• Plata
    Azért van még benne rp bőven.
    Romulán borg karival jókat rp-ztem mostanában,újra csináltam a szellemes küldiket,a temporal küldiket.
    HGF ma is egyben van,csak nem olyan mint régen.
    Nincsenek benne régi tagok.
    Na jó max te meg én.
    Annak idején azért volt egy két árnyoldala a flottának,a túl nagy szigorúság és hogy mindent túl komolyan vettek.
    Én nem is HGF-ben hanem a HGF oktató flottájában kezdtem,mert kezdő nem mehetett HGF-be csak akkor ha már volt tapasztalata és megfelelt bizonyos követelményeknek és át ment egy durva teszten.
    Mellelseg át mentem.
    Ne felejtsd el a régi borg insta bár nagyon jó volt,azért kicseszett durva is volt.
    Jah insta az a TFO,bocs elfelejtettem hogy nem WoW,akkoriban csak flotta tagokkal mentünk borgra,nem lehetett hibázni,ha egy rossz lépést is tettél akkor bukta,egyrészt jött fél óra cd másrészt szétrúgták a hátsódat mert elbasztad a TFO-t.Kristály entity olyan kicseszett durva volt hogy nem 10 játékos kellett hozzá hanem talán 40.De ott is ha elbasztál valamit vagy nem követted a taktikát akkor game over és csókoljátok meg a seggemet.Ez utóbbit kristály mondta.De milyen nagy élmény volt egy ilyen kristályon elsőnek lenni,kaptál a hajódra egy csodás trófeát.Az egész banda ment megcsodálni a trófeát.
    Annak idején már kezdtem bele jönni a játékba és kezdett gyűlni a zenecském az első hajóra,na és már a sci karimat húztam,mert rájöttem a sci jobban be jön nekem mint az engi ami az első karim volt.
    Amikor váratlanul a HGF úgy döntött megszünteti az oktató flottát,mert az a flotta túl népszerű.
    Az oktató flottát Ben vezette nem John Will.Nagyobb volt a szabadság és barátias a légkör,emiatt túl népszerű lett ezért megszüntették és mindenkinek át kellett mennie a HGF-be,feltéve ha megfelel akövetelményeknek és át megy a teszten.HGF-ben is jó volt,de azért ott mindent túl komolyan vettek.Annyi szabály volt mint égen a csillag.