• Orbancapitan
    az uhf-et is bele vettem nem csak a reso-t mert az uhf-el is volt bajod vmiért. am az ő ötlette volt amúgy oké részben dundes-é mert véletlenül fent maradtam ts-en mikor john "behivatott magához" a vezetőségből valómenesztésem után(ami raulnak fontos dolog volt mert nélkülem tudta csak szétverni a hgf-et mert át láttam rajta hogy még sem olyan kedves mint aminek mutatja magát illetve magához hű emberekkel töltse fel a vezetőséget) egy kis beszédre miután vissza mentünk john le lépet munka miatt. jött dundes nem sokkal utána halottam a klán bank feltevést.
    tudom h nem érdekelt a szavazás.
    am john tett nem féltékenységből semmit csak a hgf-ben egyre kevesebb volt az aktív játékos és benriley-nak meg egyre kevesebb ideje volt az uhf-et felügyelni ott kevés volt az ember akire tudta végül bízni az uhf-et és tény hogy először annak tűnt ben-nek is h john az de megbeszélték. ezt onnan tudom hogy akkor már gyakorlatilag section 31-es pozícióban voltam az volt a dolgom h figyeljek az hgf-re és az uhf-re belülről amiről ben is tudod már később. raul meg szerette másitani a dolgokat és azt a saját javára fordítani szóval ha bármit mondod neked a helyzetről lehet h nem teljesen így volt ahogy mondta.
    Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2024.09.05. 16:58:20