• pajer_csaba
    ""meg lassan járókeretes karaktert (nosztalgia-vonat, csúúú-csúúú...)", oh látom csak eddig tart a nagy ST rajongás.
    Ez sajnálatos, hogy valakinek csak annyire futja.
    Ezzel ki is szálltam a további diszkurzusból. "

Remélem, nem felejtetted el eltartani a kisujjad miközben megsértődtél. "Báncsák a kedvenceimet!" Mi az, neked meg csak ennyire futotta? Ennyit sikerült megértened az egészből? Gondolom, az, hogy egy színész kiöregszik egy karakterből, az mint olyan nem létezik a számodra. Én értem, hogy a 82 az új harminc, legalábbis Sir Patrick Stewart fejében, de attól még baromi kínosan néz ki egy méltóságteljesen színészkedni próbáló öregúr egy akciófilmben, akinek ráadásul még a a karakterét is teljesen kiherélték.

És ne mond nekem, hogy az, hogy összeszuszakolták egy évad erejéig a régi TNG csapatot, mert kínjukban már képtelenek voltak mást kitalálni, az nem a nosztalgiavonat effektusa.

A rajongás meg olyan, hogy lehet eszetlen hülyeként, kritikátlanul mindent kétpofára zabálni (és mindigaz ilyenek vannak a leghangosabban megsértődve minden kritikára), amire rásütik a brand logóját, meg lehet kritikusan is rajongani vmiért, és kimondani, ha valami hibádzik a rajongásunk tárgyában.

További kellemes durcáskodást.