• PiszkosFred
    Nagyon lassan haladok a vegigjatszassal, probalok epizodrol epizodra haladni es figyelni a sztorit, olvasni a logokat, stb. De egyszeruen mindig van valami event, valami napi tennivalo vagy valami baromsag, ami persze "fontosabb" es igy hiaba tervezem el, orulok ha 1-1 epizodot nyugodtan vegig tudok jatszani egy-ket nap alatt. De, nem tettem le rola, csak lassan haladok.

Kivancsi vagyok az o tortenetere is, mert az elso talalkozasra emlekszem (quantum szettet szedtem pont ossze), kinlodott ott a fapados szondajaval es az arra eszkabalt robbannoanyaggal amit a napba akart loni, es hat ha nem jovunk mi, majd kesobb Kal Dano, akkor viszlat es kosz a halakat... :) Ha jol emlekszem meg nem volt terhajtomuvuk sem. Kesobb, amikor vagy a geart farmolgattam vagy endeavort csinaltam soloban (epizodokban), akkor neha osszefutottam vele, de akkor mar volt hajoja meg talan flottaja is.

Azt hittem lesz kis pihenes es ido nyugodt tempoban jatszogatni, erre jon megint egy event, meg a franc tudja micsoda mi meg. Nem is tudom, amiota visszatertem,s zerintem nem volt olyan nap, amikor eppen ne ment volna valami, akar egy rnd event, akar egy red alert, akar egy kampanyos grind, barmi... :)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2023.05.09. 15:03:17