• Plata
    Nézd,nekem fogalmam sincs,de látod hogy ezekkel úgy jön az xp mint a franc.
    Na és normal patrolon több xp-t szerez mint eliten,ami azért eleve mi a fxsz már.
    Halvány lila gőzöm sincs mi van ezzel a játékkal,de tuti hogy nem normális dolgok vannak.
    Engem sosem izgatott a komoly játék,legalább is nem sokáig,mindig őrült karaktereim voltak.
    A klingon recruit kari sem lett volna normális karakter,minden recruit kariból valami elvetemült idióta buildot csináltam,hogy végig tudjam seggelni eventet és ne unjam meg.delta,temporal,gamma,mind dilis build lett.Erre az orion meg frankón zakkant lett.Eleve tac karival sci build úgy gondoltam hogy bukta lesz,erre mi lett belőle,egy atom bugos istenverése.
    Korfez eliten élve maradok úgy hogy mindenki más meghal,még többet is sebzek náluk.
    Tudom hogy nem azért mert jó karit csináltam,hanem mert a hülyeségeimmel olyan bugokra futottam amitől erős.
    Szerintem még a játék készítői sem gondoltak rá hogy ilyen marhaságokat csinál valaki.
    Mert szerintem tuti nem normális hogy állandóan tud spread-et lőni,meg hy-et is. XD
    Másik meg az hogy a leges legelső karimnak is lökött buildja van,mert neki Galaxy van fun buildal,a lényeg hogy Picard szerűen lőjön,erre meg a konzolja 160 all energiára tolja harc közben és még beléd is beléd vert pvp-ben vígan 100k felett is a konzol,amihez nincs is skillje.Ha egyszer lesz kedvem csinálok egy epg-s engi karit galaxy konzollal. XD
    Meg is van következő recruit event kari terve. XD
    Ha lesz még új recruit.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.10.06. 10:53:02