46735
  • Orbancapitan
    még nem jöhet új hajó csak június-júliusban jöhet
  • Plata
    Jövőhéten?
    A héten?
    Mi van az új hajókkal,meg az új promóshajóval?
    Jön új borg hajó?
  • Chak
    Jim szerint az új event klingonos lesz, és új a karakterre rakható setet fog adni.
    Persze ha Jim tévedne akkor nem csak az üzenet fog 5 mp múlva megsemmisülni.
    *evil laugh*

Ban plz ofc
  • Plata
    Nagy tömegekben támadnak és gyorsan le kell őket kötni majd kinyírni hogy ne másszanak el.
    Ha elengedsz egyet akkor bukta.
    Múltkor kérte a Ph fórumról valaki hogy menjünk el mert neki még soha nem sikerült,elmentünk druca volt de lement elsőre.
  • Orbancapitan
    faw spread van és ami aoe dmg a vada konzol
  • gunji
    Jaja, de általában úgy is hétvégeken van rá több idő.
  • Plata
    Szólj Gerisz-nek és mehetünk,de eszetlen durca Korfez.
    Kell cseszett nagy térsebzés vagy nagy cc.
  • Plata
    Nem,már csütörtökön azt hiszem.
  • gunji
    Hm, úgy tűnik, új kieg közeleg, kilépéskor prepatchel
    Nálam csak másfél giga, de pünkösdre új kontent jő?
  • Orbancapitan
    én még sohasem toltam le mert nem volt jó csapat mindig kihaltak/kihaltunk vmikor nyomhatnánk
  • Orbancapitan
    jaja
  • Orbancapitan
    hát a bot nem reagál a változásra a stoba tény lehet jobb botot csinálni ami reagál a változásra de a makrohoz kell az emberi felügyelet.
    és kinek mi a farm
  • Plata
    Én mai napig szoktam menni néha.
    Kérdezd csak Gerisz-t,múltkor együtt toltuk Korfez-t is.
    Az a legdurvább.
    Korfez durva.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.05.17. 21:53:16
  • lammaer
    Azt amúgy nagyon sajnálom hogy az Elite TFOk teljesen eltűntek, max advancedet lehet menni random emberekkel. Elitre hiába raktam be az összes TFOt, 20 percig egy sem indult.

Tudom hogy az a mondás azért mert az elitere összeszokott emberek kellenek, mert sokkal nehezebb... csak furcsállom: pár éve simán indultak Elite TFOk random emberekkel, és nagy százalékban meg tudtuk csinálni őket.
    Most meg mindenki azzal jön hogy sokkal nehetebb bla bla, pedig a power creep miatt minden könnyyebb lett. Legtöbb TFOban van legalább 1 minmaxolt op csávó aki egymaga legyalül mindent, azt azok silbakolnak a legjobban ha vki nem olyan OP mint ők...
  • lammaer
    CSak egyéni preferenciákról beszélünk. Valakit ugyanaza TFO 100x is szórakoztat, van akinek mondjuk 20 után már uncsi.

Engem pl az azure kimondottan idegesit, teljesen széttöredezett, sok üresjárat van benne.
  • Plata
    Régen nem ilyen volt advanceden az STF,mert régen STF volt,ott is számított sok minden amit el lehetett cseszni.
    Egyébként nem teljesen értek egyet veled.
    A Napi TFO most azure vagy vault,szerintem azure fun.
    Sőt a legtöbb napi szar szórakoztató tud lenni,csak ne olyan karival told le amivel meló,hanem olyannal ami fun kari és jó vele bármit csinálni.
  • lammaer
    "Az bot"

igazad is van meg nem is :)
    A bot és a macro közt csak az a különbség, hogy a bot elvben figyeli az eseményeket, és azokra reagál mig a makró csak ismételgeti ugyanazokat a lépéseket agyatlanul. Technikailag mindkettő program.
    Az STOban az űr TFOKnál az utóbbi is sokszor bőven elég, konkrétan a mostani TFOban elég beállni valahova és csak lőni el a skilleket meg nyomkodni a spacet, nem kell foglalkozni semmivel. Igy egy agyatlan macro tökéletesen megfelel a célnak - legrosszabb esetben nem lesz meg az extra optional, de kit zavar... :D
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.05.17. 19:49:21
  • lammaer
    A napi TFO letolása mi ha nem farmolás? Sőt úgy általában az ür TFOk 95% csak agyatlan grind ami botoknak való (kevés olyan van - főleg advanceden - amihez ügyesség kéne, mert szinte mind időkorlátos, mindegy milyen jó vagy, nem változtat semmit)

Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.05.17. 19:29:54
  • Orbancapitan
    Az bot de komolyan harcra ki használ botot farmoláson kivül?
  • lammaer
    Amit irtam, rosszul megirt makró :) (csak BOT makró)
  • Plata
    Ha én nagyon álmos vagyok akkor álca és horkolok az asztalra dőlve.
    De most is álmos voltam,plusz lagolt is,már kronoszon is szar volt.
  • Orbancapitan
    HAHA ok látnod kéne mikor én fél álomban/álomban harcolok
  • Plata
    Akkó mire.
  • lammaer
    És még csak nem is a bindekre gondoltam :D
  • Plata
    Reggel fáradt voltam és álmos admiraltyzni,plusz lag is volt.Ettől megint elment a kedvem a ki be logolástól,mert ha nagy a lag mindig ledob a sok kariváltástól.Szal elmentem egy ISA-ra,csináltam róla videót mert jó lag volt.Majd felteszem,azt láthatod mennyit cseszekedek harc közben,főleg mert lag is van meg még félig alszom.
  • Plata
    Nem,nem használok,én kattingatok ezerrel.
    Régen próbáltam bindelni,de mindig össze baszódott minden.
  • Orbancapitan
    lammaer bindre gondolt azt pedig tudtommal használsz:D
  • Plata
    Én még azt sem használok.
  • lammaer
    Vagy csak egy rosszul megírt makró...
  • Plata
    Mai azure is meg van.
    Ez is elég ciki volt.
    T6 legendary Galaxy-val tac kari olyan gyenge volt mint a franc.
    T6 Legendary Galaxy meg T6 ikony carrier,mindig elfelejtem a nevét,együtt nem tudtak leverni egy 1-es bázist.
    Szerintem egyik sem volt százas.
    Valami fura swarmer-t használtak,elfelejtettem a nevét,a Galaxy folyton fej nélkül rohangált.
  • Plata
    Úgy értettem hogy én szándékosan nem kerestem.
  • lammaer
    Namost ugye az EVE onlineban nem úgy van hogy a PVP nem érdekel és akkor nem lesz PvP - legalábbis amig játszottam simán legankeltek bárkit mlg high secben is suicide hajókkal, ha esetleg vmi értékeset szkenneltek vagy csak úgy funból:D
    Csaptak ki engem 1.0-ban is Hulkból AFK mining közben (és nem, nem volt wardec).

Nem tudom azóta carebear barátabb lett a játék...

Azért ehhez képest az STO... :D

• Plata
    PvP sosem érdekelt.
    STO-ban is vannak ilyen tetvek akikről azt hiszed barát,aztán le nyúlja a flottát.
    A klingon flottánkban az alap rang annak a tetűnek a neve.
    Mert az a szégyen rang.Meg emlékeztető.Hogy vigyázni kell a a a a ,szóval azokkal.
  • lammaer
    Én is alapvetően farmer jellegű vagyok, de jól farmerkodni csak a 0.0ban lehetett,
    Mondjuk a bányászást nagyon a fasza makrókkal megoldottam, egyszerűen az a játék meg felhasználói felület szinte kivánta hogy leautomatizáljam :D

De az EVE borzasztóan tele van politikával, metagaminggal meg minden olyannal, amitől undorodom. Tudod, amikor hónapokig együtt játszol valakivel, akik kiderült hogycsak beépült kém hogy kilopjon mindent egy óvatlan pillanatban.. kösz nem. Plusz a magyarok sosem tudtak összeállni, pedig rengeteg jó pilóta volt. Csak egyszer jött össze egy alliance ideig óráig, miközben mondjuk nagy bulgár meg szlovák corpok éltek és virultak. Magyarok meg egymást utálták...
    Eve online soha többé.

Azzal nem volt gondom ha kirobbantják alólam a hajót, volt lé meg abiztosítás mindig meg volt és sosem használtam über epik drága fittet, de mondjuk utána a macera hogyaz ember mindent összeszdjen egy idő múlva valóban unalmassá vált.
    Nem sikítva menekültem az eveből hanem inkább beleunva, kiégve. Rohadt sok timesink van abban a játékban, sokkal több mint egy átlag MMOban.

(nem beszélve a hajnalokba nyúló OPokról, amikor muszáj volt kimenni védekezni... vagy éppen felkelni hajnali 4 felé, mert addigra a kemper ruszkik már biztos alszanak, igy van esély áttrni a blokádot hogy üzemanyagot vigyek a POSba...)

Ha meg az Elite irányitása szar,, akkor PvPben mit mondanál az EVE irányítására?:D Azt sose tudtam megszokni PVPben. Egyszerűen teljesen idegen az a vezérlés attól ami nekem kézreállna.
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.05.15. 18:51:40
  • Plata
    Én szerettem,de csak a bányászást.
    Amíg hülyeségem miatt ki nem nyiffantam.
    Nem rég próbáltam újra kezdeni F2P accounttal de nincs sok értelme,úgysem jutok hozzá olyan hajóhoz.
    Elite Dangerous is fent van a gépemen,de az olyan idegölően izé.
    Az űrhajók bénák,az írányítástól falramászok.
    Elite dangerousban kéne egy addon ami megmondja mit kell nyomjak az irányításhoz.
    Egyszerűen nem marad meg bennem,folyton EVE online irányítása jut eszembe.Össze is törtem magam párszor tutorial alatt.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.05.15. 18:42:00
  • Alanw
    Az biztos
  • lammaer
    EVE onlinet kb 5 évig toltam, két karakterrel dual monitorral párhuzamosan nullsecben :P, szóval nekem nem kell megmagyarázni hogy büdös a szar, tudom én azt.

De valóban, a végén olyannyira megundorodtam tőle (volt részem egy epic hátbaszúrásban ahol az alliancénk alól kiloprtak mindent), hogy ingyen odaadtam a két accountot egy csávónak.... pedig aztán annak volt értéke.

(Ha iakkoriban játszottál amikor én és ismerted a magyar communitit, akkor annó TASE alapitó tagja voltam, igaz azóta nem tudom mi lett vele)
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.05.15. 18:42:03
  • Plata
    Aha,EVE online-ban visítva menekülnél a nehezebb helyzetek elől,mert ha kilőnek akkor baszhatod.
  • lammaer
    Jó, és mennyit jelent? Egyrészt irreleváns, másrészt instant javítható...
  • Orbancapitan
    advance és elite szinten van sérülés