46735
  • Plata
    Ne a steamet nézd,hányan játszanak a steamről?
  • Daeus89
    figyi kb 1000 max 2000 játékosrol van szó. És gyakorlatba égeti a star trek univerzumot sajna ez van veszteséges. Ha jól menne a szekerül a vojager j nem promo lenne meg disco refit

Steam :Last 30 Days 1,312.5 ‑29.5 ‑2.20% 2,957
    Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2021.06.08. 19:07:35
  • Plata
    Hát az utóbbiban kételkedem.
  • Daeus89
    szerintem itt nem lessz semmiféle zenes pakk :D az utolsó a 2. nagy lego pakk volt ami hát vegyes fogadtatás volt mivel még mindig bent van ... jön még 2 promo azt remélem veszik el ezektöl a kóklerektöl jogokat és jöhet a kövi st mmo
  • Plata
    Ó értem.
    Vajon mire készülnek,biztos valami piszkos nagy dobásra.
  • gunji
    Ugye jön egy pack, amit korábban hirdettek, amiben 29500 zenért a 8-féle dologból lehet választani hármat (4 hajópack, kulcsok, kupon, stb).
    Ha mind a 4 hajópack kell, akkor ebből veszel kettőt, s mellé kapsz mondjuk 2x50 kulcsot 2x29500 zenért (az első hétvégén féláron).
    Namost jön ebből egy hiperszupermega bundle 60000 zenért, ami tartalmazza mind a 8-féle dolgot (4 hajópack, kulcsok, kupon, stb). Így nem kell választgatni, meg lehet venni mindent egyszerre jó drágán.
    Utoljára szerkesztette: gunji, 2021.06.08. 18:56:57
  • Plata
    Valaki világosítson fel hogy mi van.
    Több pack jön marketbe?
    Cryptic is kirakta a hírt de mobilnet szar.
    Reddit sem jön be.
    Ja több pack jön muddhoz az jó.
    Valami durva zenes dolog jön.
  • gunji
    A Crypticnél teccik dógozni?

xDxDxD (forrás: reddit)
  • Plata
    Nem tudom vajon mit tudnak ki találni.
  • Chak
    Arra én is. Lehetne romulános, vagy gorn.
  • Plata
    Kíváncsi vagyok a klingon sztori után mit találnak ki,bár lehet most úgyis rizsa jön.
  • Plata
    Na igen a diszkóverő hajóból már 3 van.
    Lekvár legendary pack még nem vót.
  • Chak
    Stilusosan a határ a csillagos ég. Avagy a legvégső határ. Ennek végtelenjét járja a Cryptic csillaghajó. Hogy új lehetőségekre leljen, felfedezzen még több copy-paste lehetőségeket és hogy eljusson olyan bankszámlákhoz, pénztárcákhoz ahová dev még nem merészkedett..

Ennek a gondolatmenetnek a folyamán az összes hajót újracsomagolhatják, és kiadhatják legendary logoval.
    De ha tippelnem kéne akkor a képernyőkön is megjelent romulan, és dominion hajókra gondolnék egyből. Aztán jöhet minden más.
    Persze mind tudjuk h csak kiadnak majd egy újabb gombás hajót másik skinnel. :'D
  • Plata
    Szerintetek Mudd market után vajon milyen Legendary hajót adnak ki?
    Biztos készülnek valamivel.
    Csak kíváncsi lennék vajon mit tudnak még kitalálni.
  • gunji
    Igen, nagyon belassult, nem lehetett még pakolni se, majd kidobott. Aztán olyan tíz perc után írták fórumban, hogy már vissza lehet lépni. Most megint jó.
  • Plata
    Miért? Le halt?
  • gunji
    Hát ennyi volt a szerver mára
  • Plata
    Nekem nincs,ami nekem volt azokat elajándékoztam.
    Boundos van egy rakás,mert bugos volt az a köcsög pack és boundosokat kaptam.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.06.05. 20:42:57
  • lammaer
    És miért nem adtál el neki 1et annyiért, a maradék 2 meg a tied ?
  • gunji
    Hajók ára lemegy?
    300-ért magam is eladok
  • Plata
    Cseten tök jó veszekedések vannak néha abból hogy a mudd marketbe jönnek az új hajók,egyesek nem nagyon örülnek hogy a hajók ár lemegy.
    Másik meg trade cseten néha olyan lököttek vannak.
    Előbb hirdette valaki hogy 3 darab T6 token is eladó 260 misiért,erre pár perc múlva ugyanott reklámozza valaki hogy 275 misiért venne.
  • Plata
    Jah,az más,azt hittem mudd sügér csomagjára gondolsz.
  • gunji
    Nem, hanem amíg féláron adják. Ha jól számolom 98,3 zenre jön ki úgy egy kulcs.
  • Plata
    Viccelsz? 150 kulcs majdnem 30k zenért?
  • gunji
    A Quark osztályú hajó érdekelt volna, de már kijavították

A tripla 50 kulcs viszont megéri az árát, ha valaki szeret nagy tételben dobozt bontani
    Utoljára szerkesztette: gunji, 2021.06.04. 20:24:52
  • Plata
    Szerintem nem olyan rossz,de nem is igazán jó.
    Nekem ez a pack nem kell,mert ez azt jelenti hogy jön valami nagyon jó zenes pack utána.
    Csak ezzel akarják kihúzni a népekből a lóvét.
    Csali pack.
  • gunji
    Na, ez egy jó 250 dolcsis pack, ha minden kell. Asszem' nincs 7 milla dilim hozzá [üres zsebű smiley]

Szerk: amúgy milyen Quark class?
    Utoljára szerkesztette: gunji, 2021.06.04. 19:35:51
  • Plata
    Új hajók mudd marketben.
    Link.
  • gunji
    Nem-nem. Az árra adnak engedményt egy hónapig, az előfizu örökre szól. Örökre, míg Andre prokonzul rá nem un. [kácsint]
  • Orbancapitan
    és ha kicsit béna a support akkor ingyen is megkapod ezeket :D
  • Plata
    Plusz még egyedi fajokhoz is hozzáfér.
    Talaxi meg borg csak lifetimernek van,plusz saját űrállomás,lifetimer hajók.
    Plusz előre dili beolvasztás satubbi.
  • Orbancapitan
    Nem havi fizetős egyszeri, még nem olyan hülyék olyat csinálni h havi 200 dodóért kapsz vmilyen bónuszokat..
  • gunji
    Tehát két napig mától szombat estig $150-ért, szombat estétől egy hónapig $200-ért LTS. Az előbbi nagyjából 43e forint, talán meg is éri, ha szemet hunyunk Andre hülyeségei felett
  • Plata
    Féláron a lifetimer.
    Link.
  • Plata
    Itt a hivatalos hír.
    Link.
  • Plata
    Holnaptól admiralty hét lesz.
    Naptár szerint.
  • Plata
    Figy eleve a kari a sci torp build karikatúrája,kb.
    A karakter tac kari,de sci-re skillezve.
    Ezenkívül nem sci hajója van hanem egy klingon ragadozó madár.
    Ami sokkal mókásabb.
    A B'rel a leg sokoldalúbb és legfunabb hajó.
    Elve végig álcázva lehet harcolni,elő sem kell jönni,a sok torpedó és a régi B'rel bug miatt sokszor halhatatlan.
    Vagyis azzal sem kell szarolni hogy életben tartsam.
    Igazán szeretem a B'rel harcmodort.
    Mindig is a B'rel féle őrült karakterek voltak azok amik leginkább lekötöttek.
    Nem vágyom a rohadt nagy dps-re mert abba bele unok.
    Ahhoz állandóan kellene a karaktert finomítani meg lássuk be eszetlen sok pénz kell hozzá.Csak a doffok vagy egy milliárdba lennének.Traitek és konzolok meg még vagy kettő.
    Másik bibi a pénz,nem szerettem soha sem a pénz szerzést a játékban,untat.
    Dilithiumot ki farmolok én ha akarod 100 milliót is vígan,de ugyanannyi ec-től már a falra mászom.
    Az első promós hajóm 400 millió volt annó,Raul segített kifarmolni,egy hét nem kellett hozzá a módszerével és meg lett,de nekem úgy element a kedvem a játéktól mint a huzat.
    Delta bug ment vagy félévig,én tudtam róla az elejétől,ha akartam volna milliárdokat kereshettem volna.
    Érdekelt? Nem inkább elhülyéskedtem.
  • Plata
    De nem vacakolok vele,sok rosszat hallottam róla.Nem akarom hogy eltűnjenek a dolgaim meg a karik.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.05.30. 19:01:26
  • Alanw
  • Alanw
    Ha nem gond az angol itt van pár tipp kezdőknek...

https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?l=german&id=202052659

https://www.reddit.com/r/sto/comments/bmwlic/star_trek_online_newbie_to_cluebie_guide/?utm_medium=android_app&utm_source=share