Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt már szeretem.
Xd
Xd
long live for empreor
Hát nem tudom. Ha egy nő hátsóján hiányos a ruházata nem panaszkodom.
Nekem most is rossz.
A vállán eltűnik ruha ha lehajol vagy harcol.
De drozanán láttam nő karinak a hátsóján volt hiányos.
A vállán eltűnik ruha ha lehajol vagy harcol.
De drozanán láttam nő karinak a hátsóján volt hiányos.
Emperor Chak.
Plata:
Megnéztem tailorban az új ruhákat.
Felrakva a karira egyik sem látszik bugosnak. Persze ettől még lehet hogy az.
Mikor kijött a pack úgy rémlik hogy redditen panaszkodtak a jem hadar karikra. Mert a ruhák miatt láthatatlan volt a teste fele.
Plata:
Megnéztem tailorban az új ruhákat.
Felrakva a karira egyik sem látszik bugosnak. Persze ettől még lehet hogy az.
Mikor kijött a pack úgy rémlik hogy redditen panaszkodtak a jem hadar karikra. Mert a ruhák miatt láthatatlan volt a teste fele.
Meglátjuk hogy mi lesz.
Sw ToR-ban elég sok fasságot csináltak,aminek semmi értelme.
Nincs meg az új kieg,de szerintem nem is szerzem meg.
Arról nem is beszélve hogy valami miatt szar az accom,ez a steam-es összekötés be tett neki,már promókódot sem tudok aktiválni az accomra,nem hogy előfizetést.
Új accot nem fogok kezdeni az fox.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.03.02. 13:15:22
Sw ToR-ban elég sok fasságot csináltak,aminek semmi értelme.
Nincs meg az új kieg,de szerintem nem is szerzem meg.
Arról nem is beszélve hogy valami miatt szar az accom,ez a steam-es összekötés be tett neki,már promókódot sem tudok aktiválni az accomra,nem hogy előfizetést.
Új accot nem fogok kezdeni az fox.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.03.02. 13:15:22
Erre mondták azt, hogy
- STO történetei (vagy egy része) bekerül a kánonba -> ennek ellentmond, hogy tíz évvel a Picard sorozat után kezdődik
- kánon lesz az Odyssey vagy valamelyik másik STO hajó (bekerül a sorozatba) -> erre utalhat a stáblistába bekerült két fiatalember
- jön az új küldetés és megismerjük a császárt odaátról, akit úgy hívnak, hogy Emperor Picard vagy Emperor Kirk
- minden idők legnagyobb kieg-jét jelentik be
- vagy a STO2-t
Mondjuk nem ártana, ha nem lőnék le, messze nem végeztem a karakterekkel és nagyon depis lennék, ha a SWTOR elcseszése után ennek is vége lenne (pláne a jelen politikai helyzetben) <#gun>#gun>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- STO történetei (vagy egy része) bekerül a kánonba -> ennek ellentmond, hogy tíz évvel a Picard sorozat után kezdődik
- kánon lesz az Odyssey vagy valamelyik másik STO hajó (bekerül a sorozatba) -> erre utalhat a stáblistába bekerült két fiatalember
- jön az új küldetés és megismerjük a császárt odaátról, akit úgy hívnak, hogy Emperor Picard vagy Emperor Kirk
- minden idők legnagyobb kieg-jét jelentik be
- vagy a STO2-t
Mondjuk nem ártana, ha nem lőnék le, messze nem végeztem a karakterekkel és nagyon depis lennék, ha a SWTOR elcseszése után ennek is vége lenne (pláne a jelen politikai helyzetben) <#gun>#gun>
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Mi az a Le.
Ha csak nem,Lökött Einstein.<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.03.02. 12:22:33
Ha csak nem,Lökött Einstein.<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.03.02. 12:22:33
Le.
*Ban plz*
Még nem is néztem a ruhákat. Van egy fed alien Orion zöld terran csaj karim. Disco terran ruhában. De akkor megnézem az új ruhát h nálam mit művel.
Én anno a Gorn karimnál úgy játszottam ki a tailort h nem az alap nagydarab gorn-t akartam hanem a kis vékony-t. Szerkesztőben nem lehetett. Viszont gorn boff van olyan. Így a boff elmentettem, és rátöltöttem a karimra.
Lehet h az ilyen torz karikat is hasonló módon generálják le.
*Ban plz*
Még nem is néztem a ruhákat. Van egy fed alien Orion zöld terran csaj karim. Disco terran ruhában. De akkor megnézem az új ruhát h nálam mit művel.
Én anno a Gorn karimnál úgy játszottam ki a tailort h nem az alap nagydarab gorn-t akartam hanem a kis vékony-t. Szerkesztőben nem lehetett. Viszont gorn boff van olyan. Így a boff elmentettem, és rátöltöttem a karimra.
Lehet h az ilyen torz karikat is hasonló módon generálják le.
Le.
*Ban plz*
*Ban plz*
Azt mondják a twitter üzenet jelentése az hogy a STO történetének legnagyobb híre jön.
Mi van lelövik a STO-t?
Mi van lelövik a STO-t?
Ha megvan a terran pack,a ruhát próbáltad?
Az én vulkán karimon is bugos,de ma láttam alien karin mennyire durván bugos tud lenni.
Mondjuk a kari is maga szerintem egy kurva nagy bug volt.
Kb 1.8m magas romulán karim a banknál állt drozanán,erre a bank felett ott ált egy debella nagy zűrlény csaj,nyomta a diszkót,hát elég sok helyen hiányzott róla a ruha és elég érdekes helyeken volt rajta lukas.Legalább másfélszer nagyobb volt a karimnál,de inkább magasabb,nem tudom hogy a rákba csinálta.
Múltkor meg egy olyan törpe karit láttam hogy csak néztem.
Nem tudom hogy a szöszbe tudják kijátszani a karakter szerkesztőt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.03.02. 08:55:58
Az én vulkán karimon is bugos,de ma láttam alien karin mennyire durván bugos tud lenni.
Mondjuk a kari is maga szerintem egy kurva nagy bug volt.
Kb 1.8m magas romulán karim a banknál állt drozanán,erre a bank felett ott ált egy debella nagy zűrlény csaj,nyomta a diszkót,hát elég sok helyen hiányzott róla a ruha és elég érdekes helyeken volt rajta lukas.Legalább másfélszer nagyobb volt a karimnál,de inkább magasabb,nem tudom hogy a rákba csinálta.
Múltkor meg egy olyan törpe karit láttam hogy csak néztem.
Nem tudom hogy a szöszbe tudják kijátszani a karakter szerkesztőt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.03.02. 08:55:58
Vicces,a hír már nincs is kint.
Valamit elbasztak?
Valamit elbasztak?
Jah jönnek.<#nyes>#nyes>
Állítólag új epizód jött ki Pc-re ma este.
Április elejére várok új küldetést (a Kapcsolatfelvétel évfordulójára). Ezért kicsit visszafogott vagyok a tekintetben, hogy most a héten kiderülne az Emperor személye, már ha az, akit sokan várnak.
Nem rég jött ki az új küldi meg az anniversary event és tfo. Szóval pár hónapig nem lesz content csak a sok event egymás után libasorban.
Esetleg újabb hajókat azért dobálnak majd.
Esetleg újabb hajókat azért dobálnak majd.
Nekem aztán tök nyóc minek híjják,kánon vagy cannon,de akár lehet nikon is.
Vagy babfőzelék,egy a lényeg mi jön,csak a Picard sori vagy valami érdekes is STO-ba.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.03.01. 11:38:24
Vagy babfőzelék,egy a lényeg mi jön,csak a Picard sori vagy valami érdekes is STO-ba.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.03.01. 11:38:24
Ezt a 2 kifejezést bárhol is nézem legyen az reddit vagy valami chat szinte mindig rosszul írják.
Kronoszról transzwarpoltam a flotta bázisra hogy vegyek 144 doffot projectbe,megvettem a doffot és betettem a projectbe és vissza mentem normál űrbe,a játék meg kitett Gon'cra systembe.Na ez hogy jött össze.
Kicsit off,de láttátok a Dűne filmet?
Megnéztem a moziban annak idején,meg most itthon is.
Nekem nem világos ami benne van,amikor a bolygó felett ott az a brutális nagy cső alakú valami,az most akkor a zűrhajó maga vagy az csak egy ugrókapu féleség amin közlekednek?
Megnéztem a moziban annak idején,meg most itthon is.
Nekem nem világos ami benne van,amikor a bolygó felett ott az a brutális nagy cső alakú valami,az most akkor a zűrhajó maga vagy az csak egy ugrókapu féleség amin közlekednek?
Passzolom.
De azt mondják a Picad sori produkciós dizájnere,vagy mi a rosseb megköszönte bizonyos emberek munkáját,Hector Ortiz valamint Thomas Marrone neve is a listán van.Ezek meg valami STO hajókészítő kisiparosok.<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.03.01. 09:23:05
De azt mondják a Picad sori produkciós dizájnere,vagy mi a rosseb megköszönte bizonyos emberek munkáját,Hector Ortiz valamint Thomas Marrone neve is a listán van.Ezek meg valami STO hajókészítő kisiparosok.<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.03.01. 09:23:05
Ellenben valaki felhívta a figyelmet, hogy a kis promóvideókban 'cannon' szerepel kettő n-betűvel (=ágyú) és nem 'canon' (=kánon). De hogy ez jelent-e valamit, vagy csak a szokásos helyesírási hiba, esetleg direkte így írva, azt még nem tudni <#fejvakaras>#fejvakaras>
Pár napja már nekem is meglett a terran pack.
Ha valóban kánonizálnak sto storykat az egy jó döntés lehet. Hiszen a játék tele van sok jó story arccal. Iconian pedig az egyik legjobb szvsz.
Ha valóban kánonizálnak sto storykat az egy jó döntés lehet. Hiszen a játék tele van sok jó story arccal. Iconian pedig az egyik legjobb szvsz.
Hm, akkor lehet, hogy mégis érdemes lenne elkezdeni a 4. évadot <#fejvakaras>#fejvakaras>
Emlités szinten vannak benne a 4. évad fő eseményére még a q kontinuumal meg 2 másik emlitésel akik képesek olyan eszkörz csinálni ami a 4. évadba van bár szerintem itt fog kapcsolódni a prodígivel a disco 😄 menő lenne. jut eszembe ott legalább meg adták kathryn janeway-nek az új hajót nem még mindig egy 40 éves ladikal csapatja mint stoba 😄
Ikóniai túlélők?
Olyan mondjuk fed túlélők akik túlélték a háborút,vagy olyan ikonyok akik túlélték a háborút?
Ha utóbbi akkor hogy néznek ki?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.28. 17:49:24
Olyan mondjuk fed túlélők akik túlélték a háborút,vagy olyan ikonyok akik túlélték a háborút?
Ha utóbbi akkor hogy néznek ki?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.28. 17:49:24
már disco 4. évad eleje óta canon hogy vannak iconiai túl élők. Amúgy a feltuningolt Stargazerre is lehet számitani mivel szerepel majd a picardba
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2022.02.28. 17:23:19
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2022.02.28. 17:23:19
Ma is volt red alert vidió,valaki azt írta a twitteren hogy az ikony háború a kánon része lesz.
Átveszik azt is a STO-ból.
Átveszik azt is a STO-ból.
A játékban ők hajót terveznek, val'szeg az ő hajójukat vették át a Picardba <#eljen>#eljen>
Ma hallottam,állítólag a Nova és Steamrunner modelljeit a STO-ból vették át.
Valami Marrone meg valami Ortiz(?) szerepel a Picard-ban.
Lehet hogy a neveket nem jól jegyeztem meg.<#zavart1>#zavart1>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.28. 13:15:10
Valami Marrone meg valami Ortiz(?) szerepel a Picard-ban.
Lehet hogy a neveket nem jól jegyeztem meg.<#zavart1>#zavart1>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.28. 13:15:10
Na ugye,mondtam én hogy lassan de elkel.
Csak nem szabad piszkálni.
Csak nem szabad piszkálni.
Mára elkélt, így most már megvan a 12. évfordulós pack árának fele <#email>#email>
Hm, mobilra 'Star Trek: Lower Decks: The Badgey Directive'
Nem.
Valami Lower Deck-es játék.
Valami Lower Deck-es játék.
A Resurgence?
Jön az új Star Trek játék,most olvastam a hírt.<#wilting>#wilting>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.27. 21:19:19
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.27. 21:19:19
Én nem tudom mi van de mind kettőre láttam példát,azt mondták hogy lesz Picardban STO hajó,meg jön Picard cuccok sto-ba,meg hogy az eredeti Kirk visszatér,meg hogy visszatérnek DS9 szereplők,bár ezt nem értettem,mert mintha azt mondták volna hogy filmen.Plusz valami volt azzal is hogy a STO kánon lesz.Meg volt valami arról hogy akik STO-ban dolgoztak hajók megalkotásán mentek a CBS-hez is melózni,szal lehet hogy STO hajó tényleg lesz benne,vagy valamelyik idősíkon a STO sztorija bent lesz,mert ugye Q egy gyökér és az ídósíkokat összevissza kuszálja.
Ki tudja. A Picard 2. évad stáblistája komolyabb kapcsolatot mutat a Cryptic és a CBS között (reddit link), talán csak STO hajók kerülnek be a sorozatba, talán hamarabb jön a játékba valami cucc a sorozatból. De vannak vadabb teóriák is (pl. kánonná teszik a STO egy részét, vagy jön egy igazi nagy név a STO-ba), passz.
Vagy csak bejelentik, hogy Rick Berman a jövőből érkezett és a First Contact c. film valós alapokon nyugszik. <#nemtudom>#nemtudom><#zavart2>#zavart2>
Vagy csak bejelentik, hogy Rick Berman a jövőből érkezett és a First Contact c. film valós alapokon nyugszik. <#nemtudom>#nemtudom><#zavart2>#zavart2>
Jah,azt már hallottam hogy jön a Star trek online 2:More money pls.
Vagy valami hasonló nevet írtak.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.27. 17:02:29
Vagy valami hasonló nevet írtak.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.27. 17:02:29
Bezár a játék.
Csak ennyi?
Mi köze Picard sorozatnak STO hajókhoz?
Minden nap egy hajó van elrejtve a képen.
Eszem faszom megáll.
Azt hittem új kieg jön,talán terrán frakció,vagy a francos fene tudja,de mindenestre új sztorit vártam.
Most úgy kiábrándultam mint a szösz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.27. 16:59:26
Mi köze Picard sorozatnak STO hajókhoz?
Minden nap egy hajó van elrejtve a képen.
Eszem faszom megáll.
Azt hittem új kieg jön,talán terrán frakció,vagy a francos fene tudja,de mindenestre új sztorit vártam.
Most úgy kiábrándultam mint a szösz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.27. 16:59:26
Az a Picard 2. évadjának bemutatója (március 3.)
Elég tré az új textúra.
Szerintetek mi a fene lesz ez a visszaszámolás?
Már csak 4 nap és lesz valami,minden nap kiadnak egy új red alert videót valami értelmetlen felirattal és rejtett hajókkal.Ma egy galaxy x van elrejtve ha igaz.
Szerintetek mi a fene lesz ez a visszaszámolás?
Már csak 4 nap és lesz valami,minden nap kiadnak egy új red alert videót valami értelmetlen felirattal és rejtett hajókkal.Ma egy galaxy x van elrejtve ha igaz.
csak nálad discozik a lexington és a tac cubenak új damaged texturája van
Észrevettétek hogy a borgok furák lesznek stf-en ha megdöglenek?
Borg kocka olyan mintha meg lenne rozsdásodva.
Nem olyan mint régen,tök furán rozsdás kinézete lesz még akkor is ha dark matter torpedóval lövöd le.
Na és meg esik hogy a tac kockát ha lelövöd nem is egy hanem két roncsot látsz.Egymásba esve két roncs látszik néha.
Érdekes,ez most bug vagy mi a szar?
Másik hogy ISA-n néha eltűnik a borg kapu újabban.
Nem tudom mit mókoltam a borg stf-ekkel de valamit kurvára elbasztak és bugosak néha.
Ha már bug,a lexington nekem még mindig diszkó hajónak képzeli magát.
Nem igazán zavar,csak poén.TOS kari terrán hajóval diszkó módra warpol.<#nyes>#nyes>
Ui:Terrán rövidgatya is bugos,a vulkáni karimon furán áll,néhány helyen a bőre átüti a naci textúráját.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.27. 10:01:58
Borg kocka olyan mintha meg lenne rozsdásodva.
Nem olyan mint régen,tök furán rozsdás kinézete lesz még akkor is ha dark matter torpedóval lövöd le.
Na és meg esik hogy a tac kockát ha lelövöd nem is egy hanem két roncsot látsz.Egymásba esve két roncs látszik néha.
Érdekes,ez most bug vagy mi a szar?
Másik hogy ISA-n néha eltűnik a borg kapu újabban.
Nem tudom mit mókoltam a borg stf-ekkel de valamit kurvára elbasztak és bugosak néha.
Ha már bug,a lexington nekem még mindig diszkó hajónak képzeli magát.
Nem igazán zavar,csak poén.TOS kari terrán hajóval diszkó módra warpol.<#nyes>#nyes>
Ui:Terrán rövidgatya is bugos,a vulkáni karimon furán áll,néhány helyen a bőre átüti a naci textúráját.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.27. 10:01:58
Na, ma benyelte az Infected a Dreadnought endeavort, s sikerült megint meghágni az 50k-t. Kis lépés ez egy hajónak, de óriási ugrás magamnak <#taps>#taps>
Megnéztem K13-on,ott speckó doffok vannak,de ugyanúgy néznek ki mint a sima.
A flotta bázis doff sima,a k13 doff nem tudom,ott még mindig elfelejtettem megnézni a doffokat.
Flotta bázison ha veszel lila doff packot az bármilyen lila doff lehet.Akár nagyon sok millát érő borg is.Csak ne tac engi vagy sci packot vegyél,hanem olyat amiből bármilyen eshet,az mázlisabb.Ha van sok fölösleges flotta kredited sok pénzt kereshetsz így.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.26. 18:59:50
Flotta bázison ha veszel lila doff packot az bármilyen lila doff lehet.Akár nagyon sok millát érő borg is.Csak ne tac engi vagy sci packot vegyél,hanem olyat amiből bármilyen eshet,az mázlisabb.Ha van sok fölösleges flotta kredited sok pénzt kereshetsz így.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.26. 18:59:50