• gunji
    Meg a twitteren, ahonnan átvette a reddit is: Legendary Romulan ship and more
    Dehát ki tudja, náluk már az sem igaz, ami volt.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A hírre beálltam, mint Virág elvtárs, mikor a gyerek megette a narancsot. :)
    Végül nem a KDF-es pack jön? Nem a klingonokat újítják fel most? Hogy jönnek ide a romulánok? Vagy csak a KDF-pack késik? Gondolom utána lesz lekvár is, borg meg elnemkötelezett fajok legendary packja is. Persze mindegyik csak szigorúan exclusive temporary egy-két hétig lesz elérhető, úgy elhelyezve a naptárban, hogy kifarmolni sem lehet őket. Aztán mire a végére jutunk, s lassan $1000-on áll a számláló, bejelentik a T7-es hajókat. Már ha addig marad valaki. Mert hát tök jó, hogy jönnek hajók, fizetne is az ember értük (igaz nem mindegy, hogy mennyit), de azért a pénzéért elvárná, hogy
    - ne fagyjon ki a játék egy fél percre, ha jön egy system message,
    - ne produkáljon olyat a játék, hogy belépek, a karakterrel elmegyek First Cityben a contrabandos tiszttől az exchange/bank-ig, ott egy-két percig pakolok ide-oda, majd elindulok vissza, aztán félúton dob egy akkora snr-t a játék, hogy visszaugrok a belépési pontra, de fura módon a pakolás eredménye megmarad...
    - ne lagoljon annyit a játék, hogy az előre gyaloglás előre gyaloglás legyen, ne hátrafutás,
    - azaz ne legyen annyi lag, rubberbandig, snr, dc, meg miegymás,
    - legyen normális kommunikáció a játékosok felé (l. össze-vissza kommunikáció, melyik event jön-játék),
    - legyen normális kontent, ne csak másfél-két küldetés félévente és csak eszetlen farm (jó, a járványhelyzet megszűnte után),
    - ne csak kivegyék a küldetéseket felújítás címén, amiket aztán soha nem látunk, hanem tegyék is vissza őket,
    - ne törölgessék a modulokat a játékból (felkészül a doffolás (valahol írták, hogy elkezdték nézni a kódját)),
    - ne nyilatkozgassanak olyanokat, hogy azért nem csinálnak ezt meg azt, mert senki nem használná, hiába kérik sokan,
    - a legendary packok hajóit lehessen egyenként megvenni normális áron, időlimit nélkül,
    - hívjanak meg végre igazi nagy neveket is, ne csak olcsóbbakat legendásnak beállítva,
    - legyen még több játszható faj (gamma és delta kvadránsból),
    - legyen még több (ál)frakció (ferengi, kardi, tholian, borg, delta-kvadránsbeli),
    - legyen még több látogatható bolygó social zone-okkal,
    - legyenek ismét felfedezős küldetések, meg foundry,
    - és küldjék már el azt az André gyereket, vagy hogy is hívják...
    Tetszés szerint kiegészíthető. Persze a játékot így is szeretem, s nemcsak azért, mert az egyetlen Star Trek, hanem mert így is jó játék, s a legjobbak között lehetne, ha nem barmok vezetnék.
    Szóval beálltam a hírre, mint Virág elvtárs, mert hirtelen úgy éreztem, hogy 8 év játék után sehol nem vagyok még. Rámjött egy jó kis FOMO érzés. Rá sem merek gondolni, mi érezhet az, aki most kezdte...