• PiszkosFred
    Erdekes dolog tortent a Winter event alatt az "altokkal". Minden karakterrel beleptem minden reggel FED/KDF oldalon es elinditgattam a spec winter eventes doff kuldiket Q zonajaban. Neha delutan is, ha volt idom. Ezek a karakterek olyan 15 es 50 kozottiek, szintezes kozben levo recruit meg egyeb karakterek, nem maxos szintuek es van, akit csak az eventek miatt "tartok".

Na most ezek a doff kuldik hoztak minimalis dilit, parszazat per nap, de nem is ezert csinaltam veluk a dolgokat, hanem a tokenert.

Na most azt vettem eszre - es ez kitartott egeszen az event vegeig (de megnezem anelkul is majd) -, hogy a kapott 200-500 diliket masnapra folyamatosan refinelte a jatek, de automatikusan, a megkerdezesem nelkul :) A fo maxos karakterrel nem, ott nekem kellett a napi 8000 meg az x naponta a veteran 1000 dilit refinelni, minden masnal igen.

Ez most bug, vagy eddig is igy volt, vagy most vezettek be, vagy valami mas?

Nem ert veszteseg, mert direkt csinaltam screeneket a kilepes elott es az otthagyott X dili megfelelo mennyisegben jelent meg a refined dili kozott, de akkor is furcsa, mert eddig mindig nekem kellett kattintani.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.01.05. 20:22:35