[Skill-fa]
Néhány apró pontot a Warp Core és PErformanc e-okról irányítottam át más-más pontokra, mint pl Flow Cap., Power Ins., Maneuvers, stb. Link: Skill-fa
[BOFF]
Jam Targeting és Scramble Sensors véleményem szerint nem effektívek STF-en, Scramble-el nem igen lehet őket hosszú távon (értem ezalatt 4-5 mp-t) összezavarni. Hasonlóan Jam TArgeting-el mindösszesen 10 Borgról eléred, hogy 9 lőjjön esetleg Téged. Helyettük inkább akkor rámennék energia és/vagy pajzsszívásra.
Javasolt kiosztásom:
Com. Universal (Sci):
TSS I - TBR I - Tachyon B III - GW III
Ens. Tac:
TT I
Lt. Com. Eng:
EPtS I - RSP I - Aux2SIF II
Lt. Com. Sci:
PH I - HE II - FBP II
Ens. Sci:
TB I
Ha én használnám az ötleted:
Com. Universal (Sci):
TSS I - ES I - Tachyon B III - TR III
Ens. Tac:
TT I
Lt. Com. Eng:
EPtS I - RSP I - Aux2SIF II
Lt. Com. Sci:
PH I - HE II - ES II
Ens. Sci:
Tacyhon B I
Ez sokkal inkább elszívós, mint azt Te is észreveszed majd. Az ES az Energy Siphon-t, a TR a Tyken's Rift-et jelölik.
[Gear]
Ezzel az Omega pajzzsal nem vagyok kibékülve még mindig, nem hatékony, életben maradni vele nem igen hiszem, hogy fogsz, vagy MACo vagy Fleet-es az ajánlatom még mindig.
A konzolok okés, de SCI-nél mindenképp fleet-es MK XII kell, hogy kompenzálj valamennyit, hisz csak 1-1 van belőlük (Particle és Grv. Gen.). Ha az Én féle kiosztásomra szándékozol átállni, akkor természetesen a Particle és Grav. Generátorok helyett Flow Cap.-os konzolok kellenek.
Ha netán egyik felállás sem lesz alkalmas a hosszú távú életfenntartásra, akkor még annyit javasolnék, hogy Shield Repair Drone-okat kell használni.