Plata#43246
Defiant témához hozzá szólnék én is.
Ha Fred-nek be jön a defiant és s stílusa,akkor szerintem ne a sima T6-ot vegye meg,a legjobb Defiant az nem olcso,de nagyon jó,a Legendary változat nagyon szuper,tudom hogy kicseszett drága és nem mindig kapható.De ez a legjobb Defi. Legó Defi
Előnye hogy alapból flottás erősségű a hajó,de még annál is erősebb.Boff és fegyver kiosztása jó,plusz pilot ship,ami egy ilyen pici hajónál enyhén fun.Bár ha valaki nem szereti a balettozó hajót akkor hátrány. :D
Viszont nem öt szintű hanem hat szintű Mastery-je van.Ötös szitű traitje is jó,de a hatos nagyon jó és account wide.
Over-Powered And Over-Gunned.
Nem véletlen hogy ez a neve szerintem.
Mivel 5-3 fegyver lesoztása van,egész jól sebez,ezenkívül mivel Legendary hajó ezért minden előző Defi variáns konzolja és fegyvere rajta van.kivéve a terrán-t,mert az újabb.
Na és akkor jöjjön a második legjobb defiant. A Terran Adamant Heavy Raider.
Ez sem olcsó,bundliban 17k de magában 3k zen. Tükrös Defi.
Bár fegyvere csak 5-1-1 van ami kevesebb mint átlag Defi,de Raider,vagyis megkapja a raider bónuszt.
Nagy fegyver energia bónuszt is kap.Ezenkívül Terran Agony fegyverzete van és terran agony quad cannon.
Ha jólemlékszem négy vagy öt passzív képessége is van.Egyébként Intel hajó.Vagyis sebzésre van kihegyezve.
Terran Agony konzolja nagyon jó,az Experimental fegyvere hát az kibaszott jó.A Quad cannonja is marha jó.Plusz az Agony quad cannon ugyanúgy a szett része mint a sima quad,de annál jobb.A Boff kiosztása meg igazi raider,vagyis csupa univerzális boff slot,azt teszel bele amit akarsz.