Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Letoltam az endevort is.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.07.29. 13:07:48
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Még 50 percig sem tartott az admiralty 40 karival.<#buck>#buck>
Amúgy, maga a szett jó, csak a lövéshangja idegesítő egy kissé - tac karakter a winter-es "trió" kit-tel. A flottás kutatóállomás gyógyító Kit Frames-ével egész jól muzsikált.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Nem tudom faszbúkot használsz-e,de állítólag ott van külön STO exchage vagy trade csoport vagy mi a rák.
Cseten olvastam hogy van valami ilyen csoport,ott is szoktak kereskedni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.07.27. 13:26:13
Promó miatt a zen megint felment,már 430.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.07.27. 12:20:58
Az admirális viszont jó ötlet.
Egyébként én azt hallottam h az admirális fog felbukkani. Talán ezúttal az ajtó mind2 oldalán lesz manuális kapcsoló és kar..
Szúszá 😄
#33887 :
Pföj :'DD
<#banplz>#banplz>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- két Discovery szereplő vendégük lesz, egyik még ismeretlen,
- bejelentik az új kieget (ami az előbbiből következően könnyen lehet Discoverys is még)

Link.
#33877: Visszamenőleg is a már meglevő dobozokhoz, kivéve a nagyon régiek (recruitos, régi madaras). Érdemes madarat és majmot nevelni.
Igen láttam,örülök is neki.
General:
Discovery Tactical Helmet and Visor are now available for Liberated Borg characters.
Content:
Resolved an issue that could sometimes prevent completion of the mission, “Friend or Foe”.
Systems:
Discovery Marks have been added to all sources of "Choice of All Marks" packages/rewards available throughout the game.
Reputation Space Shields are now eligible for Re-Engineering.
Increased the Plasma Resistance on the Assimilated Regenerative Shield Array to 20%.
Resolved an issue that caused the Shield Drain Resistance on the Delta Alliance Unimatrix Shield Array to not function.
Resolved an issue that was causing the Ship Vendor accessed during the Dominion Tutorial to not display any starships for purchase.
Consoles that previously were restricted to Jem'Hadar Ships only can now be equipped on any starship.
Resolved an issue that would cause a Vanguard Wingman pet that was ordered to use the Engineering Maneuver on them self to not do anything for a period of time.
They will instead now be able to heal them self during that time.
Resolved an issue that was causing Mycelial Lightning to not work properly except with Fire at Will.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.07.25. 10:49:02
Már csak olyan tfo kéne ami ad bármilyen mark buu..
Benyomtam a kamikaze módot és Vk-val nekimentem egy rakás t7-t9-nek.Obj257 St1 Obj263,meg volt ott még Caernarvon Is és a fene tudja mi.
Obj263 közvetlen közelről nem tudott sebezni,testközelből,ugyanis gondoltam hogy szarrá fog lőni és nekimentem elkezdtem tolni ő is lőtt és meg se karcolt én is lőttem és keresztbe vitte.<#eplus2>#eplus2>
St1 meg obj257 egyszerre jött rám,amikor pattantak a lövéseik én meg pofán vágtam őket elkezdtek menekülni.<#hehe>#hehe>
Röhej de alap lőszerrel mindenhol be találtam,ezek meg nem tudtak kilőni,komolyan röhejes volt.Túléltem úgy a csatát hogy bementem a sok barom közé,nekem lett a legtöbb sebzésem t9 csatában.Máskor alig akar sebezni az alap lőszer,most meg minden lövés 500 körül sebzett,olyan helyen is ahol máskor meg se karcolta volna.
Mint a WoT <#buck>#buck>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.07.24. 17:19:06
GTA-ban is gondot szokott okozni,digi-s nem tud csatlakozni ismerősre,meg kb senkire.
Amúgy van digis közületek?
Utoljára szerkesztette: gunji, 2019.07.24. 09:19:42