46727
-
Orbancapitan #40881 amit te mondasz nem igazán rp csak kinézett meg ökörködés csak -
Plata #40880 Hát ha ma jön terran pack akkor az engim legénységét terran ruhába öltöztetem a hajóra terrán festést rakok,terran hajónévvel.Satubbi.Az is szerepjáték valahol,de például mostanában eljátszottam hogy a roma karimat asszimilálta a borg és ő maga is borg lött,meg a legénysége is.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.17. 16:09:50 -
Orbancapitan #40879 bőven rp? pl? -
Orbancapitan #40878 de te a ingyenes eraba kezdtél nem úgy mint a régiek, a hgf meg más téma meg a "durva teszt" is az u.i. a szábályok a végén kukázva lettek
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2022.02.17. 16:01:54 -
Plata #40877 Azért van még benne rp bőven.
Romulán borg karival jókat rp-ztem mostanában,újra csináltam a szellemes küldiket,a temporal küldiket.
HGF ma is egyben van,csak nem olyan mint régen.
Nincsenek benne régi tagok.
Na jó max te meg én.
Annak idején azért volt egy két árnyoldala a flottának,a túl nagy szigorúság és hogy mindent túl komolyan vettek.
Én nem is HGF-ben hanem a HGF oktató flottájában kezdtem,mert kezdő nem mehetett HGF-be csak akkor ha már volt tapasztalata és megfelelt bizonyos követelményeknek és át ment egy durva teszten.
Mellelseg át mentem.
Ne felejtsd el a régi borg insta bár nagyon jó volt,azért kicseszett durva is volt.
Jah insta az a TFO,bocs elfelejtettem hogy nem WoW,akkoriban csak flotta tagokkal mentünk borgra,nem lehetett hibázni,ha egy rossz lépést is tettél akkor bukta,egyrészt jött fél óra cd másrészt szétrúgták a hátsódat mert elbasztad a TFO-t.Kristály entity olyan kicseszett durva volt hogy nem 10 játékos kellett hozzá hanem talán 40.De ott is ha elbasztál valamit vagy nem követted a taktikát akkor game over és csókoljátok meg a seggemet.Ez utóbbit kristály mondta.De milyen nagy élmény volt egy ilyen kristályon elsőnek lenni,kaptál a hajódra egy csodás trófeát.Az egész banda ment megcsodálni a trófeát.
Annak idején már kezdtem bele jönni a játékba és kezdett gyűlni a zenecském az első hajóra,na és már a sci karimat húztam,mert rájöttem a sci jobban be jön nekem mint az engi ami az első karim volt.
Amikor váratlanul a HGF úgy döntött megszünteti az oktató flottát,mert az a flotta túl népszerű.
Az oktató flottát Ben vezette nem John Will.Nagyobb volt a szabadság és barátias a légkör,emiatt túl népszerű lett ezért megszüntették és mindenkinek át kellett mennie a HGF-be,feltéve ha megfelel akövetelményeknek és át megy a teszten.HGF-ben is jó volt,de azért ott mindent túl komolyan vettek.Annyi szabály volt mint égen a csillag. -
Orbancapitan #40876 ugyan az -
Orbancapitan #40875 nem mindig mikor még bent voltak a nebula clusterek akkor voltak ezek az rpg elemek amiket említettem -
Kotomicuki #40874 ...és ezzel együtt elértékteleníti a beleölt időt.
Kérdés:
Ez a klingon recruit event uaz, vagy ez már egy másik, mint ami már volt előbbre egyszer.
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2022.02.17. 15:34:54 -
Chak #40873 Emlékszem az ősi időkre.
Ez a gém mindig combat orientált volt. De tény h már egymás után tolonganak az eventek. Zero pihenő idővel.
Kimerítő. -
Orbancapitan #40872 true story amikor még a hgf egyben volt, egyszer john will említette hogy az ős időben az insták akár 1 órásak is voltak és egybe volt a space és ground szerintem ez is mehetne most is mint a wow-ban csak hát a sto click-game lett meg időrabló én ezt nem élvezem meg nem trek. magyarán a sto-ba már nincs trek csak a nevében, hol van a felfedezés, nyomozások, megfigyelések, kapcsolatfelvétel, meg mi egyéb. aki tudja itt én inkább jobban kedvelem az rpg-s játékmenetet mint a farm/nonstopgrindet ha több trekes rpg elem lenne a sto-ban én is több időt lennék fent. és nem csak egy friss epizód küldi vagy egy event idejéig -
Chak #40871 Sohatélben ez 60m. Pf lol -
Plata #40870 Már hónapok óta 4-5 millió zen várakozik. -
gunji #40869 Tegnap chaten írta valaki, hogy dili-zen exchange-en 4,5 millió zen-nyi dili áll sorban. (Magam ezt túlzottnak tartom, de a fene tudja :) -
Chak #40868 Voiceover meg ilyeneket adnak hozzá.
Állításuk szerint.
A megemelt reward jól hangzik.
A adnak több mark meg dili azzal megint csak ott vagyunk ahol a part szakad. Tfo lehet népszerűbb lesz, de ezzel még több dilivel pumpál tele a gémt. Amihez illene dili sink. Ami működik is folyamatosan.
Erre nem látni reális esélyt.
Mintha nem is olyan rég nyilatkozták h gőzük sincs mit kezdjenek vele.
Persze nem lep meg. Sohatélben sem sikerült.
Sőt még rontottak is rajta amikor kivontak itemeket a játékból, és beválthattad dilire. Ezzel sok millió dilit pumpáltak a játékba per user.
Ennek hála tavaly februárban dili-zen váltóba beraktam pár milla dili-t, és ősszel jött meg.
Ezért STO sorsa sem hiszem h jobb lesz.
Flotta bázisok store pedig tényleg ráférne egy revamp. Azon a pár itemen kívül ami ma is hasznos az összes többi szemét.
Lenne mit csinálniuk az biztos. -
lammaer #40867 Ha plebsznek nem jó akkor rossz :)
A közönséget kell kiszolgálni, amit szeretnek azt nem kell piszkálni, amit nem szeretnek azt kell megjavítani.
Lehet csak elég lenne pl feljebb tolni a rewardot, máris összeszednék magukat a népek. -
Plata #40866 Én azért szeretem mert hangulatos.
Szeretem hive-t is.Azt amelyiken gyünnek voth-ok meg egyéb szarok azt nem túl katyvasz. -
Chak #40865 Nem azért népszerű a borg tfo-l mert jó. A népszerűtlen pedig rossz.
Hanem mert a borgos faék egyszerű, gyors, és agyatlan. Míg más tfokban már csinálni is kell valamit vagy netalán vagy taktika amit követni kell.
Érdekes h más gémekben az insta lehet egy órás is. Betanult szerepekkel. Itt ha már 2 percnél tovább tart valami mindenki jajveszékkel.
S pont egy ST gémnél csak az agyatlanság az egyetlen amit a user tábor akar, és követel.
Ez pedig végtelenül lehangoló. -
Plata #40864 Lusták mint állat.
Flotta épületekkel is lehetett volna mit kezdeni.
Egyébként atomlag van a játékban.
Űrben nem is annyira érződik,de groundon igen,állandóan métereket repültem vissza futás közben. -
Plata #40863 Aham. -
lammaer #40862 Jó kis JJ Trek megint? -
lammaer #40861 Ez azért buta hozzállás a részükről, mert azért nem használnak az emberek flottaépületeket mert TFOkat, mert azok rossza, értelmetlenek. A fejlesztőkön kívül mégis ki tudná megjavítani / értelmessé tenni őket?
Olyan minthogyha abból indulnának ki hogy ők nem tehetnek arról hogy a játékban valami rossz / értelmetlen.
Ami nem rossz azt nem kell megjavítani....
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2022.02.17. 09:17:20 -
gunji #40860 /off Nem merültem még bele, inkább csak az UI-t néztem meg. Talán pénteken már lesz időm komolyabban belenézni. Talán indítok új karaktert :). Igen, az új galactic season is rosszabb az elsőnél, az ehetiből talán csak kettőt-hármat vállalnék be, pedig hét kellene :(
#40859: Igen
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amúgy semmi, csak a szokásos. Az Anthemtől visszatértek a fejlesztők, így beígérték, hogy a 10. évfordulóra egy méltó kieget tesznek le az asztalra. Aztán két-három hónapos bugfix miatti halasztás után jön a beígért tartalom harmada/fele, olyan hosszú buglisttal, ami talán a STO-ban sose volt. Helyette van félkész óvodás szintű új felület, amitől kiesik az ember szeme (s azért félkész, mert több helyen maradt még a régi, láthatóan nem volt idejük mindenhol lecserélni), s a legfontosabb fejlesztésként lehet már szakállas humanoid nőkkel is játszani
Persze kapják az ívet rendesen, nyilván feleslegesen. -
Orbancapitan #40859 Úgy érted hogy a EA által tönkre tett Bioware vagy a régi jó DAO fejlesztő Bioware? -
Plata #40858 Bazd,tök szar lett Sw ToR-ban flashpointra járni.
Van hat és kész,tegnap előtt még 20+ volt.
Mi abban a fun hogy ugyanazt kapod állandóan?
Na és a heti conquest 50k helyett 100k lett,lehetetlen fasság.
Jah az előbb Lost Island-on test nélküli karokkal harcoltunk.Pár Brute-nak hiányzott a törzse a feje és a lába csak a karjaik látszottak. -
gunji #40857 Most esett le, hogy holnaptól egy rövid ideig három event fut majd párhuzamosan:
- jövő csütörtökig még tart a 12. évfordulós ünnepi omega gyűjtögetés (tényleg: a szubtérben hova lettek Q viccei ?),
- most indult a klingon recruit,
- holnap indul az egész éves nagy farmjáték.
(* És ugye két éve mekkora balhét csaptak a devek, hogy azért nem mehet a winter wonderland hat hétig, mert belenyúlna az évfordulós eventbe és egyszerre kettő dolog nem futhat. Na, most három megy egyszerre )
((Offként még annyit, hogy itt ugye mennyit szidjuk a Crypticet, hogy spagetti-kód meg nemtudommilyennevű csaj és fehér por, aztán tessék megnézni, hogy mit tett a Bioware az SWTORral )) -
Plata #40856 Jön a negyedik Star Trek film,és visszatérnek a szereplők. -
Orbancapitan #40855 ki tudja már -
Plata #40854 Én attól félek a nagy felújításban teljesen szétcseszik őket. -
gunji #40853 Az a tippem, hogy pont azért, mert népszerűek. Korábban többször elhangzott a devektől, hogy olyat nem csinálnak, amit senki nem használ (pl. új flottaépület, vagy a többször kért social hub Bozmanben (Kapcsolatfelvételből), stb.), így - felteszem - pont olyan tfo-kat választottak, amiket sokszor indítanak a játékosok. -
Plata #40852 Az idén végül még is meg kapják a lifetimerek a borg frakciót?
Borg event,borg Janeway,furi. -
Plata #40851 Ha nem cseszik el ok,ha igen a büdös édes mamájukat.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.15. 21:13:32 -
Plata #40850 Zsííííír. -
lammaer #40849 Számomra az nem teljesen világos hogy miért a három legnégszerűbb TFOhoz nyúlnak hozzá, hiszen azok jók, azért népszerűek, ahelyett hogy a 3 legkevésbé választottat tunningolnák meg? -
gunji #40848 Indul a sokrészes Végtelen Farm újabb évadja: The Borg Resurgence!
-
Plata #40847 Hát igen,az öt hajó külön 15k lenne. -
lammaer #40846 5 hajó meg némi extra 13Kért, szerintem ez korrekt ár. -
Plata #40845 Szerintem mind.
De ma mikor toltam a napi küldit olyasmit rebesgettek hogy jön még klingon és roma hajó is.
Meg lett tegnap az eventes csónak.
Még nem próbáltam ki.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.14. 16:03:39 -
Orbancapitan #40844 Hát nekem az ody és a defi bejön a defi is fun lesz -
Plata #40843 Azért szerintem ezek a hajók nagyon is jók lesznek,sajnos nem legendaryk így a traitjüket minden karival külön ki kells zedni,ami szar ügy.
Sci karinak kell a galaxy és az intrepid traitje is.
Az Ody meg tök funnak látszik. -
Orbancapitan #40842 1. NEM MERT JÖTT janeway
2. lehetségesebb