Na kozben utanaolvasgattam, mert mondom ekkora hulye nem lehetek (illetve de, de most megsem). Elvileg ha ket resetig (kb 48 oraval szamolva) nem refinelsz a karakterrel, akkor ha legkozelebb belepsz, akkor a kliens megcsinalja magatol, minimum egy napi, maximum egy heti mennyiseget (a ket belepes tavolsagatol fuggoen). Vagyis, ha hetente csak egyszer lepek be, akkor is ugyanott vagyok ref. dili eseteben, mintha naponta.
Na most en naponta jatszok, naponta kattintok a refine gombra, igy nekem - amiota visszatertem -, nem volt az automata cuccnak eselye sem beindulnia.
Az altokkal viszont beindult, mert ott tenyleg csak annyi volt most egy honapig a jatek, hogy belep, doff Q questeket lekattintottam, kilep, kov. karakter. Es ott szepen elkezdte ezeknek a szerzett 300-400 diliknek az atpakolasat, mert nem foglalkoztam vele, ugy voltam azzal, hogy majd a vegen ranyomok es az exchangen keresztul kozpontositom a fo karakternel.
Anno nem olvastam el figyelmesen a Lifetime ficsorok listajat, most megnyitva nana, persze hogy ott volt az elso helyek egyiken az automata refi... :) Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.01.06. 10:05:43