#47138#47136#47137
Csak sajat, a harom accountbol 1-1 "postas" karaktert leptetnek be, kulsost semmikeppen sem, a tobbi bankos guildben sincsenek.
Flottat nem akarok epiteni, latom az aktiv flottaknal, hogy mi minden kell hozza, hat csinalja egyedul az, akinek hat anyja van. Plusz Plata flottajaban van minden, ami kell(het), minek masik? :)
Egyszeruen eljutottam oda, hogy 3 account (1 steam fo account max letszamu karakterrel, 1 arc bankos f2p es 1 epices "random" f2p) cuccait menedzselni kellene, mert mindegyiken vannak recruit karakterek, vannak lootok, eventes bizbaszok, stb. amik az elmult idoszakban osszegyultek es amit at kellene lassan adni a fo accountnak, mert elfogyott a hely es amugy is atlathatatlan. :)
Probaltam mailben kuldozgetni, de nagyon lassu es maceras, plusz penzt nem is lehet (vagy en nem talaltam), igy aztan mas modszer utan kell neznem.
Az arc es epices accountok csak azert vannak, hogy farmoljanak zent (kulcsert/at- es eladhato cuccokert), eventes tokeneket, eventes tfo-n esett cuccok salvagelni endeavor miatt, contrabandet, stb. vagyis direktben nem jatszok veluk, csak ugy vannak, eventeket meg red alerteket csinalnak es ennyi, amit kell aktualisan az eventes progressert, kvazi aladolgoznak a fo accnak.
Plusz most az eves kampanyert kapott ingyen T6-os tokenekkel ki tudom probalni azokat a hajokat, amelyekben gondolkozok, meg azelott, hogy a fo karakterrel megvennem es mondjuk akkor derulne ki, hogy nem tetszik es kuka :)
Szoval a terv az, hogy lenne egy flotta, 3 karakterrel 1-1 accountrol, azokkal beraknek minden olyan ingosagot, ami gyujtheto es ha kell barmi ezekbol, akkor azokkal kiveszem, atrakom az acc bankba es onnan annak a karakternek, akinek szantam.
Gondolkodtam az account bank bovitesen is, de nem fogok annyi zent rakolteni +10 helyekre, annyit nem er.