Jence4#4454
Hali, vettem a mútlkori elképzelésem hibáit ( Sci ) ezért most újragondoltam kicsit, úgy gondoltam ez az obelisk elég erős egy engi healerhez, aegis set (esetleg vegyesen borggal) gondolkodok, a consolok :Armor plasma/kinetic 2db , Sif gen 2 db, 3 db Shield emmiter , 2 db universal(nukara+borg) a weapon consolok helyén, tetryon beamekkel
(egy torpedó és egy akna plusszba(tricobal+nukara) ) pakoltam tele elsőre , és a küldetés által adott warp core-t raktam fel rá.
egyenlőre omega set van rajta(tudom hogy ez marhára nem rá való de ez volt kifarmolva az első hajómra amivel nem voltam meglégedve, dps engit akartam , de 6k dps körül elakadtam vele) azt tapasztalom , hogy full energia aux /shield melett a maradék fegyverenergiával még sebezni is tud( főleg a petjei ) , heal hatékyonságát nem tudom nagyon megbecsülni de a transfershield III nagyon szépen rakta vissza a pajzsot ISE-n , plusz a hazard emmiters is szépen tickelt,2 enginer team 2 transfer shield strengh 2 shield recharge 1 Emergency power to shield van 1 auxto structural i fields, a tac posztra még gőzöm sincs egyenlőre torpedo high yield van bent , meg spread, úgyérzem a boffokon még lenne mit variálni , tudnátok ebben segíteni nekem, vagy bármi más észrevételt szívesen vennék, előre is kösz, ja és a petek sebzését a konzoljaim befolyásolják( vagy akármi más? )