Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.05.05. 08:55:59
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Ez már talán T7 előszele.
- kiszedik a T5 hajókat (kivéve aminek van T6 változata, talán egyszer még visszateszik valahova máshova)
- megszűnik a phoenix box 10 uncommonért
- nerfelik a phoenix upg tokent (kevesebb tech pontot fog adni)
- a meglevő uncommon/rare/very rare/ultra rare tokeneket automatikusan upgradelik egy szinttel feljebb (azt nem értettem, h a zöld megszűnik-e)
A srácok továbbra sem értik a játékukat 😞
A red alert tényleg laza,csakbemész pif paf és kész.
Ez az event nem lesz laza,szerintem az új TFO nyúzós lesz,mert ground ha jól tudom.
Amúgy boldog torta napot! <#taps>#taps>
(Jó az az 'Operation: Wolf' tfo, tecc meg minden, de azért annyira nem, hogy idén már harmadszor nyomhatjuk egy hónapig és még csak május <#nyes>#nyes> <#banplz>#banplz>)
Utoljára szerkesztette: gunji, 2022.05.03. 22:20:24
Amúgy kíváncsi vagyok, hogy a korábbi felvásárlásból kifog-e sülni valami jó (nem), főleg annak fényében, hogy a cég ma megvette az Eidos/Square Enix Montreált is (tőlük jött a legutóbbi Tomb Raider trilógiát). Nekem eléggé piszkálja az orrom <#mf1>#mf1>
(Hm, én dupla xp-re tippeltem <#fejvakaras>#fejvakaras>)
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.04.30. 10:19:16
De nem a hajó van bent,csak egyes részeinek a külseje.
Bár azt is mondták cseten hogy valami bug akadt a vesta külsejével.Amit javítani kell.
Már azt is mondtam hogy ne a hajót keresd,ha nem ha van T6 vesta-d akkor a hajógyárban a testreszabásnál megtalálod a legendary hajó egy két alkatrészét.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.04.28. 20:39:00
Menj el a hajógyárba és ha megvan a T6 Vesta ülj bele és nézd meg a testreszabásnál.
Arrú volt szó hogy ezen a héten jön róla hír.
Lííínk.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.04.28. 07:46:48
General:
Resolved an issue that could prevent Discovery captains from being able to start the Kobali Front.
Resolved an issue that was causing the Fleet Project "Weekly Project: Mark Boost" (all ranks) to not work with several types of Reputation Marks.
Resolved an issue that was causing Disruptor and Plasma Quad Cannons to deal Phaser damage while under the effects of Surgical Strikes.
All items obtained in Lvl 65 Captain Boost packs can now be recycled in the replicator.
The 3-pc set bonus in the 8472 Counter-Command space set now passively destroys Undine fluidic space bubbles nearby, instead of only on use of activated power.
Resolved an issue during the “Counterpoint” Task Force Operation where hailing a contact could force a Captain out of cloak.
The wingtip canons of the Kor Bird of Prey will now be appropriately symmetrical if you swap to them in the advanced ship customization UI.
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2022.04.28. 02:16:43
Erre most valahogy még is be kevert valahogy.
Azt is el tudom képzelni hogy azért nincs zen exen mert megint volt dili exploit.
Plusz nem a tribblin vót a baj,hanem attól hogy a karidat átmásoltad a normál szerón lévő karidnak kész lettek dolgok.
"We've temporarily turned off the ability to transfer characters to our Tribble test server, since a few of you had found a way to access some unfinished content and we don't want your characters to get bugged out. Thanks for understanding!"
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.04.27. 00:35:46
Azt hszem zen függő vagyok.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.04.26. 21:34:38
Hétfőn tettem ki,két hete.Ma szedtem be délután.Reggel mikor fent voltam még csak a harmada volt elkelve.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.04.26. 19:00:28
A rakétaszerelés meg elég bugos: pl. menet közben vált színt a hátitáska (lett zöldről sárga) <#guluszem1>#guluszem1>
15k megint.
Én egyenlőre még meg leszek.
Ha lesz admy hét tolom is.