46735
-
Plata #39887 Valami lesz,mert a játék kb 2 gigás frissítést szedett le. -
gunji #39886 #39884: Uh, szuper, akkor abból is lesz egy új karakter
#39885: Akkor ezek szerint mégse -
Plata #39885 Na szerencsére boxos.
Link. -
Plata #39884 Jövőhéten jön új hajó Parliament class.
A lower decks-ből.
Valószínűleg valami packban,mert fegyverek és egyenruha is lesz hozzá. -
Plata #39883 Jah,azt nem is mondtam,véletlen eltoltam a TOS karim skillezését.
Engi dps skillt néztem neki,el is kezdtem úgy skillezni,az első rang még úgy lett skillezve,alt tab-ozgatás közben nem vettem észre és át lapoztam egy aknás exotic skillezésre, a többi rangot úgy skilleztem,a legvégén jöttem rá hogy elbasztam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.09.09. 11:33:50 -
Plata #39882 Hát akkor mázli hogy én nem temporal TOS karival vettem ki,hanem a tegnap előtt kreált kicsi TOS karival aki már le tolta a TOS szálat. -
Orbancapitan #39881 i-d-i-ó-t-á-k -
gunji #39880 Jah, bugos, beadja rá a romulán frakcióváltást ahogyan a redditen írják: link
Amúgy ott írja valaki, hogy a romulán frakció kódját másolták és írták át a TOS-frakciónak, egy automatikus fed-frakció választással. Ezt az automatizmust bugolhatja be a lvl65 boost. Márha igaz.
Lassan mondom: spa-get-ti -
Plata #39879 Egyébként a Booster bugos.Állítólag.
Jött egy ilyen ki írás.
"We are going to temporarily block purchase of the Legendary TOS Captains Bundle until we can figure out the issue with the strange Romulan screen. That will go live soon, but until then, we recommend not using your Captain boost if you've already purchased one."
De szerintem a legendary packban nem a hajó a lényeg.
Tele van igazi TOS hangulatú cuccokkal,TOS skilles boffokkal,full TOS gírben.
-
Plata #39878 Nem.
Akkor az temporal recruit lenne.
Nincs kedvem le tolni megint az összes sztorit,már pedig letoltam volna tuti,mert kocka vagyok és zavart volna hogy nincs neki kész. -
gunji #39877 Akkor hozz létre egy másikat is :) -
Plata #39876 -
Plata #39875 Star Trek nap.
Link. -
Plata #39874 Kellett nekem tegnap TOS karit csinálni,ma felújítják a TOs epizódkat.
Mai Peccs:TOS Experience:
As part of the next update to Star Trek Online, The TOS starting experience has been revamped!
Experience updated cutscenes, character models, environments as well as improving the missions on the following Episodes:
“In the Shadow of Cestus”
“Painful Omens”
“Return to Babel”
“Tangled Webs”
“The Battle of Caleb IV”
Temporal Recruitment:
TOS Starfleet characters made during September 8th to September 28th will be Temporal Recruits upon completing the tutorial, and they will earn a host of new benefits and rewards to aid them in their leveling experience.
Temporal Agent goals have been updated to include brand new mission as well as removing outdated goals that are no longer in the game.
Existing Temporal Agents will be able to complete these new goals as well, and if you’ve already finished them, you can claim the rewards immediately.
For more information, please visit the “The Timeline Needs You!” blog at: https://www.arcgames.com/en/games/star-trek-online/news/detail/11496013-the-timeline-needs-you%21
Legendary TOS Federation Captain’s Bundle
The Legendary TOS Federation Captain’s Bundle will be available allowing Captains to instantly raise the level of any single TOS-Era Federation character on your account to Level 65!
This valuable bundle includes all of the following features:
Immediately boost one TOS-Era Federation character to Level 65!
Equipment, services, and other resources sufficient to allow this newly-boosted character to be ready to enter the high-level content of Star Trek Online
Account-Wide access to the Legendary Miranda Multi-Mission Cruiser [T6]
For more information, please visit the “The Legendary TOS Federation Captain's Bundle” blog at: https://www.arcgames.com/en/games/star-trek-online/news/detail/11496393-the-legendary-tos-federation-captain%27s-bundle
General:
Increased the cap on Admiralty Pass Tokens and Endeavor Reroll Tokens to 200.
Players who previously purchased more than the 50 they were capped at should see those additional tokens now available for use.
Resolved an issue that was causing the Risian Luxury Cruiser (T6) sails to not animate properly while in Sector Space.
Added additional optimizations to improve performance while on Qo’nos. -
gunji #39873 Igen, nekem is nagyon tetszett. Jól sikerült epizódok azok, a devidiános részekkel együtt. Lehetne több is belőle -
Plata #39872 Én aszittem ma jön az új hajó,csináltam TOS karit,erre semmi,holnap.
TOS karival le toltam a bevezető sztorit így már nomrál időben van,egyébként egész jó a TOS sztori. -
gunji #39871 Farkas a tükörben: Infiltrate and Destroy in Operation: Wolf!
Elsőre azt hittem, Worfot hozzák vissza, de úgy látszik helyette egy mirroros tfo jön bő hat óra múlva.
Szerk: megint elnéztem a naptárat, mára vártam a temp recruitot, de hát csak holnap indul, itt is van no, mutatom:
Utoljára szerkesztette: gunji, 2021.09.07. 22:07:40 -
gunji #39870 Köszi, akkor olyan, mint a másik volt (aminél kettő opcióból lehet választani).
Igen, a három közül talán tényleg a lobi a legjobb (personal gear), de valószínűleg elteszem a dobozt, hátha egyszer acc wide-k lesznek a dobozos hajók -
lammaer #39869 Egy dobozt kap az emberfia, ami char boundos, és annak kinyitásakor lehet választani...
De te is a lobit akarod, tudom, a másik kettőnek nincs értelme :)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.09.06. 22:42:04 -
Plata #39868 Jó kérdés.
Személy szerint a tanácstalan vagyok válasznál maradnék.
Ha mázlid van igen,ha peched és valami elbaszódik akkor nem.
Bár talán segít a support. -
gunji #39867 Mára sikerült befejezni a nagyeventet a nagydíjjal. Kérdés: fel lehet-e venni a jutalmat úgy, hogy csak később szeretnék dönteni a három lehetőség közül? -
Plata #39866 Picard season 2 kész,kezdenek hozzá a harmadikhoz. -
Plata #39865 LOL: -
Orbancapitan #39864 DC JL -
lammaer #39863 Vki kicsit túltolta a space barbiet
link -
lammaer #39862 Mi a jó ebben a packban?
Én semmi extrát nem látok a hajóban, a többi körítésben se nagyon... -
gunji #39861 Én anno hármat indítottam, de még csak az egyiket húztam ki teljesen (még egy spec kell hozzá és kész). Nagyon tetszett a TOS-os rész, nagyon adta a sorozatbeli hangulatot. Kár, hogy újabb küldetéseket már nem gyártottak utólag (mint holofedélzeti szimulációként). -
Plata #39860 Na jó nem panaszkodom,sok napi várakozás után most beléptem és 5k zen a számlámon. -
Plata #39859 Nekem nem,mert már teljesítettem.Na és van egy olyan karim. -
gunji #39858 Hátha adnak majd egyet a recruithoz.
Aha, akkor sikeres lehetett a dil sink akció -
Plata #39857 Nekem nincs kari slotom.
Zent nem lehet venni.
Hiába van bent 5k zennyi dilim.
500-ért sem jön egy szem se. -
gunji #39856 Szeretnék még új karaktereket (majd....), pl TOS sorozat/mozik korabeli Ambassadort és/vagy Excelsiort (inkább rpg-zek már csak), de most kíváncsi lettem a Mirandára is. Az instant lvl65 token kevésbé vonz, inkább csak a fegyverek.
Mióta fizetőssé tették a endeavour rerollt, már negyedszerre tesznek be ikónia/lukari tfo-t, de amúgy is olyan jó érzékkel adnak hétvégére valami sz*r célt, hétközben meg csak jókat, úgyhogy ott lehetne hajnalokig ülni (fura, de ugyanez van swtorban is). -
Plata #39855 Ehhez új kari kell.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.09.02. 19:26:33 -
gunji #39854 Tetszik, kéne Csak hát egy kis zen is kéne hozzá -
Plata #39853 Új legendary jön.
Link.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.09.02. 19:00:21 -
Plata #39852 -
Orbancapitan #39851 plata a sto wiki szerint a kdf tudja használni a inquiry-t ha unlockalva van a cross faction v ha 65lv-s -
gunji #39850 Hm, nekem ma lett két tholian és egy plasma gnd -
Plata #39849 Azt hittem már valami Star Trek szereplő,de akkor csak egy p. gondolom.
Jah azt mondják bugosak az NPC-k,hiányoznak testrészeik egyes NPC-knek,a fednél például Ferra egyes részei hiányoznak, a klingonoknál meg a fene tudja,elfelejtettem a nevét.Ferra csak azért rémlik mert azt ismerem. -
gunji #39848 Feltételezem, Becky a céges bulik rendszeres meghívottja, bár engem nem szoktak hívni