Plata#4490
Jah meg annyit még a Tvaro torpedóhajó ötlethez hozzátennék hogy ha neked csak a fleet tvaro van meg az szerintem marha nagy hülyeség,mert a zenes tvaro-n a spéci cloak mellett van egy klassz konzol is,ha kilősz egy plasma torpedót azt át alakítja egy destabilizált plasma torpedóvá ami kibaszottul nagyot sebez. Katt ide.
És vana Tvaro retrofitnek egy kis szintű változata is szintén zenes amin van egy másik spéci konzol,ha mindkét konzol a hajódon van szett lösz belőle. Tvaro kicsi. Tvaro nagy.
Ha mindkét hajó konzolját felrakod a fleet hajódra akkor kapsz egy Enhanced Projectile Efficiency képességet vagy mi a túrót.Én csak Didi és dhelan szetet használtam.A tvaro nekem túl törékeny és kicsi,arra lenne jó hogy kerratban abajgassa az ember a jó népet.De azt már tavaly meguntam.Mielőtt veszel egy fleet hajót érdemes megvenni a zenes változatát,mert ha megvan a zenes változat akkor nem 4 fleet ship modulba kerül a fleet hajó hanem csak 1-be,és át tudod pakolni a zenes spéci konzoljait fegyvereit.