Jence4#4646
Platac , bocsi hogy így belekavarok a gondolatmentedbe ,de egy online játék értékét a közösség adja, ami összetart poénkodik marhul, játszik, szórakozik. Pár másodpercig érdekes lehet egy jó hajó egy jó build, egy jól sikerült ISE dps de utánna, meg előtte is az egész csak számháború egy jó hangulatú sci fi világba öntve. A játék igazi lényege a szociális ténykedés (értsd ezalatt scifi elméleti viták :D , Martok eszmefuttatásai , Balogh világuralmi tervei, Drake elméletei a játékrendszerről, Andronov poénjai, Vihar tőmondatai,Endobionta sörösüvegjei(szilveszter :D), az én trollkodásom, az esti STF farmok amiket 5-en darálunk és közben jókat sztorizgatunk, Tonyoval, Endosoval, Avalddal, Lélivel ,Karralionnal (aki ugyan nincs a flottában de szívesen látnám(-nánk) mivel a játék elméleti és gyakorlati terén a TS-en abszolút képben van , mindig) és még legalább 10 másik emberrel akiket itt nem soroltam fel. Mi tudjuk mint jelent az amikor benyögi valaki a TS-re hogy fizikus! Mi tudjuk mi az amikor valaki 50% -ra lövi Karraliont mielőtt meghal :D . Na ennyit a szentimentalizmusról , ami ugye emberi dolog térjünk át a játékra amiben ezen a fórumon sok hasznos dolgot tudtam meg Kolln-tól ! , nem mástól , tőle. Tőled sikeresen megtudtam hogy a distruptor a legjobb fegyver használd egészséggel. Ez igaz, nem minden körülmények közt fedi a valóságot, de ebben a csapatban erre is fény derült (azóta megtanultam használni a google-t, mert én buta abból indultam ki, hogy aki reflektor fénybe helyezi magát az ugye okkal teszi, sajnos ez nem mindig így van). A lényeg legyél szíves ne írj úgy erről a közösségről mintha egy rakás XXXXXXXXXXXXXXXXX lenne mert ez nem igaz. Laza csapat, sajnos nincsen semmilyen törvény és rendelkezés gyűjteményünk, és nincs mindenben benne a magyar zászló, de vannak működő dolgaink, programjaink, és ami a legfontosabb a közösség működik és szívesen lát mindenkit.