térsebzésben.
    Másik meg az eventes szett,az még mindig brutálisat üt.Az eventes szett egy millió felett sebez mindenkibe aki a környéken van,sőt néha felmegy másfél körülire.
    Gravity well-el összerántok 10-20 borgot bele az a vacak oszt kapásból kampó.
    Tegnap is buktunk egy TFO-t,mert hamarabb lelőttük borgot minthogy a játék érzékelte volna.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.07.14. 11:19:01
  • Plata
    Legendary akira.
    Iszonyatos sebzést tudott.
    Csak nagyon nagy a cd-je.
    És nem hat rá semmi csökkentő.
  • gunji
    Nekem is frissült a launcher, 3x-i próbálkozásra sikerült letölteni 120MB-t :D Köszi az infót.
    Ezt a Maelstrom-os torpedót mihez adják? Nekem mintha kimaradt volna
  • PiszkosFred
    Na, kozben kommentaltak a valtozast: pont az "egy-loves-es-temetes" buildek miatt csinaltak, ugy latszik nem tetszett nekik, bar tudnam, hogy most miert fontos az, hogy 1 sec helyett 2 secig el az adott "foellenfel".

"While we're happy with the play pattern and overall dps, this thing has been one-shotting bosses too easily. Recharge time halved, damage reduced to compensate with overall dps unchanged."
  • PiszkosFred
    Na, csak kivancsisagbol megneztem, de most mar tudok irni spec. jelet a loginhoz, ugy latszik javitottak azt a hulyeseget a launcherben, ami gondot okozott neked is. Plusz a launcher sem ragad benn a futo alkalmazasok kozott.
  • Plata
    Várj,szerintem ez eddig is meg volt.
  • gunji
    :D

Egen. De - egyelőre legalább is úgy tűnik - nem rontották el ;)
  • Plata
    Ennyi?
  • gunji
    *Átméretezhető lett a doff/admi ablaka
  • gunji
    Ahogyan a nagy gorn mesélő mondá: 'working as intended' xD
    De, mintha picit nagyobb lenne az ablaka ;)
  • Plata
    Sem admiralty fül sem doff fül nem lett változtatva,szerintem.
    Maelstrom torpedó meg szimplán kapott sebzés nerfet,nem töltődik gyorsabban.
  • Plata
    Szerintem ezzel a mai peccsel valamit el pecseltek. :D
    CLR—Infected Space Elite[7:02]— Dmg(DPS) —T'pic 139 407 184(330 349) T'Por 86 642 336(205 314) Jorja 21 682 740(51 626) JoeTex 8 371 236(20 220) Timava 6 922 369(23 075)
  • Plata
    Vanity shield sale.
    Link.
  • Orbancapitan
    jah pedig freddére kattintottam szar sg xd
  • Plata
    Új hír.
    Bundle sale.
    Ez aztán nagyon jó link.
    Ami nagyon jó híííííííííír.
    Jön az új hajó,legyen klingon legyen klingon legyen klingon legyen klingon legyen klingon. XD
  • Plata
    Szerintem rossz hsz-re válaszoltál.
  • Plata
    Valamikor régen láttam minden részt többször is.Utoljára régen láttam.
    Nagyon rég.
    Ds9 vagy Voyagerre jobban emlékszem.
    Nem tudom most melyik tévé csatorna ad Star Treket.
  • Orbancapitan
    az utóbbi szerintem ha ismerted a tos eseményeit az enterprise-on belül
  • PiszkosFred
    Nalam holnapi program, de ezek szerint akkor megint vagy egy /facepalm resz lesz, vagy megint hianypotlo 10-es :)
  • Plata
    T6 Karfiol? XD
  • Orbancapitan
    Na a mai SNW részben végre megtörtént amit 57 éve vártak az emberek
  • PiszkosFred
    Hat, ez esetben tenyleg rosszul erint teged a valtozas. De, ha van egy masodik sorozatod is az adott ellenfel ellen, akkor mar egalban vagy :)
  • Plata
    Én inkább olyasmire számítok hogy könnyebb lesz a doff és admy küldik elindítása,talán az admyba is bekerül hogy automatikusan tesz bele hajókat a küldikbe,régen a doff küldikhez is nekünk kellett be rakni a doffot,most automatikusan berak a játék olyan doffot ami oda a legjobb szerinte.
  • Plata
    Igen azt tudom és megértettem.
    Csak tudod én egy kicsit torpedó bolond vagyok,meg akna,de azt nem lehet úgy tolni ahogy szeretném,sosem jött aknázós hajó.
    Én mindig arra vágytam hogy egy lövéssel minél nagyobbat tudjak sebezni,több évet tököltem el azzal hogy a nauszzi kalózomat egyre jobban és jobban felszereljem és tovább hegyezzem a sebzését,nem a DPS-t,hanem a max one hit-et.
    A hajójára rengeteget költöttem és minden szart megszereztem ami az én elmeroggyant saját buildemhez kellett.
    Na és igen csoda szépen haladtam.Már egészen megelégedett voltam vele,amíg aztán a kari be nem bugolt és azóta nem nagyon játszottam vele,erre most a recruit karim a maelstrom torpedóval és a lökött hibrid sci-tac buildjével nagyobbat lő egy süket torpedóval.Kicsit szomorú vagyok hogy a sebzését vissza veszik.
  • gunji
    "Kíváncsi vagyok mi az az admiralty meg doff újítás."
    Megint olyanba nyúlnak bele, amibe nem kéne -> bugos -> majd kiveszik javíthatatlanság címén (l. naptár), ahelyett, hogy a hibákat javítanák, amiket a múlt héten okoztak a launcherben. Az EV suit-bugra már gondolni sem merek. Kontár banda. :(
  • PiszkosFred
    Marmint egyetlen loves eseteben csokken a dps, ha viszont egy bizonyos idokeretben nezzuk (csataban, dpst merve, stb.), akkor valtozatlan a dps.