Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nincs is rajta antiproton fegyó,mire végzek az admiralty küldikkel és bezárom az ablakot látom hogy az antiproton sebzős endevoromnál az van kiírva hogy 37205 sebzést toltam űrben.
Még is hogy a francba mikor csak admi küldiket toltam?<#fejvakaras>#fejvakaras>
Na és mi a bánatos franccal sebeztem volna Ds9-en,vagy mi a fenébe?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.04.02. 11:25:42
Szerk: V'Ger is the emperor - comfirmed <#buck>#buck>
Szerk2: Igaz, jogos, nekem is van ládám, még Risáról, a régi madaras láda 200 markkal.
Utoljára szerkesztette: gunji, 2022.04.01. 21:09:14
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Nekem kapásból annyi markot kap a karim eventekről hogy simán feltudja húzni.
Na és a bankban is van egy rakás markos láda endevorból.
Mellesleg még reput is toltam velük és jött belőle dili,hát naná.
De azért van 40+ karim,mert egyet sem töröltem.
Hülye zene online.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.04.01. 19:33:06
Legalább 20 nap a repu felhúzása,utána vagy 20 nap mire a dilit beváltja.
Akkor ezután a STO is bombázni fog buzi kampány emailekkel?
Ma néztem az egyik email fiókom és kinyomhatatlan fideszes hirdetéseket erőltette.
Példát vettek a jelenlegi MO. kormányzó párt módszereiből haha
Az viszont szomorúsággal tölt el, hogy idén - úgy tűnik - elmarad az április bolondja sfx-csere 😞
Szerk: fura, a gyári fórumon milyen gyakran zárnak be olyan topikokat, amiből a cryptic rosszul jönne ki <#boxer>#boxer>
Utoljára szerkesztette: gunji, 2022.04.01. 17:48:44
Csak nem értem, hogy ez mennyiben csökkenti a játékosoknál levő dili mennyiségét. Ugye csak egyszer vehető ki, a farmolása meg nagyon idő és játékigényes, van könnyebb és gyorsabb módszer. Az új és a kevés karakterrel rendelkező játékosoknak viszont nagy érvágás.
Amin inkább kiakadtam, az a propagandaszerű bejelentés volt. Nehogymár bevegyem, hogy 12 év után jut eszükbe, hogy tulajdonképpen ők mindig is voucher-nak szánták a repu dilit (amúgy nem, soha nem volt róla szó), másrészt meg mi a jó bánatos kvantumtorpedóért lenne exploit az, amikor az ember tfo-kra jár, gyűjti a repus markokat?
Azért a discoba kicsivel szögletesebb volt, ezt is össze csapták mint a eisenberg vagy a kirk osztályt gratulálok cryptic............
Max. One-Hit: 1 002 970 (Liesa)
Már majdnem jó.
Link.
Áprilisban elvileg új sztori jön.
Vagy a mostani folytatódik.
Plusz még több heti event jön állítólag.
Science dread.
Szokásos lebegő alkatrészekkel.
Ronda mint az ősszes 32-edik vagy 31-edik századi diszkós szutyok.
Helyette repu dili vourcher lesz a kutalom.
Az összes sorozat és film menni fog rajta.
Jah és asszem erről volt szó eredetileg.
Link
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.03.30. 18:18:53
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.03.30. 14:43:34
Mivel csak a cseten láttam,ott is azt írták hogy francosbúkról van,vagyis pont a franc se tudja hogy keressem meg.
link
De lehetne SG sori ilyen minimális epizód számmal. Mint Picard v valami hasonló project. Régi szereplőkkel.
Ellenben tényleg létezik egy tévésorozat pilotjához egy script, amiről az Amazon* dönt, hogy kell-e neki vagy sem: link
(*=ugye az MGM-t megvette az Amazon potom 8,5 milliárdért, így övék a csillagkapu világ)
Azt mondták hogy Richard Dean Anderson is visszatér mint Jack O'Neill.
Szerk: közben már beengedett.
Utoljára szerkesztette: gunji, 2022.03.29. 21:19:12
Visszatér a 3 főszereplő az már tuti.
Reunion mostanában divatos.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.03.29. 17:18:52
A három főszereplő visszatér.

CLR—Infected Space<2:39>2:39>— Dmg(DPS) —Novara 17 478 432(110 623) Kaitlyn 15 582 680(98 004) Halbok 6 642 802(41 779) Stefan 4 358 705(29 253) Maverick 1 411 245(8 876)
Kb a felére saccoltam.Mivel még az űr szettje sincs rendben.Meg a konzoljai is csak átmenetiek.
Nem tudtam jó helyzetben használni az eventes szettet.
CLR—Infected Space<2:41>2:41>— Dmg(DPS) —T'Por 19 294 748(119 843) Falduran 9 203 592(57 165) Stark 6 241 346(39 008) Destiny Ad 4 434 730(28 068) Ruby 2 359 433(15 028)
Max. One-Hit: 565 676 (T'Por)
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.03.26. 19:35:30
Valami harci pet lesz.Meg sem tudtam nézni,törölték gyorsan.
Én is nimbus-on szoktam csinálni,de ott is van bank,tudsz fegyvert cserélni,be futsz a kocsma ajtóba és kiveszed a fegyvert majd csere.
Egyébként meg tényleg egyszerűbb temporal boffal csinálni.
Annyi az egész hogy a boffodnak amit groundra viszel tanítsd meg a temporal spec-et,ilyen spec tanító vackot te is gyárthatsz,vagy ha nincs kedved veszel exen,bár szoktak adni küldetésért is.
Link.
A küldetés idejére a boff spec-ét temporalra váltod és négy temporal képességet adsz neki.Szinte mindegyik fizikai sebzést nyom.
De te is rakhatsz be magadnak ilyen kit modult.
Link.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.03.26. 09:22:46
Ráadásul pont előtte rakosgattam a küldetéses bat'leth-eket a bankban, mondván, nem kell, mer' ott a puska - eredetileg a boff-okat szereltem volna föl és irány a Nimbus, de a TR + Nuk' egyszerűbbnek tűnt.
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2022.03.26. 09:04:57
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Vagy zevran cochrane shotgun.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Állítólag most talán valami klingon cucc jön.
Én örülnék neki.
Ha T7-re akarnának váltani az évforduló előtt hozták volna ki.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.03.25. 20:24:56