-
Plata #46180 Részben igazad van.
Én szeretem a közösséget, wow-ban csodás éveket toltam barátokkal egész cata kiegig, akkor mindenki lelépett.
Ami resonancet illeti, ismertem őket korábbról, ugyanez a taktikájuk volt más MMO-ban is.
STO előtt egy másik játékban is csak keverték szart és fenyegetőznek levélben és Cseten.
Sőt STO balhé után is futottam össze velük még két játékban. Az egyikben hetes bann lett az eredmény, sokat megöltem. XD
STO-ban mit csináltak? Leveleket írkálrak és Cseten pofáztak, majd valami blogban kamu levelet tettek közzé.
Létrehoztak rakás fórumon kamu profilokat a nevünkben, aztán alpári szövegeket toltak, emlékszem még az elderscrolls fórumba is regeltek a nevünkben.
Minden játékban ugyanazt a szöveget tolják, legyünk mi a legnagyobb gyűrűk ura, star Trek, star wars, anyám kínja közösség.
Ha nem csatlakozol szép szóval akkor jön az anyázás.
Beszéltem olyanokkal akik kipróbálták a klánt, ott inkább az a lényeg hogy a vezetőnek istenkomplexusa van, vagy azt teszed amit mondanak vagy le leszel rakva olyan rangba ami lószarra sem jó. Vagy kirúgnak.
Nem emlékszem rá hogy a HGF-ben, vagy akármelyik Wow klánban fizetnem kellett volna hetente adót a klánvezérnek.
Raul féle dologra nem tudok mimondani, nekem sokat segített, ingyen segített megszerezni az első 400 millám.
A klán bank meg olyasmire kellett amit itt nem akarok leírni. :D
De az nem az ő ötlete volt, egyszer játék közben dumáltunk arról hogy kapott bannt, és támadt egy őrült ötletem.
Az admirális szavazás nem tudom, sosem érdekelt a rang. Nem akartam vezető sem lenni, de így lett. Amikor még rendesen volt élet akkor sem akartam rangot, be értem azzal hogy felgyújtom a flottabázist.
Asszem arra emlékszel. :p
De egyébként John sem volt annyira rendes, annakidején féltékenység ő szüntette meg a másik HGF-et. Ezt onnan tudom hogy akkor ott voltam még, jött az ukáz hogy a flottát fel kell oszlatni és irány a HGF, akkoriban volt egy beszélgetés amiből pár dolog kiderült.
Ha van hiba a szövegben akkor bocs, épp túrázom.
Köcsög teló mindent át ír. Plusz nem hoztam szemüveget, de kihajtottak hogy legalább 1 órát gyalogoljak. Közben egy padről írkálok. XD
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.09.05. 14:37:46