Plata#42677
Nem sajnos nem.
R&D event alatt több R&D xp-t kapunk és talán az akadémián lehet szerezni ingyen doffot.
Sajnos a promo R&D az szar ügy.
Venni kell promós R&d dobozokat az event alatt és kinyitni,kb lófing eséllyel esik belőle egy speckó promotional ship.
Nekem 11 év alatt eddig 0 azaz nagyon semennyi darab hajó jött belőle.
Igaz nagyon rég nem is próbáltam,mert egyszer sokat dolgoztam érte hogy legyen sokszáz misim és vettem belőle dobozt,de nem volt benne semmi.Lehet hogy mást nem untat a kereskedés,de nekem az a párheti exen függés meg kereskedés elvette a játék kedvem.
Ha meg tetszett egy promós hajó akkor neki álltam és vért izzadva ki farmoltam az árát,mert tapasztalatból tudom hogy ha megveszem a pomós dobozt vagy Zenből,ami istenkáromlás lenne,vagy Ec-ből,úgysem esik belőle semmi sem.Na jó esik egy rahedli R&D cucc,meg mindenféle gezemice amit el lehet adni és pénzt keresni.
Lock boxból már nyitottam hajót,de azt sem mostanában,hanem régen.Régen gond is volt,hogy sokat farmoltam aztán mindig elvertem a pénzt boxra,mert imádtam ki nyitogatni.de már jó ideje nem kereskedem semmivel,így Ec-m csak endeavorból van meg admiraltyból,azt meg úgyis elverem hülyeségre. :D