• Plata
    Roma tac karim elég új kari,vettem neki simitárt,mivel nem volt csak t2 repuja ezért Mk10 Maco+borg szett van rajta,és eliten tud tankolni.Sőt mondok egy vicceset,felhúztam ezt a caitian engit,hogy rosszalkodjak vele,csapattal mentünk volna Mine Trap-ra,hajón felszerelés nuku,mert nem akartam vele űrre menni,csak küldis szarok voltak rajta.Erre a team leader mine trap mellett bejelölte cure elite space-t,bementem friss 50-es engivel,szutyok cuccokkal és kitankoltam cure elitet.Öszvisz egyszer haltam,mivel benyomtam az aggró commandot,az összes raptor neghwar bop anyám tyúkja nekem jött.És 77k-s lövést kaptam.
    Na persze stf után tipliztem exre és 10 misiért vettem egy Aegis szettet.
    Obeliskre meg inkább rakj antiproton beameket,ha nem akarsz venni exen menj küldizni,1 küldi 1 beam.Jobban jársz mint torpedóval.Jééézus,most esett le,te scivel használsz obelixet,én kezdtem sci karit obelix miatt felrántottam 2 nap alatt 50-re,de ez az obelix egy nagy rakás szár.Már rohadtul bánom hogy felrántottam emiatt a karimat,ha szépen felhúzom doffozással,hülyére keresi magát.Kiakartam venni az advanced obelixet,vagy pénzért vagy lobiért,de kell a halál faszának,nem jó támadó scinek.Inkább Vesta pack,vagy lehet hogy veszek Wells-t.