• Kolln
    Na azt a nevembe rúgd seggbe.

Elég kaki egy felépítés, nem tudom miért kell állandóan a szar univerzális konzolokat használni, de mindegy.

Most leírom "szakmailag", mivel gondolom, hogy "nesze itt van egy"-et kaptál.

1. Temporal Set a Wells-re való, Te nem tudod kihasználni. Egszerű oka az 5 perces CD, Temporal hajóval, a saját konzoljával visszaforgatva gyorsabban visszalehet tölteni, sőt plusz Photonic Officer képességet berakva tovább lehet ügyeskedni, pl Debuffer vagy Healer SCI-nek ez nagyot dob, mivel nagyon gyorsan tudja elnyomni a képességeit. De Tac-nak nem.

2. MACO Set is SCI-nek való, Te sokkal többet érsz Borg Deflektor és hajtóművel, annak a set képessége, a hull heal, sokkal nagyobb mértékben járul hozzá a túlélésedhez, emellett jó eséllyel is beszokott jönni. (Ezen kívül az Omega Set ami még használható a a pajzson kívül).

3. Miért van Torpedo High Yield-ed, nem használsz torpedót, a temporal distruption device-ra meg nem hat, mivel speciális fegyver.

4. Egy TAC Team bőven elég, csupán két kék DOFF kell, amelyek a Conn Officer-ek és adnak a Tac Team CD-jének csökkentésére.

5. Volley vagy Rapid, kettő együtt felesleges, egyszer célzol, egyszer AoE. Én inkább a Rapid-ból ajánlok kettőt, akkor legalább egy célra de teli erőből lőhetsz.

6. Ha nagyon specifikus akarok lenni erre a hajóra még mindig többet ér az A2B build, mint bármelyik másik. Sőt igazán ez a hajó csak azzal használható akár csak a JHAS.

(Skill-fa)
    7. Subsystem repair kuka, esélytelen, hogy Te magadtól, mint taktikai visszahozd előbb a rendszered PvP-be. PvE-ben meg nincs értelme, hacsak nem breenek ellen ész folyton, de akkor sem számottevő.

8. Inertial Dampeners, ugyanaz, mint a 7. pontban írt.

9. Skill-pontok elosztása mindig 300,000/66,000.

10. Mivel Projectile Weapont a temporal-on kívül nem használsz Én inkább az Energia fegyvereket erősíteném még.

11. Impulse Thrusters maximumra kell, taktikainak van a legnagyobb fordulása, ez ad nagy Defense-t ami a miss chance-t adja amikor lőnek rád.

12. Mivel így is úgy is beagrozod az ellenfelet a sebzéssel, sokkal nagyobb resistet ad a Threat Control 6 és Hull plating és Armor reinforcements 3+.

13. Performance-oknál ha lehet akkor 7-ig szoktuk rakni, addig ad plusz energiát, annál feljebb már nem.

14. A további gyorsaságért Én tennék még az Engine Performance-ra, legalább 6-ig. Sőt a Weapon-ből levennék, így is a fegyverzeted van maximum-on és a Warp cuccok amúgy is adnak plusz energiát, hogy elért a 125-t, de 3-on érdemes tartani a weapont is.

15. Aux Performance-ra nem tennék, úgy sem tudod magad életben tartani, az a healer feladata.

Kezdésnek, ha kell rendes segítség, akkor szívesen összeállítok majd egy rendes buildet természetesen az A2B buildre építve.